Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЗа лука го пропуснах да го спомена,
а за хряна ,,,,,,,, слага се по желание
след като зеулето стане
Аз не слагам щото зелето свършва
Червено цвекло не слагам, щото ми дъхти
зеулето по нетипичен за мен начин : )Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеЧервено цвекло за сила и цвят, три пръчки хрян нарезани против бактерии, държи го стегнато до маи. бидона се натрива от вътре със стар лук
а за хряна ,,,,,,,, слага се по желание
след като зеулето стане
Аз не слагам щото зелето свършва
Червено цвекло не слагам, щото ми дъхти
зеулето по нетипичен за мен начин--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ Мирко ако набуташ вътре.... Няма да си играеш после. Капамътъ - готоваИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеАко има днес затваряне на ойродолар *** в 00 часа бг*** под 1,3696 лошо му се пише на ойрото както и на мен >>> тоест стопа ми на 1,2848 е много много вероятно да бъде ударен >>>> в момента съм над 1000 $ минус върху откритите позиции
ПП. освен това ако има ново дъно под това за днес >>> ЕБЛЬОВКАТА може да даде още една дълга >>> но засега двойното дъно на 1,3553 удържа фронта
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениефокуса с яицето не го знаехКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеРЕДЕ ако позволиш да допълня.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеРЕДЕ ако позволиш да допълня.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТакаааааааааааа
Значи избират се стегнати зелки.
За мен лично около 2 килогорамовите са идеални.
Обелват им се горните листа, изрязва им се,
но съвсем леуко кочана. Цепва се на кръст
и вътре една лъжица едра морска сол около
20 грама. Реди се в бидона, но солта да е отгоре!!!!
Оставя се 2-3 часа да поеме малко от солта.
По принцип може и до 24 часа да държи така,
но нямах нерви и утре да се занимавам,,,,,,,,
Пропуснах, че на 10 зелки едната требе да е червена
Нарязвам и 3 ДЮЛИ на ивици на осминки.
Моите зелки са 22
Сега солта в саламурата.
Изпипаната метода сол колкото поеме и се
мери с прясно яйце !!!
Т.е яйцето требе да изплува и да е на 5 стотинки
над водата. водата пускаш сол. бъркаш, разтваряш.,
мериш и така докато стане !!!!
Затискам отгоре с две порцеланови чинии
Претаквам след втория ден първата седмица
всеки ден, втората през ден
Те това е
аааааааааааааааааааа
П.П>Зеулеуто требе да е добре узрело за да стане хубаво !!!!!Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Реде, виде ли че познах за морската сол, а????
Сега - рецептата е много барната. Жалко че ФИЦОМИР не може да я приложи.
"Претакането", "Надуването" и другите дивотии са за да се омеша солта защото пада на дъното. Затова ти трябва циркулационна помпа За да не се занимаваш!!!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеЯ без майтап ,сажи как го правиш?
Значи избират се стегнати зелки.
За мен лично около 2 килогорамовите са идеални.
Обелват им се горните листа, изрязва им се,
но съвсем леуко кочана. Цепва се на кръст
и вътре една лъжица едра морска сол около
20 грама. Реди се в бидона, но солта да е отгоре!!!!
Оставя се 2-3 часа да поеме малко от солта.
По принцип може и до 24 часа да държи така,
но нямах нерви и утре да се занимавам,,,,,,,,
Пропуснах, че на 10 зелки едната требе да е червена
Нарязвам и 3 ДЮЛИ на ивици на осминки.
Моите зелки са 22
Сега солта в саламурата.
Изпипаната метода сол колкото поеме и се
мери с прясно яйце !!!
Т.е яйцето требе да изплува и да е на 5 стотинки
над водата. водата пускаш сол. бъркаш, разтваряш.,
мериш и така докато стане !!!!
Затискам отгоре с две порцеланови чинии
Претаквам след втория ден първата седмица
всеки ден, втората през ден
Те това е
аааааааааааааааааааа
П.П>Зеулеуто требе да е добре узрело за да стане хубаво !!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар