IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
    Гледам ама кат гледам 2 седмици зигзаг не ми се влиза там..
    ами гледай еврото и ще ти се изясни златото
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      а еврото гледаш ли ,като гледаш златото

Гледам ама кат гледам 2 седмици зигзаг не ми се влиза там..

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
        Момчета май е време да почнем да гледаме златото, златото удари 1700 среброто 33...
        Up up and awayyy
        а еврото гледаш ли ,като гледаш златото
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Добра вечер Не търгувате, а спамите Наздраве и от мен... едно малко виски само
          аз съм на трето.наздраве
          само ще гледам умно...пазара

Коментар

• Момчета май е време да почнем да гледаме златото, златото удари 1700 среброто 33...
            Up up and awayyy

Коментар

• Добра вечер Не търгувате, а спамите Наздраве и от мен... едно малко виски само

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                нуждата е огромна
                дотолкова, че ако няма месо и то домуз на масата не мога да се наям. т.е. насищам се и след два часа съм гладен даге
                КРАДЛИВА МИЖАТУРКА,
                ми то си е съвсем нормално
                през два часа да се похапва.
                По малко де, че инък си станал
                като ТАТКО БАРБА !!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Да алкохолеца е нужен таз вечер във всичките му разновидности като лек за стреса предизвикан от многото въпросителни за утре
                  Ами НАЗДРАВЕ тогаз !!!!!
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Ти си пиян и виждаш двойно
                    а ти си геврек , ЛЪКИ / нищо педалско, цитирам АЛФ /
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                      ми то си требе месо за мезе на биричката
                      Нужда имаме, а не сме по природа агресивни
                      нуждата е огромна
                      дотолкова, че ако няма месо и то домуз на масата не мога да се наям. т.е. насищам се и след два часа съм гладен даге
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                        ми то си требе месо за мезе на биричката
                        Нужда имаме, а не сме по природа агресивни
                        Ти си пиян и виждаш двойно
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Хубу чиниш КРАДЛИВА МИЖАТУРКА !!!!
                          Не прекалявай с мезенето при пиенето,
                          че много се качват килата, а знаеш, че
                          КОЛЕДАТА наближава !!!
                          Last edited by bgg_red; 25.10.2011, 20:36.
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Вече може и тъмно!!!За безалкохолно на вискята!!!Спирта е от една и съща група!!!
                            най-обичам от кентъки с две ледчета и оная тяхната прозрачната пикня будуйзер за безалкохолно
                            тва обаче веднъж на два три месеца само , че беналгин не остана по аптеките около къщи

тъмно също не обичам консерватор съм до мозъка на костите

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              започнах генерална репетиция за утре РЕДА, биричка, филенце , маслинки и мухлясало френско сиренце
                              ся пуристите ше ми скочат , че тва е закусчица за вино, ма ко да прая кат не ми понася и на вкус не ми харесва виното
                              Вече може и тъмно!!!За безалкохолно на вискята!!!Спирта е от една и съща група!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Вземи си индийско кашу!!!С вискята добре върви!!!
                                рядко пия концентрат през седмицата. ма то тва и за биричката е уникално мезенце.друго си е филенце и пастърмичка обаче да има, резнати на тънко , та чак прозрачно

Коментар

Working...
                                X