IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Не си му чел главното упътване на Руки А в него пише че в петък се четат само Упътвания в кръчмите
    Чел съм го и се опитвам да го спазвам
    има една подробност че тои не играе в петък щото е силно валотилен с много изненади ама аз играя само скалпиращо щото немога да играя по ваще схеми и затова при мен петък е горе дол удачен
    Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
      Всичко е възможно ,но все пак факт е ,че от трендлинита коригира + 76.4 ф +дожи на 4 ч затворило под тези 2 нива-очаквам корекция

п.п. пазара все пак решава
      вчера направи почти 400 пипа , днеска петък .....на мен ми звучи кат поредното '' изнасилване '' , ще видим .....
      за мен ще е изненада ,ако корегира ....
      успех ,ПЛП

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
        а ако се напънат и го закарат на 4360 / до вторник / .....какво става на месечна
        п.с. да се види 4360 , не да затваря .....
        Всичко е възможно ,но все пак факт е ,че от трендлинита коригира + 76.4 ф +дожи на 4 ч затворило под тези 2 нива-очаквам корекция

п.п. пазара все пак решава

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
          Според опътването на Руки на 15М се появяват големи шипове и може да последва голема валотилност и без тва е петък а и курсо е в поза незнае на каде да хване мисля че е подходящ заа скалпиране
          Не си му чел главното упътване на Руки А в него пише че в петък се четат само Упътвания в кръчмите

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
            Добро утро и успех на играчите

BNP Paribas: Покачването на EUR/USD не е това което изглежда
            Анализатори на BNP Paribas смятат, че покачването при EUR/USD не е това, което изглежда. Според тях, по-голямата част от ръста от 1.32 до тук е спасение от заемане на къси позиции в евро.
            "Заради липсата на негативен резултат от срещата на ЕС, ние трябва да насочим погледите си към срещата на ЕЦБ следващата седмица и евентуално понижение на лихвата ще спре ръста на еврото", като допълват, че е възможно това да провокира участниците на пазара да започнат да го продават агресивно.
            Нагласи Tier 1 на 9% и ще видиш кой гърми на 4 място
            после се замисли -- абжеба ---що им четеш глупостите кат не моааат си оправят собствените финанси
            http://graphics.thomsonreuters.com/1...ST0711_VF.html

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
              късо евро 1,4187 стоп 1,4202
              успехи
              Според опътването на Руки на 15М се появяват големи шипове и може да последва голема валотилност и без тва е петък а и курсо е в поза незнае на каде да хване мисля че е подходящ заа скалпиране

Коментар

• късо евро 1,4187 стоп 1,4202
                успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                  Все пак имаме тест на пробитата трендлини на седмична -оттук ще е интересно накъде ще ходи вече -нещо като гара разпределителна
                  а ако се напънат и го закарат на 4360 / до вторник / .....какво става на месечна
                  п.с. да се види 4360 , не да затваря .....
                  Last edited by is3584; 28.10.2011, 11:38.

Коментар

• Защо ли си мисля,че Хамериканецо като отвори сергията днес,ще раздава големи и мазни баници?

Коментар

• Като се има предвид кътването на Кипър и мотивите за това. Със сигурност следва Франция Тогиз ще стане мазало

Коментар

• Добро утро и успех на играчите

BNP Paribas: Покачването на EUR/USD не е това което изглежда
                        Анализатори на BNP Paribas смятат, че покачването при EUR/USD не е това, което изглежда. Според тях, по-голямата част от ръста от 1.32 до тук е спасение от заемане на къси позиции в евро.
                        "Заради липсата на негативен резултат от срещата на ЕС, ние трябва да насочим погледите си към срещата на ЕЦБ следващата седмица и евентуално понижение на лихвата ще спре ръста на еврото", като допълват, че е възможно това да провокира участниците на пазара да започнат да го продават агресивно.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          Ред отдясно на Карлово ли или отлево ?
                          Казах достатъчно !!!
                          Иди на терена и поразпитай къде
                          е най-добре гледано и хранено ПРАСЕ
                          в района, и ще разбереш къде е
                          МИРКО II Зафир
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            Давам им срок до понеделник. После и аз дигам форум!!!
                            Дигай го бре Дигай го този самолеД Ще му направим и IPO

Коментар

• Давам им срок до понеделник. После и аз дигам форум!!!
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Ред отдясно на Карлово ли или отлево ?
                                У Карлуково на пиацата. Тия от инвестора съвсем ни направиха на маймуни

Коментар

Working...
                                X