If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смятам за добро нивото при кабела за една къса до утре сутринта. сел текущо и тп 1.964 аргумените са че сме свръхкупени по рси14 и има лека дивергенция по същия рси, освен това сме близо до горната граница на болинджъра, която по това време на денонощието е нетипично да бъде пробита,което ще означава пробив във волата. За утре- всичко е възможно
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Натиснете този ЛИНК за да видите истината за брокерите, които Петър (veidar) рекламира.
Само ще кажа че един от собствениците е стар мошеник разпознат от NFA (National Futures Association) - регулаторният орган в САЩ.
Можете да влезете в сайта на National Futures Association да въведете името на собственика - Craig Karlis и ще му видите досието и с колко фирми е бил забъркан и е мамил.
А също така можете да отидете в сайта на тези "брокери" и да видите, че въпросното лице фигурира като като Chief Executive Officer.
вейдър-петър, на адреса на офиса, регистриран в Швейцария няма никой ,а е адвокатска кантора, за Бостън няма да проверявам, и нямате регистрация в шв-я .АРИФ,а в ам .регистър само черни точки
Караиванов, я си сложи една къщичка отдолу да знаем кой е най-великия сайт, ако обичаш!
вейдър-петър, на адреса на офиса, регистриран в Швейцария няма никой ,а е адвокатска кантора, за Бостън няма да проверявам, и нямате регистрация в шв-я .АРИФ,а в ам .регистър само черни точки
O, вейдърчо, върнaл си се Нaучи ли си урокa със стопa нa 1.3358.
Много се беше нaдул. Бaрем сегa си се приземил мaлко
Всичко добро ти желaя и не се дръж зa в бъдеще кaто че ли си хвaнaл кьорaвото
Kolegi kakvo vi e mnenieto za NZD/USD .Li4no az sam sell ot 69.41
И аз имам къса там,само че от 0,675 още и сега ще добавям.Хубаво се обух с отрицателен суап ..ама какво да се прави :-)
Da ti kaja i az se izku6avah da skasqvam ot 67.40/60 i dobre 4e ne go napravih(poslu6ah tozi pat intuiciqta si ).Spored men ima 6ansove da varne i na tvoeto nivo .Dano ne si kas s mnogo lotove .Uspeh.6te 4akame teku6tata smetka v 11.45 pm
Бикове мечки каде сте?Аз лично си затворих дългите евра и съм къс от 1.3160.Стопа ми ще е някаде към 1.32-10 да се надяваме,че няма да се стига до там.
Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.
Митак,ами какво да ти кажа,положението е ясно-тия,които играят дълги евройени и паундйени си прибират яките профити и благия суап,а тези,които играят къси евройени и паундйени се успокояват с философията,че нали все пак някой трябва да купи тези йени,които другите продават
Коментар