Първоначално изпратено от Fi4eto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнениеGBP/JPY
дори не съм я наблюдавалДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеНия новобранците не се сещаме на кво викате гепи
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩо бре, Бенча нямат ли гепиДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеАз съм на бенча на мета треидер 4
прегледаи им инструментите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениепробвай с гепи-то,
като са ти малки движенията
прегледаи им инструментитеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениенема цел. чекам еуфорията около стъпването в длъжност на Пападемос и приемането на антикризисните мерки от Ит Сенат. те според мен ще минат само и само да махнат Берлускони. е СЛ съм сложил да не ме изненада некоя агенция кът свали некой юро рейтинг по некое време по икиндия
$EURUSD: France's Sarkozy to speak with Italian parliament later today.
$EURUSD: Comments from Norway's oil fund that will be buying shares in Europe could be helping to prop. China also pressured to invest.
EU Juncker: On the wires dismissing possibility of Eurozone breakup.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениенема цел. чекам еуфорията около стъпването в длъжност на Пападемос и приемането на антикризисните мерки от Ит Сенат. те според мен ще минат само и само да махнат Берлускони. е СЛ съм сложил да не ме изненада некоя агенция кът свали некой юро рейтинг по некое време по икиндия
не се застояваи на дълги щото е петък и според мен
по късно днес ще се отървават от рисковитеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЦел
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениепробвай с гепи-то,
като са ти малки движенията
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениедълги от 3630Деградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар