IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрий вечер
    останаха само триста пипоня до завършването на главата
    също кът на моя у...й
    Раменете за другата седмица
    Митичното е вече задължително
    цел макс 1.4545
    Търпение му е майката
    Успешна вечер

ПС. Не е препоръка

Коментар

• Ето как изглеждам веке с таргетите и стоповете
      http://prikachi.com/images/182/3973182I.png
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• съвсем скоро,
        подготвям "интервенция"
        при пундю/швейк и кад,
        дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнение
          ееееех и кога да я чакаме тая КУРекция че много на нагорнище дойде това евро? )
          Не знам пич при теб как е,аз тъкмо хапнах и сега почвам а утре кат се наспа,ще видим дали има и корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            фючърса на дакс +33 / 6406 / поинта от нивото, когато постнах прогнозата
            КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
            ако некои ме е слушал(влезнал) като дадох
            Божествените си прогнози по пазаря
            веке е едно 250 ПЛЮС пипа
            То ся не знам дали требе да се слушат
            чужди мнения за пазара,,,,, ноооо
            Божественните са друго нещо
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              е все си мислех,че форума е за даване на коментари,мнения,въпроси,ама явно съм бъркал,драскачи и комплексари-навсякъде!
              е като се подведе под чуждо мнение добре ли се чувстваш?сега квото и да те посъветват все може грешка да е.най-добре се научи да следваш само и единствено твоето собствено мнение.щото ще продължаваш да се набутваш. трейдинга е самотен бизнес и отговорността за ТВОИТЕ СДЕЛКИ И ТВОИТЕ ПЕЧАЛБИ ИЛИ ЗАГУБИ СИ Е ИЗЦЯЛО ТВОЯ , не на драскачите по форумите.
              комплексар съм да, по цял ден вадя кинти от пазара и вечер влизам да комплексарствам в инвестора
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                Аз съм готов веке >>> станаха 6 позиции къси >>>пазаря току що взе и другите 3 къси от 1,4242 >>>след малко снимката
                ГГ начи загуби паричките ...ше ми шорти кат сички банки купуват хах

Коментар

• Аз съм готов веке за днес приключих >>> станаха 6 позиции къси >>>пазаря току що взе и другите 3 къси от 1,4242 >>>след малко снимката
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнение
                    ххххх като гледам ще има кУерекця ,но не и корекция
                    ееееех и кога да я чакаме тая КУРекция че много на нагорнище дойде това евро? )

Коментар

• е все си мислех,че форума е за даване на коментари,мнения,въпроси,ама явно съм бъркал,драскачи и комплексари-навсякъде!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• До края на седмицата е мн вероятно да идем до 1.5

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          Ебльо Еблев,
                          склаперите са волни птички и в тренд и и в рейнж.
                          това за тренда ... умрях от смях .... проблема при тренд за склалпера е че ще хване 30% от тренда ... приблезително. и още, няма опитен-неопитен скалпер. скалпера си е скалпер и толкоз.
                          Да ако използва стопове обаче ..... не ми е ясен скалпинга >>> така че не съм компетентен и няма повеке да разсъждавам върху това Лека !!!

Коментар

• Някой тук ползва ли FxPro ? Вече втори ден няма връзка с тях Нито сайта нито платформата.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              Ебльо Еблев,
                              склаперите са волни птички и в тренд и и в рейнж.
                              това за тренда ... умрях от смях .... проблема при тренд за склалпера е че ще хване 30% от тренда ... приблезително. и още, няма опитен-неопитен скалпер. скалпера си е скалпер и толкоз.
                              Чувствам, че кат съм напраил по малко от 70 пипа за деня не съм напраил нищо. Ах само на имаще офф копче за тия чувства.

Коментар

• Убо ги лашнаха индексите Лека от мен

Коментар

Working...
                                X