If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mechobikov, само ский как работи кода от сутринта Май трябваше тото да пусна.
Сделки днес не съм правил само ръснах бъкето с малко кинти че жената я нема през уикенда и трябва да се разпуска
mechobikov, само ский как работи кода от сутринта Май трябваше тото да пусна.
Сделки днес не съм правил само ръснах бъкето с малко кинти че жената я нема през уикенда и трябва да се разпуска
MAMUN стига рупа БАНАНА, ами тичай
заленце да залагаш, щото само на
БАНАНА скорбут ще хватиш
++++++++++++++++++++++++++++++++
Да доложа, че сложих в бидоня
20-тина зелчици, еднакви са, редих
внимателно. Въобще много се старах :
Ако има как модераторът да ограничи броя на постовете на Фичето до 3-5 на ден, би било чудесно! Нямам проблем с глупавите постове, но системно глупавите ми идват в повече...
Фиче, чети повече и пиши по- малко. За човек, който няма какво смислено да напише по темата, е малко странно, че 2/3 от постовете днес са твои... Откак се прайш на "скалпер", вече и за индикатор не ставаш...
не чети , аз тва правя или си прави Мандур
поредния с надежди да отваря реален акаунт и направо мултимилиардер , я го отвори я не и да го отвори след 2 дена е фалирал / без значение кви ще ги върши /
п.с. да беше само той --да да се дразниш , 90 % не могат да си сметнат марджин кола ма иначе са --профешънълс
успех на всички и на демаджииииТЕ
Айрее, гепи кабела и на озито на луунито у кивито Оставете човеко на мира
MAMUN стига рупа БАНАНА, ами тичай
заленце да залагаш, щото само на
БАНАНА скорбут ще хватиш
++++++++++++++++++++++++++++++++
Да доложа, че сложих в бидоня
20-тина зелчици, еднакви са, редих
внимателно. Въобще много се старах :
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Ако има как модераторът да ограничи броя на постовете на Фичето до 3-5 на ден, би било чудесно! Нямам проблем с глупавите постове, но системно глупавите ми идват в повече...
Фиче, чети повече и пиши по- малко. За човек, който няма какво смислено да напише по темата, е малко странно, че 2/3 от постовете днес са твои... Откак се прайш на "скалпер", вече и за индикатор не ставаш...
Ръста е ограничен от факта че е петък
Никои не иска да си държи таралеж в гащите пре уикендо
А ако се извърти Берлускони събота или неделя с оферта
референдум в италиа : Вия искате ли ме? или не ме искате?
те джабарите да си прокарат наистина мерките пък да видим колко е ограничено.....
Коментар