Долу някъде около 1.30 обаче ще надуя дълга с около 40-50п стоп и цел 400-500п но въпреки това тази ми дълга ако видим нивото де ще е доста по рискова от късата която отворих
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sdsdПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от sdsdПървоначално изпратено от kokoСелнах евро 1.3215
"Не се гaси туй що не гaсне"
Споко аз съм като птицата Феникс - прочети обясненията ми пък тогава роптай уф щях да кажа хехе
"Сега очаквам от текущо ниво или от около макс 1.3312 да тръгне един ход надолу така че отворих малка къса от 3215 като съм разположил лимитирани добавки в сел на 1.3265 и 1.3312 фиксирам стоп на 1.3422 - засега, малко е голям но съм с приемлив риск и мога да реша да стопирам по-рано при сигнал.
Целта на късата ми няма да е голям някъде 1.3142 после ще му мисля.
"в смисъл в практиката ще изградиш своя система, стил, стратегия и начин на търговия, който ще ти допада на теб и ще отразява част от личността, ежедневието, характера и живота ти. Затова не трябва да се гледа строго теорията. Осавен това всеки възприема различно пазара и за него в дадени моменти вероятността за потегляне в едната посока е доста по-голяма и затова се залага повече на нея
Предполага ги знаеш тези неща, но аз да си ги кажа, може пък някой, който не ги знае да ги прочете, знае ли човек. Поздрави и успешно днес! Аз лично скъсих още малко еур/шв, кабела от снощи не се разви както очаквах, но ще си го задържа и него.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Колега сдсд преди време разглеждах обстойно темата ММ макар и не систематизирано.
Моят РР коефициент ще бъде добър и приемлив защото както писах започвам с малко и правя интрадей изграждане на позиция. Но дори и да е както пишеш това също е приемливо за интрадей игра, за скалпинг например доста често слагам стопове около 80п а целта ми е само 10 на пипа че и надолу - вероятноста обаче е висока но това е дълга тема мога математически да ти го докажа.
С две думи казах идеята си от около 3260 дори и да сме завършили корекцията на 50 фибо долу ни трябва един ход до 3140 и това е сигурно - от там насетне ако падне ще рече че гоним 618 фибо около 1.30 от където ще удължа с къс стоп ревърс.
И още нещо аз никога не съм казвал риск - а риска е важен аз казах с малка позиция но риска ми ще бъде 1.4% дори да отидем на 1.3316 когато интрадей позицията ми ще е напълно изградена.
Надявам се че съм ясен защото сега и други неща пиша и немога да се съсредоточа в обяснения.
ВИП, да бе брат и на моята улица се показа малко слънце. Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от sdsdПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от sdsdПървоначално изпратено от kokoСелнах евро 1.3215
Споко аз съм като птицата Феникс - прочети обясненията ми пък тогава роптай уф щях да кажа хехе
"Сега очаквам от текущо ниво или от около макс 1.3312 да тръгне един ход надолу така че отворих малка къса от 3215 като съм разположил лимитирани добавки в сел на 1.3265 и 1.3312 фиксирам стоп на 1.3422 - засега, малко е голям но съм с приемлив риск и мога да реша да стопирам по-рано при сигнал.
"
коко, поправи ме ако греша !
Коко , басовете са 3:1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelDobro utro dami i gospoda. Mislia ce tova e koeto se komentirashe wcwera.
Linkowete sa s malko dopylnitelni intervali nadiavam se da ne gi iztrie.
Kwi sa uslowiata i t.n. wseki sam neka da si preceni!
Nali zatowa imame glawi na ramenete !!!
(Pone az sum na mnenie ce na ramenete si imam glewa a ne tikwa, wiarno che skoro ste e wreme za tikwena banica ma az takawa ne obicam, tikwata ja obicam pechena no triabva i da e sladka, ne wsiaka tikwa stawa za tazi rabota.)
Uspeh.
Най-добрите условия за търговия през МТ4
« : 19, Декември, 2006, 17:48:13 »
--------------------------------------------------------------------------------
Уважаеми колеги
има удоволствието да Ви уведоми,че стана представител за Бългатия на Tradex Swiss AG
Всеки клиент открил сметка от над 5000$ до 29 декември 2006г. получава бонус още толкова по своята сметка.Например ако депозирате сумата от 6350$ сметката Ви ще бъде захранена със 12 700$.
Бонуса неможе да бъде изтеглен, но той ви позволява да търгувате с 2 пъти по голяма сума от депозираната от вас.
- Основна валута на сметката - в USD
- Минимална сума за откриване на сметка - USD 500.00
- Стойност на 1 лот - 100 000 единици базова валута
- Стъпка на търговия - 0.1 лот
- Минимален лот - 0.1 лот
- Служебно затваряне на позициите - при достигане на 50.00 $ наличност по сметката.
Демо версията можете да изтеглите от тук www.tradexfx.com
За повече информация - тел02) 846 53 00
Коментар
-
Първоначално изпратено от sdsdПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от sdsdПървоначално изпратено от kokoСелнах евро 1.3215
"
коко, поправи ме ако греша !
Коко , басовете са 3:1
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от sdsdПървоначално изпратено от kokoСелнах евро 1.3215
"
Коментар
-
Малко обяснения защо и колко.
По принцип както писах в петък достигнатото 50 фибо беше необходимо и достатъчно условие за край на корекцията, аз въпреки това очаквам 618 фибото не заради друго а поради факта че там ще мога да си позволя мъничко по-голяма позиция със къс стоп.
Късата от предната ми седмица затворих доволно но нямах задействана дълга не ми достигнаха 10на пипа.
Сега очаквам от текущо ниво или от около макс 1.3312 да тръгне един ход надолу така че отворих малка къса от 3215 като съм разположил лимитирани добавки в сел на 1.3265 и 1.3312 фиксирам стоп на 1.3422 - засега, малко е голям но съм с приемлив риск и мога да реша да стопирам по-рано при сигнал.
С две думи идеята ми е че очаквам ход от около 1.3220-60 до към 1.3140 независимо от това в коя схема сме - тоест дали това 50 фибо е достатъчно или не.
Успех
Коментар
-
Dobro utro dami i gospoda. Mislia ce tova e koeto se komentirashe wcwera.
Linkowete sa s malko dopylnitelni intervali nadiavam se da ne gi iztrie.
Kwi sa uslowiata i t.n. wseki sam neka da si preceni!
Nali zatowa imame glawi na ramenete !!!
(Pone az sum na mnenie ce na ramenete si imam glewa a ne tikwa, wiarno che skoro ste e wreme za tikwena banica ma az takawa ne obicam, tikwata ja obicam pechena no triabva i da e sladka, ne wsiaka tikwa stawa za tazi rabota.)
Uspeh.
Най-добрите условия за търговия през МТ4
« : 19, Декември, 2006, 17:48:13 »
--------------------------------------------------------------------------------
Уважаеми колеги
има удоволствието да Ви уведоми,че стана представител за Бългатия на Tradex Swiss AG
Всеки клиент открил сметка от над 5000$ до 29 декември 2006г. получава бонус още толкова по своята сметка.Например ако депозирате сумата от 6350$ сметката Ви ще бъде захранена със 12 700$.
Бонуса неможе да бъде изтеглен, но той ви позволява да търгувате с 2 пъти по голяма сума от депозираната от вас.
- Основна валута на сметката - в USD
- Минимална сума за откриване на сметка - USD 500.00
- Стойност на 1 лот - 100 000 единици базова валута
- Стъпка на търговия - 0.1 лот
- Минимален лот - 0.1 лот
- Служебно затваряне на позициите - при достигане на 50.00 $ наличност по сметката.
Демо версията можете да изтеглите от тук www.tradexfx.com
За повече информация - тел02) 846 53 00
Коментар
Коментар