IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
    ми то си требе месо за мезе на биричката
    Нужда имаме, а не сме по природа агресивни
    започнах генерална репетиция за утре РЕДА, биричка, филенце , маслинки и мухлясало френско сиренце
    ся пуристите ше ми скочат , че тва е закусчица за вино, ма ко да прая кат не ми понася и на вкус не ми харесва виното
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Добър ви ден
      EU Finance Ministers Meeting Tomorrow Cancelled

Коментар

• я тез дни съм си зел почивка. но ако участвувъх бих отварял само дълги до утре.. не сикам фундамента да ме изненеда неприятно

Коментар

• Ново късо от 1.3944
          Успех на всички

Коментар

• сега чекаме пробив на горно рамо. ама ако има такъв вероятно ще е след 17

Коментар

• некъде тук или около 3890 най ниско чекам да свърши 5 вълна на възходящ триъгълник на 30мин и да тръгнем нагоре…

Коментар

• В мътни води се ловят големи риби
                успех на всички!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Карай, времето е преобладаващо.
                  знам. но днес ми е мъгла и това е
                  два пъти ми удря стоп днес.един на плюс и сега един на нула.спирам се щото се сещам за следващия резултат
                  успех на търгуващите.аз до 17 и...няма да пипна нищо
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    облака му се е..а мамата
                    Карай, времето е преобладаващо.
                    13:39. EUR-USD проби "bull flag" и атакува зоната на офертите с риск от разширяване на движението във възходяща посока (АФ)
                    Last edited by 4un4o; 25.10.2011, 13:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                      Ново късо от 1.3954
                      Успех на всички
                      късо и от мен.успех
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ново късо от 1.3954
                        Успех на всички

Коментар

• облака му се е..а мамата

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                            бая изкусен майстор на анализа си

ама си допуснал една грешка
                            трябваше 4ервения шрифт да го изплякаш на първия ред от поста ти и то с голям шрифт щото относителната му важност към другите изре4ения от поста е много голяма
                            Аз анализи не правя. Това е чужд анализ. Правя понякога предположения на база чужди анализи. Иначе знаеш как търгувам. Дългосрочно със собствени пари които са на депозити и ги обръщам когато направят печалба а краткосрочно скалп+мартингейл и не прехвърлям позиции за следващия ден.
                            П.П. сега като чета и се замислих над думата Преобладаващи. Твоите колеги синоптиците много я използват и важно, важно досущ като теб съобщават прогнозата:
                            Утре времето ще е ПРЕОБЛАДАВАЩО
                            Last edited by 4un4o; 25.10.2011, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              един жокер от мен
                              10:16. EUR-USD остава под техническата бариера в 1,3950 (облак на Ичимоку). Преобладаващите интереси са за закриващи операции преди утрешния критичен форум за Еврозоната (АФ)
                              бая изкусен майстор на анализа си

добре 4е жокера е само един
                              иначе лоша работа
                              Last edited by zloblivi_podritvaniq; 25.10.2011, 12:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                ще кажя,че дремя в един бар и ми свършва тока
                                ще трябва да вдигам гълъбите.друго да ти кажа
                                с две думи нямам думи и не съм доктор не ме карай да си сменям аватара
                                е извинявай ако съм те убидил

Коментар

Working...
                                X