IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сега видях на сайта им обаче само насдаку масдаку ала бала при 1-50 марджин, ок няма значение кажете ми на реал как се държат при индексите

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
      Вярно е, че понесох загуби от ранно скъсяване на индексите.Но от 1810 съм къс.На паунда стопа ми е на 1,9495.Лонг съм с цел, която определих окончателно на 1,9681.Може, разбира се да отиде и до 1,9440, но считам, че данните до края на седмицата ще са против долара.Всички знаем защо може да е така....
      Търгувам основно при Варчев.
      Ай стига бе Варчев верно ли има и индекси на реална, честно да си кажа него не съм го тествал - имах лошо мнение по принцип но колегата бнигхт го тества на реал и ми каза че въпреки кофти платформата е читав като игра, но аз ако знаех че пуска и индексите щях да скоча с двата крака при него. Ще питам утре бнигхт и ще му счупя картуната че не е казал

Коментар

• Аз питам просто за мнение интерисува ме читав брокер по - скоро искам да играя основно COIL и ES

Коментар

• Вярно е, че понесох загуби от ранно скъсяване на индексите.Но от 1810 съм къс.На паунда стопа ми е на 1,9495.Лонг съм с цел, която определих окончателно на 1,9681.Може, разбира се да отиде и до 1,9440, но считам, че данните до края на седмицата ще са против долара.Всички знаем защо може да е така....
          Търгувам основно при Варчев.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Пламен аз и преди те питах при кой брокер играш наздаката
            Незнам къде го играе, ама го слушам от септември как ги е заскъсявал тия индекси и акъл ми го непобира как ще е затворил поне от тия позиции на +. Аз един път се опитах да скъся и Стандарт енд Пуурс ми отряза главата. Не бих скъсявал, а не бих и купувал в момента... ако пазара ревърсне при Дау Джоунс поне до 11к може да се замисля да търгувам, ама на тоя етап... Ама па да скъсявам... трябва да ми опрян пистолет в главата!
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• В момента еврото е 1.3099

Лимитиран сел Еур 1.3111 стоп 1.3123 - 12п цел 1.3062 - 49п

Коментар

• Пламен аз и преди те питах при кой брокер играш наздаката

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                  Както и друг път съм писал, държа от 1810 Nasdaq100 къс.Цел - 1600.
                  Покупка на паунд от -61,8% Фибоначи -1,9555, цел- 23,8% - 1,9673, но мисля, че може до края на седмицата да пробие без затруднение и 1,97.
                  Ти кат бат Пешо даваш цели без стопове - а между другото имах една отложена поръчка сел в кабела която перфектно изпълни целта си - точно тая апострофираща Пешо, аз наистина бях забравил ордера когато погледнах беше активиран и аз бях на профит 12п и... сложих 0 стоп защото отивах на купон а после видях че ми думнало стопа и почти веднага се е срутило хехе няма значение защото наистина беше забравен ордер аз смятах да го махна.
                  Кабела сега е 1.9536 и аз съм сигурен че има в рамките на утрешният ден път до 1.9417

Покупки според мен в кабела са разумни около 1.94 а бат пешо незнам къде му е стопа дето него пише щот пишел само за тия които го следват но ако знаех къде е и ако не е над 100п аз бих отворил къса дори от текущо ниво за да му го взема хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от vescobg
                    хмммм еврото изведнъж спадна......някой да има идея защо стана така? Аз не виждам никакви новини или такива работи се случват без логични причини (сорри ако е така.....нов съм )

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
                    Vesco, ne padna evroto, a sko4i dollara. Tova e rezulatata ot reverse-correlation s crude oil-a ot 2-ta % pad v cenite na crude-oil-a.

IMHO: vremenno qvlenie

PS Iskam da blagodarq na vsi4ki za mneniata otnosno North Finance. 6te vi darja v te4enie

Kefia se 4e imame forums.investor.bg i tolkova 4itavi hora tuka

Коментар

• Както и друг път съм писал, държа от 1810 Nasdaq100 къс.Цел - 1600.
                      Покупка на паунд от -61,8% Фибоначи -1,9555, цел- 23,8% - 1,9673, но мисля, че може до края на седмицата да пробие без затруднение и 1,97.

Коментар

• utre ес Стефанов ден, аре в адванс , / че може и да забравя/ да са живи издрави и кУрави, и дъ почерпят дъге!!!

Коментар

• аз се чудех да понапазарувам малко Еур ама май ще изчакам/попразнувам .....иначе от ордерите се отървах преди да падне (направо късмет си беше ) мерси все пак и приятно празнуване

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                            Не е нужно да ходиш до офиса,става с телефонно обаждане или писмо но това като ти се наложи и дано да не ти се налага,важното е че знаеш.
                            Мдам ... не съм се интересувал до сега, но ще го имам в предвид! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vescobg
                              хмммм еврото изведнъж спадна......някой да има идея защо стана така? Аз не виждам никакви новини или такива работи се случват без логични причини (сорри ако е така.....нов съм )

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

ХеХе до 1.3008 си има логика да пада защото аз така го виждам хехе, майтапа настрана тия дни пазара е тънък, еврото падна само няколко пипа но не е невъзможно да прави шипове нагоренадолу просто умната ако имаш ордери а най-добре празнувай
                              Успех

Коментар

• хмммм еврото изведнъж спадна......някой да има идея защо стана така? Аз не виждам никакви новини или такива работи се случват без логични причини (сорри ако е така.....нов съм )

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Коментар

Working...
                                X