IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Нямах предвид бъдещите върхове, иначе за мен доларът ще се засилва или до по-сериозно раздвижване в Европа, или до ново КУ в САЩ.

ми добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Чудесна възможност за покачване на среброто до ниво 16-16,50
      Изпълнена цел като по учебник

Коментар

• Истината е, че доходите на средните слоеве от американското общество не скачат с темповете, характерни за обявяваният растеж!

Ако се замислим това би могло да доведе до едно единствено логично следствие, а именно намаляване на консумацията от тяхна страна!

Строителният пазар в USA, се възстанови?

1. Нараснала покупателна способност на населението!

2. Период на евтино кредитиране в комбинация с усещане за стабилност!

Ако приемем, че 2 е отговора, то дали ефекта на възстановяване съвсем скоро няма да бъде изчерпан!

Коментар

• Маржинът на печалбите на щатските компании предрича рецесия

От края на финансовата криза щатските компании успяха да инициират силен ръст в печалбите си, неутрализирайки слабите си продажби, което доведе до ръст в маржина им на печалбите. По-добрите печалби станаха реалност вследствие на ограничаване на разходите - ефект, който започва да се изчерпва!

Това, че Китай успяха с много пари да закрепят пазара, не означава, че ще постигнат обещавания от тях растеж. Това някак си се пропуска от доста хора!

Европейската икономика не показва никакви признаци на каквото и да е по-съществено съживяване!

До година и половина според мен влизаме в почти сигурна рецесия тук в Европа, която ще предопредели и съдбата на еврото и ЕС!
          Last edited by Mike Florida; 06.10.2015, 18:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Чак пък връх...до 2 лева има път още....
            Нямах предвид бъдещите върхове, иначе за мен доларът ще се засилва или до по-сериозно раздвижване в Европа, или до ново КУ в САЩ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
              Като видя заглавието на тази тема и все един златен балон ми се привижда, ама плътен!
              Хем е плътен, хем е фееричен. А посегнеш към него и изчезва.

Коментар

А пък на мен ми се привижда, че долара е на връх спрямо всички валути, петроли, злата и всичко останало
                Чак пък връх...до 2 лева има път още....

Коментар

• Като видя заглавието на тази тема и все един златен балон ми се привижда, ама плътен!

Коментар

А пък на мен ми се привижда, че долара е на връх спрямо всички валути, петроли, злата и всичко останало
                    ае незнам колегас ама до няколко години на 2ойка зелени за едно европейско - туй виждам аз на големия чарт, а дали за да ни продават на евтино ГМО през тва ТТIP или на тънко тесли ненам, но там ше отиде само глей

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      Кастро стига ве баце с тея твойте рейшио мрешио кат тоз долар горкия е на силни наркотици в момента и на системи. Стига смятахте с тез долари ..... Добре, че в IB човек може да си сменя в ква хартия да му е акаунта, че иначе зле раотата

Коментар

• М-зеткаа...аре бре мама му стара да стане 500 да си купя...що тъй пак на горе бяга

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Аз пък виждам нафтата на минимум 80 долара, а доларът в канала. Освен това виждам златото непроменено спрямо еврото. Ей ти го рейшиото...
                          Чакаш след Сирия су-тата да метнат саудитите може би...

Ма и в твоя вариант няма лошо, почти нищо няма спечеля при него от късо злато, ала мноого яко от дългото олио.
                          Времето ще си каже думата

Коментар

Всеки случай поне за идната година нямам очаквания нафтата да мине 60$
                            Та за да излязат сметките злото го виждам къде 900$ унцията, ако не и под...

Затова за мен е добра играта късо злато/дълго олио.
                            Пък и ако се открие позиция при някой спайк на златото на около 28-29 рейшио - съвсем ОК става.
                            Кастро стига ве баце с тея твойте рейшио мрешио кат тоз долар горкия е на силни наркотици в момента и на системи. Стига смятахте с тез долари ..... Добре, че в IB човек може да си сменя в ква хартия да му е акаунта, че иначе зле раотата

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Аз пък виждам нафтата на минимум 80 долара, а доларът в канала. Освен това виждам златото непроменено спрямо еврото. Ей ти го рейшиото...
                              Честно, не мога да разбера кога се е.аваш и кога си сериозен

Коментар

Всеки случай поне за идната година нямам очаквания нафтата да мине 60$
                                Та за да излязат сметките злото го виждам къде 900$ унцията, ако не и под...

Затова за мен е добра играта късо злато/дълго олио.
                                Пък и ако се открие позиция при някой спайк на златото на около 28-29 рейшио - съвсем ОК става.

Коментар

Working...
                                X