IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    БГ-ред защо не ми благодариш ?????????
    Щото гони пуйката, а с този кръст - я е хване, я не.
    Днес за Реда е Денят на благодарността.

Коментар

• БГ-ред защо не ми благодариш ?????????

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        БЛАГОДАРСКО !!!!!!
        За нищо.
        Реде, имай предвид, че аз съм противник на обезболяващите. Защото потискането на боката не означава решаване на проблема. Дори напротив, болката ни е аларма за проблем и ни пази да не претоварваме дадени части от тялото си. Байпасването на алармената система (нервите) чрез обезболяващи може да доведе до по-сериозни проблеми.
        Вслушай се в съветите на 4i40 за китайските методи и йогата.
        Специално йогата действа по-бавно, но затова доста по-здравословно.
        Успех.

П.П. Аз почти през целия си живот съм имал котки. Гледай от тях колко често се изтягат през деня и особено след сън. Прави го и ти.
        Last edited by anon6706; 29.10.2011, 15:52.

Коментар

• БГ-Ред за теб правя един бърз анализ на ситуацията.
          Казваш "възпален нерв", "миналата седмица сигурно си изстинал". Като събера тези две реплики веднага ти казвам : продължавай с волтарена, но започвай да се мажеш при първото усещане на дискомфорт или по-точно почнеш ли да си усещаш кръста.

Лека от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Браво бе магаре...
            Анона ти писа една цена и ти се спука да му благодариш...
            Аз ферман написах, докторат ти посветих, а ти мълчиш като одрано прасе......
            Сега почвах по РЕД !!!!
            БЛАГОДАРСКО !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• 4i40 чадо,
              казваш значи ПРАСЧОВЦИТЕ пъргави са,
              които значи, че требе с ОХЛЮВИ да почваме ,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Болестите на кръста са поне 5-6 вида и се повлияват от различни лечения.
                Имам двойна дискова херния 4-5, 5-1, два пъти получена !!!
                Дефакто дисковете ми са смачкани .....( по-лошо не може да има...)
                Вторият път с пареза на крака и единствено препоръчано лечение - операция( след проучване КАТЕГОРИЧНО отказах - при два смачкани диска риска е огромен)....Болки нечовешки....Сега има нов вид МАНИПУЛАЦИЯ - при разстегнато положение ти вкарват полимер между прешлените и така възстановяват разстоянието и движението на прешлена....
                Инжекции Нивалин, Б12 и една с депо ефект( забравих как се казва - 1бр на една седмица).Хапове разни и всички съсипват стомаха..МАЗИЛА НЕ ПОМАГАТ...
                Като лежах в болницата на съседното легло имаше един дедо и той ми препоръча китайски център БИОЕНЕРГО център - масаж, иглотерапия( не болят при забиване - колкото повече, толкова повече...) и апарати. Не вярвах и чак като проходих с бастун и колан се сетих...Казах си - какво повече мога да загубя ..?Домъкнах се и легнах на леглото...
                След един час процедури се качих на колата, отидох си вкъщи да се къпя( мажат с билки и ми е гадно) и се сетих , че съм си забравил колана и бастуна......Трябва да се направят 10 процедури - аз смогнах до 4...Работата ме завъртя, но сега работя и на вилата като муле....
                В съчетание с "Павел баня" всичко ще ти се размине....
                Йога упражнения за разстягане също помагат.....Лягаш по груб и се разперваш на кръст. Започваш да въртиш главата надясно, краката наляво - 10 пъти.
                След това свиваш краката в коленете и пак 10 пъти..Последното е при свити и завъртяни настрана колене, ГОРНИЯ крак го дърпаш нагоре с ръка...колкото можеш.....
                От септември до април с вълнен колан.....
                И никакви прасета да не гониш, че са много пъргави и ще се досекнеш...
                Все пак са те мазали.

Иначе си много прав за китайските методи и най-вече за йогата.
                Аз от години правя няколко прости упражнения за разтягане на гръбначния стълб и да чукна на дърво - кръста ми не се е обаждал и при най-тежък физически и леглови труд.

Отделно - упражненията за гръбначия стълб доведоха и до това, че за последните 15 години съм свалил едва 1 см. от ръста си. Нормално е това да бъдат 3-4см.
                Last edited by anon6706; 29.10.2011, 15:29.

Коментар

БЛАГОДАРСКО !!!!!!
                  Браво бе магаре...
                  Анона ти писа една цена и ти се спука да му благодариш...
                  Аз ферман написах, докторат ти посветих, а ти мълчиш като одрано прасе......

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Преди три седмици го купувах за познатите ми и беше толкова. По-точно - 2.60
                    БЛАГОДАРСКО !!!!!!

Коментар

• Болестите на кръста са поне 5-6 вида и се повлияват от различни лечения.
                      Имам двойна дискова херния 4-5, 5-1, два пъти получена !!!
                      Дефакто дисковете ми са смачкани .....( по-лошо не може да има...)
                      Вторият път с пареза на крака и единствено препоръчано лечение - операция( след проучване КАТЕГОРИЧНО отказах - при два смачкани диска риска е огромен)....Болки нечовешки....Сега има нов вид МАНИПУЛАЦИЯ - при разстегнато положение ти вкарват полимер между прешлените и така възстановяват разстоянието и движението на прешлена....
                      Инжекции Нивалин, Б12 и една с депо ефект( забравих как се казва - 1бр на една седмица).Хапове разни и всички съсипват стомаха..МАЗИЛА НЕ ПОМАГАТ...
                      Като лежах в болницата на съседното легло имаше един дедо и той ми препоръча китайски център БИОЕНЕРГО център - масаж, иглотерапия( не болят при забиване - колкото повече, толкова повече...) и апарати. Не вярвах и чак като проходих с бастун и колан се сетих...Казах си - какво повече мога да загубя ..?Домъкнах се и легнах на леглото...
                      След един час процедури се качих на колата, отидох си вкъщи да се къпя( мажат с билки и ми е гадно) и се сетих , че съм си забравил колана и бастуна......Трябва да се направят 10 процедури - аз смогнах до 4...Работата ме завъртя, но сега работя и на вилата като муле....
                      В съчетание с "Павел баня" всичко ще ти се размине....
                      Йога упражнения за разстягане също помагат.....Лягаш по груб и се разперваш на кръст. Започваш да въртиш главата надясно, краката наляво - 10 пъти.
                      След това свиваш краката в коленете и пак 10 пъти..Последното е при свити и завъртяни настрана колене, ГОРНИЯ крак го дърпаш нагоре с ръка...колкото можеш.....
                      От септември до април с вълнен колан.....
                      И никакви прасета да не гониш, че са много пъргави и ще се досекнеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Било е 2-3 евра!!!
                        Преди три седмици го купувах за познатите ми и беше толкова. По-точно - 2.60

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Ей това ти препоръчвам. Аз нямам болки в кръста, но мои познати са много доволни от него. За съжаление го няма в България. В Гърция го има. Около 2-3 евро е тубичката.
                          Поздрави.

http://www.ecrater.com/p/4946832/cou...xes-for-muscle
                          Било е 2-3 евра!!!

Коментар

Добрю ютрю

Някои да каже некво хубаво мазило за кръст.
                            Друго освен волтарена !!!

Боли ме кръст
                            Ей това ти препоръчвам. Аз нямам болки в кръста, но мои познати са много доволни от него. За съжаление го няма в България. В Гърция го има. Около 2-3 евро е тубичката.
                            Поздрави.

http://www.ecrater.com/p/4946832/cou...xes-for-muscle

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                              Реде Прищипан нерф некаде може да е дискова херния и не се самозалъгваи че не е страшен щото тва лято ми костваше работата и 2 бона и 3 месеца лечение и ако те удря и в кракът освен кръста мога да ти гарантирам че е сериозно ако от диклак не ти мине за час два и продължи повече от ден също не е добре за обезболяване ползваи аолин на хапчета защото прави незнам си кво си на нервните окончания и висене на лост също помага ти се ебаваш с сутрешната физзарядка но доцента точно с тва ме спаси
                              Хъъъхххх
                              Аз за физарядката съм най-сериозния тука !!!!
                              Не пропускам физарядка нивга !!!!!!!!
                              А инък не се притеснявай за мен излишно,
                              щото съм минал всички възможни изледвания
                              и имам точно прещипан нерв, които се възпалява
                              при простуда на кръста
                              Мисля си , че простудяването си беше
                              миналата седмица , ама айде
                              Не съм толкоз зле само дето ме наболява леуко
                              и като кихна и по-силно
                              Инък съм имал преди 10-на години
                              2-3 сериозни кризи и верно се куца
                              Имам на разположение и моя си лечителка
                              но е малко далече от тука.
                              На КОСМОНАВТА лекарството е добре и
                              утре смятам да съм на 100 % !!!
                              Почивайте СЕГА !!!!

Коментар

Прищипан нерф некъде
                                Не е страшен по принцип !!!
                                На Миткоф ден на КърЪ докат
                                се пекаха СВИНЩИНИТЕ много
                                ветер дуеше
                                Реде Прищипан нерф некаде може да е дискова херния и не се самозалъгваи че не е страшен щото тва лято ми костваше работата и 2 бона и 3 месеца лечение и ако те удря и в кракът освен кръста мога да ти гарантирам че е сериозно ако от диклак не ти мине за час два и продължи повече от ден също не е добре за обезболяване ползваи аолин на хапчета защото прави незнам си кво си на нервните окончания и висене на лост също помага ти се ебаваш с сутрешната физзарядка но доцента точно с тва ме спаси
                                Деградацията - висша форма на градация

Коментар

X