If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сериозно? Ма кЕтайците тия сглобки за юани ли ги продавали?
Аз мислех, че си падат по доларете и за това имат толкова много трежърита, пък то каква била работата.
Айде бегай да омайваш студентки с глупостите си, тука все пак е инвестиционен форум.
не бе аз знам, че ти плоска главата ама обясни ми ти (то кат глеам не моеж ама) обясни за кво им е на китайците China International Payment System Како с доларе да търгуват през нея тъй ли Ако е за доларе има SWIFT не им требе CIPS
Аз мислех, че си падат по доларете и за това имат толкова много трежърита, пък то каква била работата.
Айде бегай да омайваш студентки с глупостите си, тука все пак е инвестиционен форум.
континентален китай не признават нищо друго освен аремби,
доларите освен да ги обърнеш , друго с тях не можеш да правиш
ойро... ко туй?
мии .... "от Батерия до Самолет - Germanos" имаше такъв магазин в БГто .
Я си погледни етикета на гащите или тениската или компа и погледни кво пише там и ела пак ама подготвен и пак пиши
То убаво, ама кво ще си купиш с плешиви китайци.....освен щипки за пране
мии .... "от Батерия до Самолет - Germanos" имаше такъв магазин в БГто .
Я си погледни етикета на гащите или тениската или компа и погледни кво пише там и ела пак ама подготвен и пак пиши
Някак си дъното при златото, горе долу си го представям, къде може да е!
Въпросът е, че ми е супер трудно обаче, да си представя къде може да му е тавана в близко време, 3-5 години!
Някак си дъното при златото, горе долу си го представям, къде може да е!
Въпросът е, че ми е супер трудно обаче, да си представя къде може да му е тавана в близко време, 3-5 години!
май май по-скоро от колкот си мисли Мезетката с неговите долари .....
Китай стартира нова платежна система - CIPS the SWIFT rival
За правителството в Пекин това е важен проект за насърчаване на интернационализацията на местната валута
@Моторесте сори бате ама нещо май за в бъдеще няма да е в долари тенекията ше тряя да се съобразиш и с червените пари с лика на плешивия китаец ..........
То убаво, ама кво ще си купиш с плешиви китайци.....освен щипки за пране
До 4-5 години ще видим 500 + една 2ка или 3ка отпред...и долара в кенефа
май май по-скоро от колкот си мисли Мезетката с неговите долари .....
Китай стартира нова платежна система - CIPS the SWIFT rival
За правителството в Пекин това е важен проект за насърчаване на интернационализацията на местната валута
@Моторесте сори бате ама нещо май за в бъдеще няма да е в долари тенекията ше тряя да се съобразиш и с червените пари с лика на плешивия китаец ..........
Колеги струва ми се съвсем в реда на нещата, по време на периоди когато инфлацията е с нулев или отрицателен знак активите да се държат във валута. Всички умни маркет мейкъри е логично да са си обърнали активите в долари последните години все пак видяхме само за последната една посъпване на долара с 30% . Така че златото остава да се търси във времена когато има силна инфлация като защита от обезценка. Не виждам нищо странно във поевтиняването му в момента.
World’s biggest gold storage company dumps US citizens.
ViaMat, a Swiss logistics company that has been safeguarding precious metals since 1945, is literally the gold standard in secure storage.
“We are currently experiencing rapid and substantial changes in the general regulations within this business. The changes mainly relate to the tax structures and taxation systems of various countries. As a consequence of these changes VIA MAT INTERNATIONAL has taken the decision to stop offering this service at its vault [sic] outside of the US to private customers with potential US-tax liability.”
„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар