IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разбира се, че не е забранено да се търгува злато по сметка. Все едно да е забранено да се търгува фючърс на петрола. За физическо злато е така, но по сметка може да се търгува е фючърс върху кюмур.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
      не разбирам от тия неща , но преди няколко месеца един човек който разира от това ме съветваще да вкарам няколко к в такава газ - цената беше към 4.50 а сега е 7 ) . Но как да рискувам пари за нещо което не разбирам хахахахаха . Сега обаче съм заделил едни 5 к в лева за е такива неща . Първото което ще направя е да изчакам акцииките на Химко да паднат пак до 5 ст и да си купя 50000 - 100000 броя и да си чакам светло бъдеще - естествено това е глупава инвестиция но от 10 тина дни някакво предчувствие ме гони и не знам ..................
      ще си изям гъза че не ми се изпълни селл лимита на 1.3175 при еврата , чакам все пак мисля 4е ще го изпълни

Хаиде от мене чао ,
      Ами да ти кажа... Химко и аз ги гледам... само, че ако купиш 50-100к не мислиш ли, че ще ти се изпълни поръчката на средна 0.05 ;-) Там са се набалбукали много хора и там е много важен фундамента... За да заработи Химко трябва да сме наясно какво става с газта от Русия! Най-добрия инвеститор там би била една компания като булгаргас в консорциум с някой руски монополист ;-) Докато това не стане... забрави да има нещо хубаво за тоя труп. А там и министъра на икономиката Румбата Овчаров много ги "разбира" нещата и както той съсипа Химко, така оня пичница Петков еба майката на Плама...
      А иначе за фючърсите... играл съм ги на демо много време... поне две години и... просто е уникално... в акциите е шоу и купон, ама таме ... секс он дъ биич 100%
      Пробвай и хейтинг ойл ако ще ги почваш някой ден... ако не друго поне тръпка има ОГРООООМНА!!!
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
        Първоначално изпратено от kiril123
        Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от Ajax4o
        Сега четох един анализа според които Златото ще стигне аt least $800 ... какви се струва това като потенцял?
        Така по междодругото вметнаха, че Е/Д може да се изкатери над 1.45 ... тук малко си мисля, че шъимебамайчицатаакопознаяттиягадникопелета ;-)
        П.С.
        Работи ми интервала
        Има ли вече бг брокер който да пуска злато, мисля че законодателството ни го забранява но нали уж лобираха.
        Засега е забранено , но може би след нова година да го разрешат !
        Да, така е... забранени са за жалост, ама мисля, че Варчев имат неква врътка и го предлгаха, но от там чух ужасни неща от хора които са ги търгували...
        Иначе... не златото е адреналин да се търгува на командитис маркета, пробвай с неичъръл газ.... ееее това е уникално... направо могат да ти настръхнат и космите на краката :lol: Ако разрешът търговия с фючърси, ще ограбя някой и ще си направя тъшак с газта... това е просто като ролар коустър... докат го видиш нагоре и се е сринало ;-)
        не разбирам от тия неща , но преди няколко месеца един човек който разира от това ме съветваще да вкарам няколко к в такава газ - цената беше към 4.50 а сега е 7 ) . Но как да рискувам пари за нещо което не разбирам хахахахаха . Сега обаче съм заделил едни 5 к в лева за е такива неща . Първото което ще направя е да изчакам акцииките на Химко да паднат пак до 5 ст и да си купя 50000 - 100000 броя и да си чакам светло бъдеще - естествено това е глупава инвестиция но от 10 тина дни някакво предчувствие ме гони и не знам ..................
        ще си изям гъза че не ми се изпълни селл лимита на 1.3175 при еврата , чакам все пак мисля 4е ще го изпълни

Хаиде от мене чао ,
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          Първоначално изпратено от koko
          Сега четох един анализа според които Златото ще стигне аt least $800 ... какви се струва това като потенцял?
          Така по междодругото вметнаха, че Е/Д може да се изкатери над 1.45 ... тук малко си мисля, че шъимебамайчицатаакопознаяттиягадникопелета ;-)
          П.С.
          Работи ми интервала
          Има ли вече бг брокер който да пуска злато, мисля че законодателството ни го забранява но нали уж лобираха.
          Да, така е... забранени са за жалост, ама мисля, че Варчев имат неква врътка и го предлгаха, но от там чух ужасни неща от хора които са ги търгували...
          Иначе... не златото е адреналин да се търгува на командитис маркета, пробвай с неичъръл газ.... ееее това е уникално... направо могат да ти настръхнат и космите на краката :lol: Ако разрешът търговия с фючърси, ще ограбя някой и ще си направя тъшак с газта... това е просто като ролар коустър... докат го видиш нагоре и се е сринало ;-)
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            П.С.
            Работи ми интервала

Коментар

• Dobро утро и Весела Коледа !!!!

мойте позиции днес и тези 3 дни ще са следните

Sell limit eur-usd 1,3175 T.P. 1,3040 , stop 1,3252
              Sell stop eur-usd 1,3128 t.p. 1,3040 stop 1,3190
              Buz limit eur-usd 1,3040 t.p. 1,3090 stop 1,3010

sled iypzlnenieto na poslednata

Sell limit 1,3090 cel 1,2990 stop 1.3130
              buy limit 1.2990 cel 1.3350 . stop 1.2890 .

Buy stop 1.3375 cel 1.3495 stop 1.3270 .

Хайде много здраве от мен и форекс успехи желая на всички Вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                П.С.
                Работи ми интервала

Коментар

• Сега четох един анализа според които Златото ще стигне аt least $800 ... какви се струва това като потенцял?
                  П.С.
                  Работи ми интервала
                  България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от kanev
                    Има малка подробност относно индексите на варчев. При отваряне има спред от 150 (сто и петдесет) пункта, отваря след началото на сесия и други такива "екстри". Пробвал съм го, зле е,има и комисиони и са широки спредовете.

От варчев отидох в бенчмарк да играя индекси и не съм поглеждал назал - без комисиони, моментално изпълнение, доста по-тесни спредове от на варчев.
                    Ааабе Варчев са култ... Бенч-а май са единствените в Бг които предлагат и Никей и Ханг Сенг... което е много яко, защотоо особенно Никей супер много зависи от предходните движения в САЩ и можеш да си скалпираш там с кеф... Колко им е спреда на Азиатските, би ли казал?
                    България Над Всичко

Коментар

• Има малка подробност относно индексите на варчев. При отваряне има спред от 150 (сто и петдесет) пункта, отваря след началото на сесия и други такива "екстри". Пробвал съм го, зле е,има и комисиони и са широки спредовете.

От варчев отидох в бенчмарк да играя индекси и не съм поглеждал назал - без комисиони, моментално изпълнение, доста по-тесни спредове от на варчев.

Коментар

• varna :?: :!: ;-)
                        България Над Всичко

Коментар

• Добро утро!
                          Една възможност за отиграване:

Коментар

сега видях на сайта им обаче само насдаку масдаку ала бала при 1-50 марджин, ок няма значение кажете ми на реал как се държат при индексите
                            Koko да ти кажа, аз съм при делтата и аз гиразцъквам... кофти им е спреда, ама виж Бенч Марк... там е перфектен спред!
                            България Над Всичко

Коментар

• Затворих 1/3 на 1,9620, после добавих 1/6 на 1,9595 и сега след като преместих стопа на 1,9550, очаквам 1,9681.Естествено, че това си е само мой избор.На слука на всички.

Коментар

сега видях на сайта им обаче само насдаку масдаку ала бала при 1-50 марджин, ок няма значение кажете ми на реал как се държат при индексите
                                Oт близо 6 месеца не се занимавам с тях но бяха както със валутата,моментално изпълнение и всичко си е наред.

Коментар

Working...
                                X