сега видях на сайта им обаче само насдаку масдаку ала бала при 1-50 марджин, ок няма значение кажете ми на реал как се държат при индексите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Plamen TanevВярно е, че понесох загуби от ранно скъсяване на индексите.Но от 1810 съм къс.На паунда стопа ми е на 1,9495.Лонг съм с цел, която определих окончателно на 1,9681.Може, разбира се да отиде и до 1,9440, но считам, че данните до края на седмицата ще са против долара.Всички знаем защо може да е така....
Търгувам основно при Варчев.
Коментар
-
Вярно е, че понесох загуби от ранно скъсяване на индексите.Но от 1810 съм къс.На паунда стопа ми е на 1,9495.Лонг съм с цел, която определих окончателно на 1,9681.Може, разбира се да отиде и до 1,9440, но считам, че данните до края на седмицата ще са против долара.Всички знаем защо може да е така....
Търгувам основно при Варчев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПламен аз и преди те питах при кой брокер играш наздакатаFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen TanevКакто и друг път съм писал, държа от 1810 Nasdaq100 къс.Цел - 1600.
Покупка на паунд от -61,8% Фибоначи -1,9555, цел- 23,8% - 1,9673, но мисля, че може до края на седмицата да пробие без затруднение и 1,97.
Кабела сега е 1.9536 и аз съм сигурен че има в рамките на утрешният ден път до 1.9417
Покупки според мен в кабела са разумни около 1.94 а бат пешо незнам къде му е стопа дето него пише щот пишел само за тия които го следват но ако знаех къде е и ако не е над 100п аз бих отворил къса дори от текущо ниво за да му го взема хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от vescobgхмммм еврото изведнъж спадна......някой да има идея защо стана така? Аз не виждам никакви новини или такива работи се случват без логични причини(сорри ако е така.....нов съм
)
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
IMHO: vremenno qvlenie
PS Iskam da blagodarq na vsi4ki za mneniata otnosno North Finance. 6te vi darja v te4enie
Kefia se 4e imame forums.investor.bg i tolkova 4itavi hora tuka
Коментар
-
Първоначално изпратено от vescobgхмммм еврото изведнъж спадна......някой да има идея защо стана така? Аз не виждам никакви новини или такива работи се случват без логични причини(сорри ако е така.....нов съм
)
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
ХеХе до 1.3008 си има логика да пада защото аз така го виждам хехе, майтапа настрана тия дни пазара е тънък, еврото падна само няколко пипа но не е невъзможно да прави шипове нагоренадолу просто умната ако имаш ордери а най-добре празнувай
Успех
Коментар
Коментар