Първоначално изпратено от Facts
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Щом казваш, ама аз нещата ги виждам така:
Не ми дреме кой какво ще каже, просто си говорим нали
Факт'с можеше да си спестя поста със загубата, просто споделих състояние.
Не ме е срам да кажа, че съм загубил, само че не стана.
Нищо другия път
И за да послушам батковците ще я клъцна на 2968/78 ще тресна едни 10 минилота къси па да видим.
И моля четете какво пиша не ми се повтаря, до одеве обяснявах на Бла бла защо съм с такава стратегия сега.
Факт'с персонално и на теб казвам, защото се люшкаме 2910-2990.
Кат му дам втора пак ще си говорим.
п.с
Факт'с забравих да ти припомня едва ли е от незнание играчи с по 20-30 пипса се наричат скалпери.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataАааааа...ти ли беше....хехехехе...сорката.
Рибоците дето играят за 20-30 пипса профит са ясни... Въпроса е чии нерви няма да издържат от групата на тези дето играят за 2-3 фигури, щото явно там картите са раздадени и нови играчи за сега не се включват. Затова и сме в този рейндж тази цялата седмица и рибетата успяват да си поемат въздух... като Mackata с по едно лотче... няма да се пуашиш мойто момче... огън... тати и мама ще довнасят по сметката като тръгнем в тренда...
Коментар
-
Аааааа...ти ли беше....хехехехе...сорката.
Ами да каже и Бля бля, ако иска де.
На въпросите ти...от около 5 години се занимавам с търговия на валутни двойки и винаги ми е било мечта.
Но не ми е основно занимание. Чета много, записах магистратура финанси, просто ми е много интересно.
Имам си друга основна работа, но в момента съм с киста на опашката и ми отнесоха половината задник и не ми остава нищо друго освен да стоя на колене пред компа. Затова и съм толкова писателен тук и сега.......хехехехехе.
Иначе си търгувам ама с по дългосрочни позиции, тия дни тука по така накъсо ги трескам.
В България няма професионален трейдинг, има само такива които си мислят, че са.
То и няма смисъл де, вече има платформи на които само да имаш кредитна карта и 25 долара и си в кючека.
Да точно 25 долара, само че спреда там е 8 пипса.
Хахахаха.....там печелят собствениците на платформата.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataАй да поспорим а ?
Съгласен съм с всичко което каза, но това си е модел на търговия.
Според мен както казах още онзи ден ще се люшкаме на тези нива 1,2910/15 - 1,2985/95 още около седмица, заради топлото време.
И затова е трудно прогнозирането според мен на посоката в този участък или иначе казано зависи само от незначителни данни за покупко-продажбите и толкова.
За повече от това се иска слух или новина.
Влизането на 1,2974 си беше явен сигнал за продажба според Моментум и АрСиАй.
Иначе сметката ти е вярна естествено е, че 2920 си е мазно влизане, ни при положение, че си влязъл на 2974 нямаш избор.
В крайна сметка не става ли въпрос за печалба, а не как е постигната.
Ти си имаш начин аз си имам начин.
Хубавото е, че си споделяме и се образоваме взаимно.
Въпрос
Ти влизал ли си с 21 минилота на супер ентри а ?
Или не стига дупе.
Щото така или иначе всеки си прави сметката според числата
Аз си я направих така, че да мога да измъкна позиция дори и от 1,2700.
Не искам да си ги мерим, щото няма сми.
Парите са нещо много относително.
Ти сподели твоя профит за днес, доколкото си спомням 160 долара.
Търговията още не е свършила, но дотук с текущата печалба към момента съм 180 долара.
Като привърша за днес ще споделя.
Ако ти си свършил за днес, приятна почивка.Както и да е. Харесва ми това което правиш интересният въпрос тук е само с това ли се занимаваш ? Всъщност професионалният трейдинг иска много време. Ама наистина много време. Аз самият в момента си признавам че не се занимавам професионално само и единствено с това а до колкото знам и бля бля не се занимава професионално. Много малко са тези играчи който имат времето парите и всичко останало за да са постояно на пазара. Все пак време е за почивка. За това е хубаво да започнем през почивката един диалог в тази посока. Колко време отделяте на форекс-а ? Струва ли си ? Въпроси който отново ще са подходящи предмино за начинаещите. Който сега започват своя път. Успех.
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от totyПървоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от MonFxShaSorry, ама някои ще може ли да ми обясни какво значи piercing line.
По принцип това е сигнал,че се заформя дъно.
Да живее Стара Загора :-)
здравейте, тва дали до колко може да има сила на М30 графика?
Коментар
-
[quote="kritelin"][quote="Хоската"]Добра вечер колеги,при паундйената вече имаме ясна техническа картина,потвърждаваща предстоящия тест на ключовото ниво 241-това е триъгълникът,който виждаме на картинката.Както знаем от ръководствата за начинаещи трейдъри,това е формация за продължавана на тренда.Възходящият потенциал на конкретния триъгълник е около 160 пипса ,което е достатъчно за тест на 241.
Стратегията е покупка на текущото ниво или при тест на подкрепата на триъгълника,стоп на 238.80 (за тези,които играят със стопове),тейкпрофит на 241
Хоска не забравяй,че триъгълниците освен потвърждаващи фигури понякога сочат и за отслабване на тренд-а и очакване на дълбоки корекции най-малкото.
Успехи :-)
Коментар
-
Ай да поспорим а ?
Съгласен съм с всичко което каза, но това си е модел на търговия.
Според мен както казах още онзи ден ще се люшкаме на тези нива 1,2910/15 - 1,2985/95 още около седмица, заради топлото време.
И затова е трудно прогнозирането според мен на посоката в този участък или иначе казано зависи само от незначителни данни за покупко-продажбите и толкова.
За повече от това се иска слух или новина.
Влизането на 1,2974 си беше явен сигнал за продажба според Моментум и АрСиАй.
Иначе сметката ти е вярна естествено е, че 2920 си е мазно влизане, ни при положение, че си влязъл на 2974 нямаш избор.
В крайна сметка не става ли въпрос за печалба, а не как е постигната.
Ти си имаш начин аз си имам начин.
Хубавото е, че си споделяме и се образоваме взаимно.
Въпрос
Ти влизал ли си с 21 минилота на супер ентри а ?
Или не стига дупе.
Щото така или иначе всеки си прави сметката според числата
Аз си я направих така, че да мога да измъкна позиция дори и от 1,2700.
Не искам да си ги мерим, щото няма сми.
Парите са нещо много относително.
Ти сподели твоя профит за днес, доколкото си спомням 160 долара.
Търговията още не е свършила, но дотук с текущата печалба към момента съм 180 долара.
Като привърша за днес ще споделя.
Ако ти си свършил за днес, приятна почивка.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Коментар
-
[quote="Хоската"]Добра вечер колеги,при паундйената вече имаме ясна техническа картина,потвърждаваща предстоящия тест на ключовото ниво 241-това е триъгълникът,който виждаме на картинката.Както знаем от ръководствата за начинаещи трейдъри,това е формация за продължавана на тренда.Възходящият потенциал на конкретния триъгълник е около 160 пипса ,което е достатъчно за тест на 241.
Стратегията е покупка на текущото ниво или при тест на подкрепата на триъгълника,стоп на 238.80 (за тези,които играят със стопове),тейкпрофит на 241
[quote]
Хоска не забравяй,че триъгълниците освен потвърждаващи фигури понякога сочат и за отслабване на тренд-а и очакване на дълбоки корекции най-малкото.
Успехи :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Mackata
Що бре...ко съм надробил ?
Нали си го сърбам.
И като слезе до 1,2820 какво.... ?
Ще ти кажа, ще задейства ордер 30964359 и ще ми купи 10 минилота на тази цена.....сега не ми се смята, ама така на прима виста ще ти кажа че стедната щеше да ми е 1,2890, което пък при сегашните условия ми се чини че имаме профит от 75 пипса, като ги умножим по 21 минилота, според елката щях да имам дебитиране 1 575 американски долара, което пък от своя страна си е един много добър профит за един ден.
Което не пречи и сега да стане.
Което пък изобщо не ми дреме щото съм с опериран задник и не мога да си ги изхарча...хехехехехех.
Т.е. мисълта ми беше, че няма неподходящи позици или губещи, просто има временно неразположение.
Въпрос как разбирате кой е профитен?
На ден ?
На месец ?
На година ?
На живот ?
Днес печелиш 1500 утре ги губиш !!!
Е и ко....
Въпроса е да си угаждаш и да си ги харчиш, щото ако не ги похарчиш ще ги изгубиш.
Ай стига съм ръсил мозък.
Отивайте в Планет да харчите парите.
хехехехехехеехехи добавяш до 2820... Въпросът е: Не е ли по- добре един прецизен вход, използвайки оптимално ресурса си, вместо да добавяш? Близкият стоп пък ти осигурява възможността да се поправиш, ако грешиш и една съвсем приемлива загуба. Ако успеваемостта ти е ПОНЕ 25-30%, сметката ще расте. Защото какво му пречи (чисто теоретично) и 2720 да чукне без корекция? Или 2620? Трябва да знаеш къде да влезеш и къде да излезеш. И като хванеш 2 движения дан съ мислиш за мноо убаа.
Смяташ ми тука някакви профити... Ами сметни го по моя начин да видим кое е по- печелившо и по- разумно? Да купиш от 2974 (ужасяващо ентри без много алтернативи за ексит) и да добавяш през 10 пипса, за да получиш среден курс 2961 с 21 лота и да се надяваш да обърне скоро, както си направил ти?!? Или да се откажеш 15/20 пипса под 74 (да сложиш стоп демек), след което да пласираш един лимит купува на 2920 (примерно) за 21 лота директно със стоп на 15/20 пипса и да си караш работата.
А смятай го сега какво се получава...! (за една десетична запетая света овика...)Pip master
Коментар
-
Форекс Форексов
GBP/USD SELL STOP 1.9685 SL 1.9780
Коментар
-
Добра вечер колеги,при паундйената вече имаме ясна техническа картина,потвърждаваща предстоящия тест на ключовото ниво 241-това е триъгълникът,който виждаме на картинката.Както знаем от ръководствата за начинаещи трейдъри,това е формация за продължавана на тренда.Възходящият потенциал на конкретния триъгълник е около 160 пипса ,което е достатъчно за тест на 241.
Коментар
-
Валутна търговия - FOREX Архив 2.33
Първоначално изпратено от Mackata
Нали си го сърбам.
Ще ти кажа, ще задейства ордер 30964359 и ще ми купи 10 минилота на тази цена.....сега не ми се смята, ама така на прима виста ще ти кажа че стедната щеше да ми е 1,2890, което пък при сегашните условия ми се чини че имаме профит от 75 пипса, като ги умножим по 21 минилота, според елката щях да имам дебитиране 1 575 американски долара, което пък от своя страна си е един много добър профит за един ден.
Което пък изобщо не ми дреме щото съм с опериран задник и не мога да си ги изхарча...хехехехехех.
Т.е. мисълта ми беше, че няма неподходящи позици или губещи, просто има временно неразположение.
Въпрос как разбирате кой е профитен?
На ден ?
На месец ?
На година ?
На живот ?
Е и ко....
Въпроса е да си угаждаш и да си ги харчиш, щото ако не ги похарчиш ще ги изгубиш.
хехехехехехеехехи добавяш до 2820... Въпросът е: Не е ли по- добре един прецизен вход, използвайки оптимално ресурса си, вместо да добавяш? Близкият стоп пък ти осигурява възможността да се поправиш, ако грешиш и една съвсем приемлива загуба. Ако успеваемостта ти е ПОНЕ 25-30%, сметката ще расте. Защото какво му пречи (чисто теоретично) и 2720 да чукне без корекция? Или 2620? Трябва да знаеш къде да влезеш и къде да излезеш. И като хванеш 2 движения дан съ мислиш за мноо убаа.
Смяташ ми тука някакви профити... Ами сметни го по моя начин да видим кое е по- печелившо и по- разумно? Да купиш от 2974 (ужасяващо ентри без много алтернативи за ексит) и да добавяш през 10 пипса, за да получиш среден курс 2961 с 21 лота и да се надяваш да обърне скоро, както си направил ти?!? Или да се откажеш 15/20 пипса под 74 (да сложиш стоп демек), след което да пласираш един лимит купува на 2920 (примерно) за 21 лота директно със стоп на 15/20 пипса и да си караш работата.
А смятай го сега какво се получава...! (за една десетична запетая света овика...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mackata
Нали си го сърбам.
Ще ти кажа, ще задейства ордер 30964359 и ще ми купи 10 минилота на тази цена.....сега не ми се смята, ама така на прима виста ще ти кажа че средната щеше да ми е 1,2890, което пък при сегашните условия ми се чини че имаме профит от 75 пипса, като ги умножим по 21 минилота, според елката щях да имам дебитиране 1 575 американски долара, което пък от своя страна си е един много добър профит за един ден.
Въпрос:
Как разбирате кой е профитен?
На ден ?
На месец ?
На година ?
На живот ?
Е и ко....
хехехехехехеехех
п.с
Пак съм на пистата - текуща печалба 38 долара
п.п.с
Текуща печалба - 122 долараPip master
Коментар
-
Нали си го сърбам.
Ще ти кажа, ще задейства ордер 30964359 и ще ми купи 10 минилота на тази цена.....сега не ми се смята, ама така на прима виста ще ти кажа че средната щеше да ми е 1,2890, което пък при сегашните условия ми се чини че имаме профит от 75 пипса, като ги умножим по 21 минилота, според елката щях да имам дебитиране 1 575 американски долара, което пък от своя страна си е един много добър профит за един ден.
Въпрос:
Как разбирате кой е профитен?
На ден ?
На месец ?
На година ?
На живот ?
Е и ко....
хехехехехехеехех
п.с
Пак съм на пистата - текуща печалба 38 долара
п.п.с
Текуща печалба - 122 долараЗакона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на