IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Юанът се превърна в четвъртата най-използвана платежна валута

Китайските пари изпревариха японската йена, като изостават само от долара, еврото и британската лира
    http://www.investor.bg/novini/130/a/...valuta-203597/

аве незнам нафтата мафтата и злото в кви долари са ама тва беше на 13 място по използване само до преди няколко месеца, а са е на 4то място да го ева
    Май от зеления цар както съм споменавал многократно ше остане само "зеления" без цар и май като го гледам царя става червен (комунистически да го ева) .....

P.S. май ше се търчи до BOC в Унгария да се отваря сметка в червени пари, че на тея лихвите им не са NIRP ZIRP и други тъпотии, а са доста нормални ....

http://www.bankofchina.com/hu/en/
    Last edited by michaelis12; 06.10.2015, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Та за да излязат сметките злото го виждам къде 900$ унцията, ако не и под...
      Затова за мен е добра играта късо злато/дълго олио.
      Голяма печалба ще направиш. Влизай ОЛ ИН и си ти човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Именно, а акциите все пак се складират по-лесно от нефта, но защо тогава надъхваш златарчетата с бодряшки приказки за ръст? Ако петролът е надолу по политически, а не по пазарни причини, това всъщност е лоша новина за бъдещият му ръст, най-малкото политическите тенденции са по-дълготрайни от пазарните, а Русия май няма желание да се предава за година-две.
        Всеки случай поне за идната година нямам очаквания нафтата да мине 60$
        Та за да излязат сметките злото го виждам къде 900$ унцията, ако не и под...

Затова за мен е добра играта късо злато/дълго олио.
        Пък и ако се открие позиция при някой спайк на златото на около 28-29 рейшио - съвсем ОК става.

Коментар

• Именно, а акциите все пак се складират по-лесно от нефта, но защо тогава надъхваш златарчетата с бодряшки приказки за ръст? Ако петролът е надолу по политически, а не по пазарни причини, това всъщност е лоша новина за бъдещият му ръст, най-малкото политическите тенденции са по-дълготрайни от пазарните, а Русия май няма желание да се предава за година-две.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Че купи си акции тогава, пълно е с полуубити, които ако се възстанови петрола ще ти дадат 300-500 %
            Шмекер си голям. Акции си купи ти. Аз ще си купя когато му дойде времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Хм.. А може би нафтата по геополитически причини е много подценена? Т.е. не е е необходимо златото да поевтинява, за да се оправи рейшиото? Достатъчно е нафтата да поскъпне по-силно от златото. Което да ти кажа честно е доста вероятен сценарий. За жалост не съм фен на дериватите. Бих си купил нефт, ама няма как да складирам барели
              Че купи си акции тогава, пълно е с полуубити, които ако се възстанови петрола ще ти дадат 300-500 %

Коментар

• Споко!

Рецесията, която скоро ще почука на вратата, ще отсее, кое ще се дига и кое ще пада!

Коментар

Голд ойл рейшио 25.
                  Медианна стойност 15.

Мда, изгодна възможност, ала за шортене съчетано с дълго олио..
                  Хм.. А може би нафтата по геополитически причини е много подценена? Т.е. не е е необходимо златото да поевтинява, за да се оправи рейшиото? Достатъчно е нафтата да поскъпне по-силно от златото. Което да ти кажа честно е доста вероятен сценарий. За жалост не съм фен на дериватите. Бих си купил нефт, ама няма как да складирам барели

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Аз не знам откъде се купува злато
                    Tavex
                    http://www.tavex.bg/index.php?main=8
                    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      Въпросът е дали след "развенчаването" на митът за лихвите в САЩ и слабостта на фондовия пазар, моментът за покупка на злато в диапазона 1100 - 1200 долара, не представлява изгодна възможност да влизане!
                      Аз не знам откъде се купува злато

Коментар

Голд ойл рейшио 25.
                        Медианна стойност 15.

Значи всичко е ясно!
                        Залагай си позициите!
                        Нямам против да "правиш пари"!

Коментар

Въпросът е дали след "развенчаването" на митът за лихвите в САЩ и слабостта на фондовия пазар, моментът за покупка на злато в диапазона 1100 - 1200 долара, не представлява изгодна възможност да влизане!
                          Голд ойл рейшио 25.
                          Медианна стойност 15.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
                            Когато и да започнат да купуват и на каквито и да цени все ще са от спечелилите в даден момент, тъй като частната книжарница на САЩ, наречена ФЕД, печата неконтролирано и най-вече НЕИНФОРМИРАНО!!!

Коментар

Хората се интересуват, да купуват ли жълтици или не!
                              Когато и да започнат да купуват и на каквито и да цени все ще са от спечелилите в даден момент, тъй като частната книжарница на САЩ, наречена ФЕД, печата неконтролирано и най-вече НЕИНФОРМИРАНО!!!

Коментар

• Няма да упорствам!
                                Извратихме темата пич!
                                Хората се интересуват, да купуват ли жълтици или не!

Коментар

Working...
                                X