If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Koko, az li4no vidqh s o4ite si platejnoto, s koeto Karaivanov ti prevede parite, taka 4e spri da go iztukva6 kato problem, i nali si mujkar kakvo te burkat teb 100 dolara, az gi har4a za kafe tuk v Boston. Vtoro v USA davat do 7 godini za kleveta, razgovarqh s advokatite si, ne sa mnogo o6tastliveni ot fakta, 4e kleveti6 kompaniqta mi. Tradex Swiss AG e edna ot naj-stabilnite Forex kompanii, izgradena e na osnovata na 6veicarskite zakoni, i ako se be6e pozainteresoval malko,6te6e da osuznae6,4e po to4no tezi zakoni, horata izvur6ili izmama s pari vlizat v zatvora, nikoi ot tuk prisustva6tite v ofisa ne iska da prekara jivota si po zatvorite. Vtoro malko porastni, ako si tolkova golqm igra4, 6te6e sam da se doseti6 i da stane6 predstavitel na nqkoq golqma kompaniq. Zlobata i zavistta ti ti idvat v pove4e. Uspeh ti jelaq!
Koko, защо 2008 какво ще стане тогава?
Мен лично не ме бърка накъде ще ходи моето мнение от понеделник е че ще има ход 1.3035 до нова година обаче кеширах известни загуби да му се невиди опуснах влака за северния полюс и сега имам стоп отдери на 50 оипа под текущата цена. Късно е за мене, да се влезе в дълга(освен ако неизкам да купя на върха) ако го направя ще е след конолидация. За мен в момента 1.35 и 1.3035 до нова година са еднакво вероятни.
ми до тук ясно, ма като няма движения, как ще има печалби(загуби)
Движения ще има но спеколативните ще бъдат ограничени
Е то така ще е много прогнозуем пазара и всички ще печелят,или поне няма да губят много.А нали трябва да има губеши и то много зада има печеливши не много но с много?Мен не ме бърка,вместо сега да чакам 20 пипса с 0,1 лота ще чакам 10 с 0,2 лота<примерно> даже и с повече ако не е толкова динамичен пазара.
колкото до еврото не смятам че ще има 1,25 преди 1,36. мисля че може да видим макс 1.29 но оттам съм дълъг към 1.35 и къс от 1.365 и после ще се услушвам за пробив на 1.3665 където ще играя за макс 1-2 фигури защото за мен нивата близки до 1.40 са нестабилни, всички ги очакват, но колко ще се задържат е друг въпрос
Аз за сега в най-големите си кошмари еврото го виждам до макс 1.3598 http://golohoro.hit.bg/222.gif и то в тоя сценарии само.
Мисля като Стамбето иначе че нова година нов късмет по суапа
дабъл топ е много силна фигура, често се изпълнява и до пипс
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
колкото до еврото не смятам че ще има 1,25 преди 1,36. мисля че може да видим макс 1.29 но оттам съм дълъг към 1.35 и къс от 1.365 и после ще се услушвам за пробив на 1.3665 където ще играя за макс 1-2 фигури защото за мен нивата близки до 1.40 са нестабилни, всички ги очакват, но колко ще се задържат е друг въпрос
Аз за сега в най-големите си кошмари еврото го виждам до макс 1.3598 http://golohoro.hit.bg/222.gif и то в тоя сценарии само.
Мисля като Стамбето иначе че нова година нов късмет по суапа
Според мен каквото качим качим до нова година понеже знаете че пазара е тънък тези дни на празниците,това за чакащите върхове.След нова година очаквам спад поне с 3 фигури от нивото което сме тогава и яко надоло поне 15 фигури до август месец че и нивата които Коко спомена.Това е само едно предположение без да наблягам на точни нива,някакъв технически анализ или нещо от сорта.На мен ми е необичайно да прогнозирам движения повече от следващите 2-3 часа но просто хвърлям един поглед на нещата.
коко, това с намаляването на волатилността и увеличаването на обемитеми се струва нормално и логично развитие. от една страна големия кеш натрупан в всички фин институции и от друга ерата на домашния трейдър и силното развитие на този бизнес. според мен екзотиките ще дойдат на мода и ще правят това което правеше кабела преди година - две 150 пипа в едната посока, 100 в другата после пак 150 и така
Да екзотиките са ясни но наистина при новини спекулантите се уливат - свидетели сме на движения извън икономическата логика които наистина пречат на реалната икономика - не върви да имаш някаква новина а курса като стопхънтинг да бяга в другата посока - тоест това не че е стоп хънтинг ами спекулантите просто закриват позиции защото има кой да им ги купува - но точно тази спекула ще изчезне е за жалост рядко ще виждаме по 100п за 1мин
Успех
коко, това с намаляването на волатилността и увеличаването на обемитеми се струва нормално и логично развитие. от една страна големия кеш натрупан в всички фин институции и от друга ерата на домашния трейдър и силното развитие на този бизнес. според мен екзотиките ще дойдат на мода и ще правят това което правеше кабела преди година - две 150 пипа в едната посока, 100 в другата после пак 150 и така
А относно еврото не мислиш ли че ще се качи още веднъж горе за една 5-ца, просто нямаше завършен вид - ако дори и да е по-ниска от 3-ката което също е възможно, ох и аз с нетърпение очаквам по-голям даун мув но се надявам да се качи още веднъж горе и нова година нов късмет да товаря каруцата за наистина мин 1.25 но поне 1.19 и дори 1.14 откъдето вече може да бие това 1.36 горе
Абе ще видим
Из речта на Жан-Клонд Трише.....
- ЕЦБ ще се придържа към становището, изразено съвместно със САЩ, че прекомерната волатилност на валутните пазари трябва да бъде избягвана, тъй като има негативно отражение върху икономическия ръст.
Моя коментар:.....ЕЦБ (подразбирай и ХАМЕРИКАНЦИТЕ) може спокойно пет минути преди да публикува някакви новини,които ще предопределят посоката на тренда и нивата до които ще стигне,да пусне следното съобщение:
Драги трейдъри,имайки предвид следните новини които ще излезнат след малко-ГАРАНТИРАНО,моля КУПУВАЙТЕ респективно,моля ПРОДАВАЙТЕ определените валутни двойки както следва:.....
Баси и смеха.....
Според мен EUR/USD ще поеме надолу,това което набюдавахме досега беше корекция.Очаквам нива около 1.25ХХ.
Пожелавам успех на всички и незабравяйте,аз не говоря от името на ЕЦБ.....
Почти си налучкал схемата след 2008 година, но аз още малко ще си я избистря и тогава ще пиша, аз преди няколко месеца разбрах за нея от публичният чат с Джо Рос нали знаеш че той прави от време на време такива, и аз се избъзиках веднъж с него и го питам добре бе брат аз от теб лично а и от няколко други като теб съм научил адски много но защо вие лично не джиткате на форекс - защото няколко пъти все го питам преди това какво мисли за евро долар той аз форекс не играя, а аз гламара прокламирам тук неговите идеи 123-2В и тнт и виждам че вървят на форекс и се учудих, та той ми отговори ами на форекс ще имам позиции сигурно чак след 2008 година когато ройтерс еди кво си и аз се задълбах но още не съм разнищил съвсем системата но е много близка до това което казваш - абе доходноста с две думи ще падне но сигурноста ще се качи нещо както при индексите
Успех
Коментар