If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За лука го пропуснах да го спомена,
а за хряна ,,,,,,,, слага се по желание
след като зеулето стане
Аз не слагам щото зелето свършва
Червено цвекло не слагам, щото ми дъхти
зеулето по нетипичен за мен начин : )
Червено цвекло за сила и цвят, три пръчки хрян нарезани против бактерии, държи го стегнато до маи. бидона се натрива от вътре със стар лук
За лука го пропуснах да го спомена,
а за хряна ,,,,,,,, слага се по желание
след като зеулето стане
Аз не слагам щото зелето свършва
Червено цвекло не слагам, щото ми дъхти
зеулето по нетипичен за мен начин
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Ако има днес затваряне на ойродолар *** в 00 часа бг*** под 1,3696 лошо му се пише на ойрото както и на мен >>> тоест стопа ми на 1,2848 е много много вероятно да бъде ударен >>>> в момента съм над 1000 $ минус върху откритите позиции
ПП. освен това ако има ново дъно под това за днес >>> ЕБЛЬОВКАТА може да даде още една дълга >>> но засега двойното дъно на 1,3553 удържа фронта
Здравейте , Еблю ,няколко дни отсъствах и не разбрах имаше ли добавки ?
Такаааааааааааа
Значи избират се стегнати зелки.
За мен лично около 2 килогорамовите са идеални.
Обелват им се горните листа, изрязва им се,
но съвсем леуко кочана. Цепва се на кръст
и вътре една лъжица едра морска сол около
20 грама. Реди се в бидона, но солта да е отгоре!!!!
Оставя се 2-3 часа да поеме малко от солта.
По принцип може и до 24 часа да държи така,
но нямах нерви и утре да се занимавам,,,,,,,,
Пропуснах, че на 10 зелки едната требе да е червена
Нарязвам и 3 ДЮЛИ на ивици на осминки.
Моите зелки са 22
Сега солта в саламурата.
Изпипаната метода сол колкото поеме и се
мери с прясно яйце !!!
Т.е яйцето требе да изплува и да е на 5 стотинки
над водата. водата пускаш сол. бъркаш, разтваряш.,
мериш и така докато стане !!!!
Затискам отгоре с две порцеланови чинии
Претаквам след втория ден първата седмица
всеки ден, втората през ден
Те това е
аааааааааааааааааааа
П.П>Зеулеуто требе да е добре узрело за да стане хубаво !!!!!
Реде, виде ли че познах за морската сол, а????
Сега - рецептата е много барната. Жалко че ФИЦОМИР не може да я приложи.
"Претакането", "Надуването" и другите дивотии са за да се омеша солта защото пада на дъното. Затова ти трябва циркулационна помпа За да не се занимаваш!!!
Такаааааааааааа
Значи избират се стегнати зелки.
За мен лично около 2 килогорамовите са идеални.
Обелват им се горните листа, изрязва им се,
но съвсем леуко кочана. Цепва се на кръст
и вътре една лъжица едра морска сол около
20 грама. Реди се в бидона, но солта да е отгоре!!!!
Оставя се 2-3 часа да поеме малко от солта.
По принцип може и до 24 часа да държи така,
но нямах нерви и утре да се занимавам,,,,,,,,
Пропуснах, че на 10 зелки едната требе да е червена
Нарязвам и 3 ДЮЛИ на ивици на осминки.
Моите зелки са 22
Сега солта в саламурата.
Изпипаната метода сол колкото поеме и се
мери с прясно яйце !!!
Т.е яйцето требе да изплува и да е на 5 стотинки
над водата. водата пускаш сол. бъркаш, разтваряш.,
мериш и така докато стане !!!!
Затискам отгоре с две порцеланови чинии
Претаквам след втория ден първата седмица
всеки ден, втората през ден
Те това е
аааааааааааааааааааа
П.П>Зеулеуто требе да е добре узрело за да стане хубаво !!!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар