IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    И на края като наредиш всичко задължително трябва да му пръцнеш в няколко тоналности. Тва му е най-важното за ставанката
    Дълги тъжни
    Мъдростта от този свят е безумие.

    Коментар


    • И на края като наредиш всичко задължително трябва да му пръцнеш в няколко тоналности. Тва му е най-важното за ставанката

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        За лука го пропуснах да го спомена,
        а за хряна ,,,,,,,, слага се по желание
        след като зеулето стане
        Аз не слагам щото зелето свършва
        Червено цвекло не слагам, щото ми дъхти
        зеулето по нетипичен за мен начин : )
        Мъдростта от този свят е безумие.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
          Червено цвекло за сила и цвят, три пръчки хрян нарезани против бактерии, държи го стегнато до маи. бидона се натрива от вътре със стар лук
          За лука го пропуснах да го спомена,
          а за хряна ,,,,,,,, слага се по желание
          след като зеулето стане
          Аз не слагам щото зелето свършва
          Червено цвекло не слагам, щото ми дъхти
          зеулето по нетипичен за мен начин
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

          Коментар


          • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            И Мирко ако набуташ вътре.... Няма да си играеш после. Капамътъ - готова
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
              Ако има днес затваряне на ойродолар *** в 00 часа бг*** под 1,3696 лошо му се пише на ойрото както и на мен >>> тоест стопа ми на 1,2848 е много много вероятно да бъде ударен >>>> в момента съм над 1000 $ минус върху откритите позиции
              ПП. освен това ако има ново дъно под това за днес >>> ЕБЛЬОВКАТА може да даде още една дълга >>> но засега двойното дъно на 1,3553 удържа фронта
              Здравейте , Еблю ,няколко дни отсъствах и не разбрах имаше ли добавки ?
              Анализи EUR/USD

              Коментар


              • Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                фокуса с яицето не го знаех
                Яйцето определя плътността на саламурата
                Купувам наденици!!!!!!

                Коментар


                • И Мирко ако набуташ вътре.... Няма да си играеш после. Капамътъ - готова

                  Коментар


                  • фокуса с яицето не го знаех
                    Мъдростта от този свят е безумие.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                      РЕДЕ ако позволиш да допълня.
                      Червено цвекло за сила и цвят, три пръчки хрян нарезани против бактерии, държи го стегнато до маи. бидона се натрива от вътре със стар лук
                      Мъдростта от този свят е безумие.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                        РЕДЕ ако позволиш да допълня.
                        Допълни де
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Такаааааааааааа
                          Значи избират се стегнати зелки.
                          За мен лично около 2 килогорамовите са идеални.
                          Обелват им се горните листа, изрязва им се,
                          но съвсем леуко кочана. Цепва се на кръст
                          и вътре една лъжица едра морска сол около
                          20 грама. Реди се в бидона, но солта да е отгоре!!!!
                          Оставя се 2-3 часа да поеме малко от солта.
                          По принцип може и до 24 часа да държи така,
                          но нямах нерви и утре да се занимавам,,,,,,,,
                          Пропуснах, че на 10 зелки едната требе да е червена
                          Нарязвам и 3 ДЮЛИ на ивици на осминки.
                          Моите зелки са 22
                          Сега солта в саламурата.
                          Изпипаната метода сол колкото поеме и се
                          мери с прясно яйце !!!
                          Т.е яйцето требе да изплува и да е на 5 стотинки
                          над водата. водата пускаш сол. бъркаш, разтваряш.,
                          мериш и така докато стане !!!!
                          Затискам отгоре с две порцеланови чинии
                          Претаквам след втория ден първата седмица
                          всеки ден, втората през ден
                          Те това е
                          аааааааааааааааааааа
                          П.П>Зеулеуто требе да е добре узрело за да стане хубаво !!!!!
                          РЕДЕ ако позволиш да допълня.
                          Мъдростта от този свят е безумие.

                          Коментар


                          • Реде, виде ли че познах за морската сол, а????
                            Сега - рецептата е много барната. Жалко че ФИЦОМИР не може да я приложи.
                            "Претакането", "Надуването" и другите дивотии са за да се омеша солта защото пада на дъното. Затова ти трябва циркулационна помпа За да не се занимаваш!!!
                            Купувам наденици!!!!!!

                            Коментар


                            • Аз почвам да скъсявам- активиран сел от 3700 Следвашия е на 3730 .После ще видим

                              Очаквам Новака да се появи и да каже че е продал

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                                Я без майтап ,сажи как го правиш?
                                Такаааааааааааа
                                Значи избират се стегнати зелки.
                                За мен лично около 2 килогорамовите са идеални.
                                Обелват им се горните листа, изрязва им се,
                                но съвсем леуко кочана. Цепва се на кръст
                                и вътре една лъжица едра морска сол около
                                20 грама. Реди се в бидона, но солта да е отгоре!!!!
                                Оставя се 2-3 часа да поеме малко от солта.
                                По принцип може и до 24 часа да държи така,
                                но нямах нерви и утре да се занимавам,,,,,,,,
                                Пропуснах, че на 10 зелки едната требе да е червена
                                Нарязвам и 3 ДЮЛИ на ивици на осминки.
                                Моите зелки са 22
                                Сега солта в саламурата.
                                Изпипаната метода сол колкото поеме и се
                                мери с прясно яйце !!!
                                Т.е яйцето требе да изплува и да е на 5 стотинки
                                над водата. водата пускаш сол. бъркаш, разтваряш.,
                                мериш и така докато стане !!!!
                                Затискам отгоре с две порцеланови чинии
                                Претаквам след втория ден първата седмица
                                всеки ден, втората през ден
                                Те това е
                                аааааааааааааааааааа
                                П.П>Зеулеуто требе да е добре узрело за да стане хубаво !!!!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

                                Коментар

                                Working...
                                X