Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЧудесна възможност за покачване на среброто до ниво 16-16,50
Коментар
-
Истината е, че доходите на средните слоеве от американското общество не скачат с темповете, характерни за обявяваният растеж!
Ако се замислим това би могло да доведе до едно единствено логично следствие, а именно намаляване на консумацията от тяхна страна!
Строителният пазар в USA, се възстанови?
1. Нараснала покупателна способност на населението!
2. Период на евтино кредитиране в комбинация с усещане за стабилност!
Ако приемем, че 2 е отговора, то дали ефекта на възстановяване съвсем скоро няма да бъде изчерпан!
Коментар
-
Маржинът на печалбите на щатските компании предрича рецесия
От края на финансовата криза щатските компании успяха да инициират силен ръст в печалбите си, неутрализирайки слабите си продажби, което доведе до ръст в маржина им на печалбите. По-добрите печалби станаха реалност вследствие на ограничаване на разходите - ефект, който започва да се изчерпва!
Това, че Китай успяха с много пари да закрепят пазара, не означава, че ще постигнат обещавания от тях растеж. Това някак си се пропуска от доста хора!
Европейската икономика не показва никакви признаци на каквото и да е по-съществено съживяване!
До година и половина според мен влизаме в почти сигурна рецесия тук в Европа, която ще предопредели и съдбата на еврото и ЕС!Last edited by Mike Florida; 06.10.2015, 18:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЧак пък връх...до 2 лева има път още....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеКато видя заглавието на тази тема и все един златен балон ми се привижда, ама плътен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеА пък на мен ми се привижда, че долара е на връх спрямо всички валути, петроли, злата и всичко останало
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеА пък на мен ми се привижда, че долара е на връх спрямо всички валути, петроли, злата и всичко останало
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеКастро стига ве баце с тея твойте рейшио мрешио кат тоз долар горкия е на силни наркотици в момента и на системи. Стига смятахте с тез долари .....Добре, че в IB човек може да си сменя в ква хартия да му е акаунта, че иначе зле раотата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз пък виждам нафтата на минимум 80 долара, а доларът в канала. Освен това виждам златото непроменено спрямо еврото. Ей ти го рейшиото...
Ма и в твоя вариант няма лошо, почти нищо няма спечеля при него от късо злато, ала мноого яко от дългото олио.
Времето ще си каже думата
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВсеки случай поне за идната година нямам очаквания нафтата да мине 60$
Та за да излязат сметките злото го виждам къде 900$ унцията, ако не и под...
Затова за мен е добра играта късо злато/дълго олио.
Пък и ако се открие позиция при някой спайк на златото на около 28-29 рейшио - съвсем ОК става.Добре, че в IB човек може да си сменя в ква хартия да му е акаунта, че иначе зле раотата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз пък виждам нафтата на минимум 80 долара, а доларът в канала. Освен това виждам златото непроменено спрямо еврото. Ей ти го рейшиото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВсеки случай поне за идната година нямам очаквания нафтата да мине 60$
Та за да излязат сметките злото го виждам къде 900$ унцията, ако не и под...
Затова за мен е добра играта късо злато/дълго олио.
Пък и ако се открие позиция при някой спайк на златото на около 28-29 рейшио - съвсем ОК става.
Коментар
Коментар