IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от Mackata
    Аааааа...ти ли беше....хехехехе...сорката.
    Ааааааа.... хехехехе... брееее позасили се еврото с 40 пипса и как само се развесели.... споко... другата седмица сме където трябва под 1,29.

Рибоците дето играят за 20-30 пипса профит са ясни... Въпроса е чии нерви няма да издържат от групата на тези дето играят за 2-3 фигури, щото явно там картите са раздадени и нови играчи за сега не се включват. Затова и сме в този рейндж тази цялата седмица и рибетата успяват да си поемат въздух... като Mackata с по едно лотче... няма да се пуашиш мойто момче... огън... тати и мама ще довнасят по сметката като тръгнем в тренда...
    Важното е движение да има.

Коментар

• Щом казваш, ама аз нещата ги виждам така:
      Не ми дреме кой какво ще каже, просто си говорим нали
      Факт'с можеше да си спестя поста със загубата, просто споделих състояние.
      Не ме е срам да кажа, че съм загубил, само че не стана.
      Нищо другия път
      И за да послушам батковците ще я клъцна на 2968/78 ще тресна едни 10 минилота къси па да видим.
      И моля четете какво пиша не ми се повтаря, до одеве обяснявах на Бла бла защо съм с такава стратегия сега.
      Факт'с персонално и на теб казвам, защото се люшкаме 2910-2990.
      Кат му дам втора пак ще си говорим.
      п.с
      Факт'с забравих да ти припомня едва ли е от незнание играчи с по 20-30 пипса се наричат скалпери
      .
      Закона на 5 П
      Перфектната
      Подготовка
      Предотвратява
      Провала на
      Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
        Аааааа...ти ли беше....хехехехе...сорката.
        Ааааааа.... хехехехе... брееее позасили се еврото с 40 пипса и как само се развесели.... споко... другата седмица сме където трябва под 1,29.

Рибоците дето играят за 20-30 пипса профит са ясни... Въпроса е чии нерви няма да издържат от групата на тези дето играят за 2-3 фигури, щото явно там картите са раздадени и нови играчи за сега не се включват. Затова и сме в този рейндж тази цялата седмица и рибетата успяват да си поемат въздух... като Mackata с по едно лотче... няма да се пуашиш мойто момче... огън... тати и мама ще довнасят по сметката като тръгнем в тренда...

Коментар

• Аааааа...ти ли беше....хехехехе...сорката.
          Ами да каже и Бля бля, ако иска де.
          На въпросите ти...от около 5 години се занимавам с търговия на валутни двойки и винаги ми е било мечта.
          Но не ми е основно занимание. Чета много, записах магистратура финанси, просто ми е много интересно.
          Имам си друга основна работа, но в момента съм с киста на опашката и ми отнесоха половината задник и не ми остава нищо друго освен да стоя на колене пред компа. Затова и съм толкова писателен тук и сега.......хехехехехе.
          Иначе си търгувам ама с по дългосрочни позиции, тия дни тука по така накъсо ги трескам.
          В България няма професионален трейдинг, има само такива които си мислят, че са.
          То и няма смисъл де, вече има платформи на които само да имаш кредитна карта и 25 долара и си в кючека.
          Да точно 25 долара, само че спреда там е 8 пипса.
          Хахахаха.....там печелят собствениците на платформата.
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на

Коментар

Ай да поспорим а ?
            Съгласен съм с всичко което каза, но това си е модел на търговия.
            Според мен както казах още онзи ден ще се люшкаме на тези нива 1,2910/15 - 1,2985/95 още около седмица, заради топлото време.
            И затова е трудно прогнозирането според мен на посоката в този участък или иначе казано зависи само от незначителни данни за покупко-продажбите и толкова.
            За повече от това се иска слух или новина.
            Влизането на 1,2974 си беше явен сигнал за продажба според Моментум и АрСиАй.
            Иначе сметката ти е вярна естествено е, че 2920 си е мазно влизане, ни при положение, че си влязъл на 2974 нямаш избор.
            В крайна сметка не става ли въпрос за печалба, а не как е постигната.
            Ти си имаш начин аз си имам начин.
            Хубавото е, че си споделяме и се образоваме взаимно.
            Въпрос
            Ти влизал ли си с 21 минилота на супер ентри а ?
            Или не стига дупе.
            Щото така или иначе всеки си прави сметката според числата
            Аз си я направих така, че да мога да измъкна позиция дори и от 1,2700.
            Не искам да си ги мерим, щото няма сми.
            Парите са нещо много относително.
            Ти сподели твоя профит за днес, доколкото си спомням 160 долара.
            Търговията още не е свършила, но дотук с текущата печалба към момента съм 180 долара.
            Като привърша за днес ще споделя.
            Ако ти си свършил за днес, приятна почивка.
            Всъщност аз споделих печалбата си за деня 160$ от позиция която реално можеше и да е по-печеливша ама и аз съм човек и трябва да спя Както и да е. Харесва ми това което правиш интересният въпрос тук е само с това ли се занимаваш ? Всъщност професионалният трейдинг иска много време. Ама наистина много време. Аз самият в момента си признавам че не се занимавам професионално само и единствено с това а до колкото знам и бля бля не се занимава професионално. Много малко са тези играчи който имат времето парите и всичко останало за да са постояно на пазара. Все пак време е за почивка. За това е хубаво да започнем през почивката един диалог в тази посока. Колко време отделяте на форекс-а ? Струва ли си ? Въпроси който отново ще са подходящи предмино за начинаещите. Който сега започват своя път. Успех.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от toty
              Първоначално изпратено от kritelin
              Първоначално изпратено от MonFxSha
              Sorry, ама някои ще може ли да ми обясни какво значи piercing line.
              bullish piercing line имаш,ако 1-ви ден имаш голяма меча свещ,а на втория ден отворим под дъното на 1-вия ден но се образува бича свещ,която затвори над средата на мечата свещ от предходния ден.
              По принцип това е сигнал,че се заформя дъно.
              Да живее Стара Загора :-)

здравейте, тва дали до колко може да има сила на М30 графика?
              По принцип за мен този модел не е от най-сигурните.Трябва да потърсиш потвърждение и от други модели/идникатори за да филтрираш максимално добре.Иначе всичките модели при свещите си важат на всички времеви цикли,но трябва да знаеш и кога да закриеш позицията.Пример - piercing line и нужната свещ могат да образуват endgulfing на 4 часа,което ще ти е потвърждение наистина за по-стабилно покачване,но може и като цяло на по-вискоите цикли едно по-малко движение да нарисува различна свещ,която да даде сигнал за посока юг.Трябва просто да гледаш всичките времеви цикли и така да използваш сигналите.

Коментар

• [quote="kritelin"][quote="Хоската"]Добра вечер колеги,при паундйената вече имаме ясна техническа картина,потвърждаваща предстоящия тест на ключовото ниво 241-това е триъгълникът,който виждаме на картинката.Както знаем от ръководствата за начинаещи трейдъри,това е формация за продължавана на тренда.Възходящият потенциал на конкретния триъгълник е около 160 пипса ,което е достатъчно за тест на 241.
                Стратегията е покупка на текущото ниво или при тест на подкрепата на триъгълника,стоп на 238.80 (за тези,които играят със стопове),тейкпрофит на 241

Хоска не забравяй,че триъгълниците освен потвърждаващи фигури понякога сочат и за отслабване на тренд-а и очакване на дълбоки корекции най-малкото.
                Успехи :-)
                Когато са с големина мин 1/3 от тренда обаче

Коментар

• Ай да поспорим а ?
                  Съгласен съм с всичко което каза, но това си е модел на търговия.
                  Според мен както казах още онзи ден ще се люшкаме на тези нива 1,2910/15 - 1,2985/95 още около седмица, заради топлото време.
                  И затова е трудно прогнозирането според мен на посоката в този участък или иначе казано зависи само от незначителни данни за покупко-продажбите и толкова.
                  За повече от това се иска слух или новина.
                  Влизането на 1,2974 си беше явен сигнал за продажба според Моментум и АрСиАй.
                  Иначе сметката ти е вярна естествено е, че 2920 си е мазно влизане, ни при положение, че си влязъл на 2974 нямаш избор.
                  В крайна сметка не става ли въпрос за печалба, а не как е постигната.
                  Ти си имаш начин аз си имам начин.
                  Хубавото е, че си споделяме и се образоваме взаимно.
                  Въпрос
                  Ти влизал ли си с 21 минилота на супер ентри а ?
                  Или не стига дупе.
                  Щото така или иначе всеки си прави сметката според числата
                  Аз си я направих така, че да мога да измъкна позиция дори и от 1,2700.
                  Не искам да си ги мерим, щото няма сми.
                  Парите са нещо много относително.
                  Ти сподели твоя профит за днес, доколкото си спомням 160 долара.
                  Търговията още не е свършила, но дотук с текущата печалба към момента съм 180 долара.
                  Като привърша за днес ще споделя.
                  Ако ти си свършил за днес, приятна почивка.
                  Закона на 5 П
                  Перфектната
                  Подготовка
                  Предотвратява
                  Провала на

Коментар

• [quote="Хоската"]Добра вечер колеги,при паундйената вече имаме ясна техническа картина,потвърждаваща предстоящия тест на ключовото ниво 241-това е триъгълникът,който виждаме на картинката.Както знаем от ръководствата за начинаещи трейдъри,това е формация за продължавана на тренда.Възходящият потенциал на конкретния триъгълник е около 160 пипса ,което е достатъчно за тест на 241.
                    Стратегията е покупка на текущото ниво или при тест на подкрепата на триъгълника,стоп на 238.80 (за тези,които играят със стопове),тейкпрофит на 241
                    [quote]

Хоска не забравяй,че триъгълниците освен потвърждаващи фигури понякога сочат и за отслабване на тренд-а и очакване на дълбоки корекции най-малкото.
                    Успехи :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

Що бре...ко съм надробил ?
                      Нали си го сърбам.
                      И като слезе до 1,2820 какво.... ?
                      Ще ти кажа, ще задейства ордер 30964359 и ще ми купи 10 минилота на тази цена.....сега не ми се смята, ама така на прима виста ще ти кажа че стедната щеше да ми е 1,2890, което пък при сегашните условия ми се чини че имаме профит от 75 пипса, като ги умножим по 21 минилота, според елката щях да имам дебитиране 1 575 американски долара, което пък от своя страна си е един много добър профит за един ден.
                      Което не пречи и сега да стане.
                      Което пък изобщо не ми дреме щото съм с опериран задник и не мога да си ги изхарча...хехехехехех.
                      Т.е. мисълта ми беше, че няма неподходящи позици или губещи, просто има временно неразположение.
                      Въпрос как разбирате кой е профитен?
                      На ден ?
                      На месец ?
                      На година ?
                      На живот ?
                      Днес печелиш 1500 утре ги губиш !!!
                      Е и ко....
                      Въпроса е да си угаждаш и да си ги харчиш, щото ако не ги похарчиш ще ги изгубиш.
                      Ай стига съм ръсил мозък.
                      Отивайте в Планет да харчите парите.
                      хехехехехехеехех
                      Абсурдно е да държиш губещи ("временно неразположени") позиции, а още по- абсурдно е да добавяш към тях... Входът ти трябва да е максимално прецизен, а стопът максимално близък. Но да приемем, че си упорита блондинка и добавяш до 2820... Въпросът е: Не е ли по- добре един прецизен вход, използвайки оптимално ресурса си, вместо да добавяш? Близкият стоп пък ти осигурява възможността да се поправиш, ако грешиш и една съвсем приемлива загуба. Ако успеваемостта ти е ПОНЕ 25-30%, сметката ще расте. Защото какво му пречи (чисто теоретично) и 2720 да чукне без корекция? Или 2620? Трябва да знаеш къде да влезеш и къде да излезеш. И като хванеш 2 движения дан съ мислиш за мноо убаа.

Смяташ ми тука някакви профити... Ами сметни го по моя начин да видим кое е по- печелившо и по- разумно? Да купиш от 2974 (ужасяващо ентри без много алтернативи за ексит) и да добавяш през 10 пипса, за да получиш среден курс 2961 с 21 лота и да се надяваш да обърне скоро, както си направил ти?!? Или да се откажеш 15/20 пипса под 74 (да сложиш стоп демек), след което да пласираш един лимит купува на 2920 (примерно) за 21 лота директно със стоп на 15/20 пипса и да си караш работата.

А смятай го сега какво се получава...! (за една десетична запетая света овика...)
                      грешно си ме разбрал тук не става въпрос з а добавки през 10 пипса а за добавки от през 100 пипа така ти трябва курса да върне 300 пипа и избива6 загубите аз стопове не слагам както и десетки други хора но нека всеки се оправя сам всеки търгува собствените си пари и отиграва собствените идеи на този пазар в позициите си сам па ако ще да пише по 100 поста дневно
                      Pip master

Коментар

• GBP/USD SELL STOP 1.9685 SL 1.9780

Коментар

• Добра вечер колеги,при паундйената вече имаме ясна техническа картина,потвърждаваща предстоящия тест на ключовото ниво 241-това е триъгълникът,който виждаме на картинката.Както знаем от ръководствата за начинаещи трейдъри,това е формация за продължавана на тренда.Възходящият потенциал на конкретния триъгълник е около 160 пипса ,което е достатъчно за тест на 241.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.33

Нали си го сърбам.
                            Ще ти кажа, ще задейства ордер 30964359 и ще ми купи 10 минилота на тази цена.....сега не ми се смята, ама така на прима виста ще ти кажа че стедната щеше да ми е 1,2890, което пък при сегашните условия ми се чини че имаме профит от 75 пипса, като ги умножим по 21 минилота, според елката щях да имам дебитиране 1 575 американски долара, което пък от своя страна си е един много добър профит за един ден.
                            Което пък изобщо не ми дреме щото съм с опериран задник и не мога да си ги изхарча...хехехехехех.
                            Т.е. мисълта ми беше, че няма неподходящи позици или губещи, просто има временно неразположение.
                            Въпрос как разбирате кой е профитен?
                            На ден ?
                            На месец ?
                            На година ?
                            На живот ?
                            Е и ко....
                            Въпроса е да си угаждаш и да си ги харчиш, щото ако не ги похарчиш ще ги изгубиш.
                            хехехехехехеехех
                            Абсурдно е да държиш губещи ("временно неразположени") позиции, а още по- абсурдно е да добавяш към тях... Входът ти трябва да е максимално прецизен, а стопът максимално близък. Но да приемем, че си упорита блондинка и добавяш до 2820... Въпросът е: Не е ли по- добре един прецизен вход, използвайки оптимално ресурса си, вместо да добавяш? Близкият стоп пък ти осигурява възможността да се поправиш, ако грешиш и една съвсем приемлива загуба. Ако успеваемостта ти е ПОНЕ 25-30%, сметката ще расте. Защото какво му пречи (чисто теоретично) и 2720 да чукне без корекция? Или 2620? Трябва да знаеш къде да влезеш и къде да излезеш. И като хванеш 2 движения дан съ мислиш за мноо убаа.

Смяташ ми тука някакви профити... Ами сметни го по моя начин да видим кое е по- печелившо и по- разумно? Да купиш от 2974 (ужасяващо ентри без много алтернативи за ексит) и да добавяш през 10 пипса, за да получиш среден курс 2961 с 21 лота и да се надяваш да обърне скоро, както си направил ти?!? Или да се откажеш 15/20 пипса под 74 (да сложиш стоп демек), след което да пласираш един лимит купува на 2920 (примерно) за 21 лота директно със стоп на 15/20 пипса и да си караш работата.

А смятай го сега какво се получава...! (за една десетична запетая света овика...)

Коментар

Нали си го сърбам.
                              Ще ти кажа, ще задейства ордер 30964359 и ще ми купи 10 минилота на тази цена.....сега не ми се смята, ама така на прима виста ще ти кажа че средната щеше да ми е 1,2890, което пък при сегашните условия ми се чини че имаме профит от 75 пипса, като ги умножим по 21 минилота, според елката щях да имам дебитиране 1 575 американски долара, което пък от своя страна си е един много добър профит за един ден.
                              Въпрос:
                              Как разбирате кой е профитен?
                              На ден ?
                              На месец ?
                              На година ?
                              На живот ?
                              Е и ко....
                              хехехехехехеехех
                              п.с
                              Пак съм на пистата - текуща печалба 38 долара
                              п.п.с
                              Текуща печалба - 122 долара
                              така е съгласен съм с временното неразположение също съм на мнение че може6 да изкараш всяка една позиция от батака с подходящи добавки в зависимост от сметката а кои колко е профитен дори и да си добър треидър днес пе4елиш утре губиш дори наи добрите треидъри не знаят до къде наи добре на годишна база но и тогава не е сигурно ако имаш незатворени позиции но според мен системата на игра е всичко
                              Pip master

Коментар

• Що бре...ко съм надробил ?
                                Нали си го сърбам.
                                Ще ти кажа, ще задейства ордер 30964359 и ще ми купи 10 минилота на тази цена.....сега не ми се смята, ама така на прима виста ще ти кажа че средната щеше да ми е 1,2890, което пък при сегашните условия ми се чини че имаме профит от 75 пипса, като ги умножим по 21 минилота, според елката щях да имам дебитиране 1 575 американски долара, което пък от своя страна си е един много добър профит за един ден.
                                Въпрос:
                                Как разбирате кой е профитен?
                                На ден ?
                                На месец ?
                                На година ?
                                На живот ?
                                Е и ко....
                                хехехехехехеехех
                                п.с
                                Пак съм на пистата - текуща печалба 38 долара
                                п.п.с
                                Текуща печалба - 122 долара
                                Закона на 5 П
                                Перфектната
                                Подготовка
                                Предотвратява
                                Провала на