IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за форексо.аз така виждам нещата до края на деня - до 17-17:30 се опитваме да пробием 4145(я пробили я не) и след това нагоре. има още инерция от вчерашните “хубави” новини според мен
    Last edited by boogeyman; 28.10.2011, 16:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
      Админите са гледали филмите -Завръщане в миналото и Завръщане в бъдещето
      Следва филма http://www.youtube.com/watch?v=T1Hq5-2J4k0

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Дали не е удачно някой от админите да ни осветли с каква цел се правят тези чести архивирания на темата?
        Админите са гледали филмите -Завръщане в миналото и Завръщане в бъдещето

Коментар

• аз темата я държа постоянно отворена и от време на време рифреш. по едно време се зачудих що никой не е писал от час и половина .опсс. заключена тема. бравос. За тфа време изпуснах поне 15 ценни мнения с който щях да изкарам поне 15……$.

Коментар

• ми щот била най-голямата и ебавала форума и заради това я разбиват на по-малки. И за мен е аматьорско това постоянно архивиране на заключени теми, но не съм ИТ и не мога да преценя какъв е по-удачният варинат. Знам само, че този е дразнещ, дори и за такива като мен, които не пишат в темата по принцип
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Икономии бря

Коментар

• Дали не е удачно някой от админите да ни осветли с каква цел се правят тези чести архивирания на темата?
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Напрайх нова тема като ни ебават поне да ползват презерватив, но я изтъркаха

Коментар

• Елата пиленца на батко !!!!
                    http://www.youtube.com/watch?v=AilfsE_k4mg
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                      Твоя воля твои са си кинтите
                      Не е така парите са на чичо Форекс , моите капитали съм ги източил много отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                        късо евро 1,4187 стоп 1,4202
                        успехи
                        затварям 40 пипока+

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          Ред, защо два пъти ми отговаряш
                          Да не би да искаш нещо да те питам за свинето бе Реде? Кажи ми директно, не се притеснявай
                          По технически причини се получава !!!
                          Нищо лично !!!!!
                          КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА верно е
                          излезнал на поход в планината нарамил
                          каса БИРА !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнение
                            Ето ти тогава!!!! Очаквам слизане под 200 МАra
                            Така харесва ли ти
                            Твоя воля твои са си кинтите
                            На 1.40 поткрепата ще е голяма
                            Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                              Споко за тва кибичиме в форума да се четат и дискутират мнения а всеки сам преценява кое е за него и кое не попитах кво следва просто защото по начина ти на изказване очаквах да изцепиш нещо грандиозно
                              Ето ти тогава!!!! Очаквам слизане под 200 МАra
                              Така харесва ли ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнение
                                Прав си ! Не бива да се влияе от чужди мнения. (така не се правиии) аз съм скъсил от 1.4245 с x3 обема ми от вчера ,вече съм на зелено и е така защото вярвам в себе си и не съм слушал чужди мнения ,които бяха срещу моето
                                По м/д залагаш на потенциално малка корекция на дол и потенциално голяма загуба нагоре мое мнение не е препоръка
                                Деградацията - висша форма на градация

Коментар

Working...
                                X