Киоси,относно съображенията ти за паундйена - мейджърите и съответните кросове помежду им са като скачени съдове,тоест "преливат" от едно място на друго,което става чрез препозициониране на капитали от една валута в друга в зависимост от текущите събития ,близки и дългосрочни перспективи,следователно фундаменталните и технически фактори при даден крос имат своето съществено влияние и върху мейджърите.С други думи,растейки,паундйената стимулира към растеж кабела и доларйена,така че нива над 2.0000 и 120.00
ще видим в близкото бъдеще,в това съм сигурен.
Ники,разбира се,че не съм занулил нищо,който е следил постовете ми знае много добре,че аз слагам нулеви стопове на позициите си,така че мога само да пропусна печалба,но не и за загубя.През октомви имаше един спад при кабела с около 5 фигури и тогава ми се задейства нулевия стоп на дългата при кабела,но дългите ми позиции при евройена и паундйена си стоят и си прибирам сладките суапи,които обикновено използвам за почивки и развлечения
ще видим в близкото бъдеще,в това съм сигурен.
Ники,разбира се,че не съм занулил нищо,който е следил постовете ми знае много добре,че аз слагам нулеви стопове на позициите си,така че мога само да пропусна печалба,но не и за загубя.През октомви имаше един спад при кабела с около 5 фигури и тогава ми се задейства нулевия стоп на дългата при кабела,но дългите ми позиции при евройена и паундйена си стоят и си прибирам сладките суапи,които обикновено използвам за почивки и развлечения

Коментар