Разбира се, че не е забранено да се търгува злато по сметка. Все едно да е забранено да се търгува фючърс на петрола. За физическо злато е така, но по сметка може да се търгува е фючърс върху кюмур.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123не разбирам от тия неща , но преди няколко месеца един човек който разира от това ме съветваще да вкарам няколко к в такава газ - цената беше към 4.50 а сега е 7) . Но как да рискувам пари за нещо което не разбирам хахахахаха . Сега обаче съм заделил едни 5 к в лева за е такива неща . Първото което ще направя е да изчакам акцииките на Химко да паднат пак до 5 ст и да си купя 50000 - 100000 броя и да си чакам светло бъдеще - естествено това е глупава инвестиция но от 10 тина дни някакво предчувствие ме гони и не знам ..................
ще си изям гъза че не ми се изпълни селл лимита на 1.3175 при еврата , чакам все пак мисля 4е ще го изпълни
Хаиде от мене чао ,
А иначе за фючърсите... играл съм ги на демо много време... поне две години и... просто е уникално... в акциите е шоу и купон, ама таме ... секс он дъ биич 100%
Пробвай и хейтинг ойл ако ще ги почваш някой ден... ако не друго поне тръпка има ОГРООООМНА!!!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Ajax4oСега четох един анализа според които Златото ще стигне аt least $800 ... какви се струва това като потенцял?
Така по междодругото вметнаха, че Е/Д може да се изкатери над 1.45 ... тук малко си мисля, че шъимебамайчицатаакопознаяттиягадникопелета ;-)
П.С.
Работи ми интервала
Иначе... не златото е адреналин да се търгува на командитис маркета, пробвай с неичъръл газ.... ееее това е уникално... направо могат да ти настръхнат и космите на краката :lol: Ако разрешът търговия с фючърси, ще ограбя някой и ще си направя тъшак с газта... това е просто като ролар коустър... докат го видиш нагоре и се е сринало ;-)) . Но как да рискувам пари за нещо което не разбирам хахахахаха . Сега обаче съм заделил едни 5 к в лева за е такива неща . Първото което ще направя е да изчакам акцииките на Химко да паднат пак до 5 ст и да си купя 50000 - 100000 броя и да си чакам светло бъдеще - естествено това е глупава инвестиция но от 10 тина дни някакво предчувствие ме гони и не знам ..................
ще си изям гъза че не ми се изпълни селл лимита на 1.3175 при еврата , чакам все пак мисля 4е ще го изпълни
Хаиде от мене чао ,Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Ajax4oСега четох един анализа според които Златото ще стигне аt least $800 ... какви се струва това като потенцял?
Така по междодругото вметнаха, че Е/Д може да се изкатери над 1.45 ... тук малко си мисля, че шъимебамайчицатаакопознаяттиягадникопелета ;-)
П.С.
Работи ми интервала
Иначе... не златото е адреналин да се търгува на командитис маркета, пробвай с неичъръл газ.... ееее това е уникално... направо могат да ти настръхнат и космите на краката :lol: Ако разрешът търговия с фючърси, ще ограбя някой и ще си направя тъшак с газта... това е просто като ролар коустър... докат го видиш нагоре и се е сринало ;-)From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Ajax4oСега четох един анализа според които Златото ще стигне аt least $800 ... какви се струва това като потенцял?
П.С.
Работи ми интервалаForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Dobро утро и Весела Коледа !!!!
мойте позиции днес и тези 3 дни ще са следните
Sell limit eur-usd 1,3175 T.P. 1,3040 , stop 1,3252
Sell stop eur-usd 1,3128 t.p. 1,3040 stop 1,3190
Buz limit eur-usd 1,3040 t.p. 1,3090 stop 1,3010
sled iypzlnenieto na poslednata
Sell limit 1,3090 cel 1,2990 stop 1.3130
buy limit 1.2990 cel 1.3350 . stop 1.2890 .
Buy stop 1.3375 cel 1.3495 stop 1.3270 .
Хайде много здраве от мен и форекс успехи желая на всички Вас.Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oСега четох един анализа според които Златото ще стигне аt least $800 ... какви се струва това като потенцял?
П.С.
Работи ми интервала
Коментар
-
Сега четох един анализа според които Златото ще стигне аt least $800 ... какви се струва това като потенцял?
П.С.
Работи ми интервалаFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kanevИма малка подробност относно индексите на варчев. При отваряне има спред от 150 (сто и петдесет) пункта, отваря след началото на сесия и други такива "екстри". Пробвал съм го, зле е,има и комисиони и са широки спредовете.
От варчев отидох в бенчмарк да играя индекси и не съм поглеждал назал - без комисиони, моментално изпълнение, доста по-тесни спредове от на варчев.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Има малка подробност относно индексите на варчев. При отваряне има спред от 150 (сто и петдесет) пункта, отваря след началото на сесия и други такива "екстри". Пробвал съм го, зле е,има и комисиони и са широки спредовете.
От варчев отидох в бенчмарк да играя индекси и не съм поглеждал назал - без комисиони, моментално изпълнение, доста по-тесни спредове от на варчев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoсега видях на сайта им обаче само насдаку масдаку ала бала при 1-50 марджин, ок няма значение кажете ми на реал как се държат при индекситеFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар