IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
    дълго евро 1,3917, стоп ,39, цел,40
    Докторе кво ще кажеш
    ще кажя,че дремя в един бар и ми свършва тока
    ще трябва да вдигам гълъбите.друго да ти кажа
    с две думи нямам думи и не съм доктор не ме карай да си сменям аватара
    щях да забравя.сложи ли стопа на + ?
    Last edited by andi; 25.10.2011, 12:43.
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
      Късо от 1.3920
      Успех на всички
      още е рано за къси
      днес над 1.399999999999

PS: Dow Jones & Nasdaq 100 ще са в зелено днес
      Last edited by Learn how to win in FX :); 25.10.2011, 12:38.

Коментар

• дълго евро 1,3917, стоп ,39, цел,40
        Докторе кво ще кажеш

Коментар

• 3943 късо ама малко
          не ми харесва ама да съм в играта.дано ишимоку....дано
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Късо от 1.3920
            Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Кравата е мъжка, мечката е бик Мамата си е е... Инак аз знам че са отдавна в ДАУ, ама не знаех че се трейдват на NYSE. Аз даже веке не знам кви борси и ЕСН-и останаха. И кой на кого е собственост Абе - мазало голямо, но на кой му пука
              МАМУН пък е ШЕБЕК !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• BUYYYYYYYYYYYY EURUSD

Коментар

• Дълги позиции в USD/JPY,GBP/JPY

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    вашта работа стана ...мъжка ли е кравата или да
                    що спорите ся а?
                    Кравата е мъжка, мечката е бик Мамата си е е... Инак аз знам че са отдавна в ДАУ, ама не знаех че се трейдват на NYSE. Аз даже веке не знам кви борси и ЕСН-и останаха. И кой на кого е собственост Абе - мазало голямо, но на кой му пука

Коментар

Сигурен съм че са там бре, ма се търгуват на НАСДАК. Не виж че са още четирибуквени
                      Да бе , там са (в Доу и в Насда-та) - канели са и на БФБ-ту да додът като размислят
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        и на НИСЕ се търгуват, доста отдавна/ поне от 10 години / си надхвърлиха четирибуквеният НАСДАКски статут.
                        вашта работа стана ...мъжка ли е кравата или да
                        що спорите ся а?

Коментар

Сигурен съм че са там бре, ма се търгуват на НАСДАК. Не виж че са още четирибуквени
                          и на НИСЕ се търгуват, доста отдавна/ поне от 10 години / си надхвърлиха четирибуквеният НАСДАКски статут.
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            а ти сигурен ли си , че не са в дау? я пак проверка, че ти е мноу старо инфото

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Пустият му ингилизки , много те мъчи ! Тъз глупост гъл-гъл преводачката ли ти я тръсна !

ПС : Що не си гледаш "консултанския бизнес" в "хранително-вкусовата" промишленост ?Вместо да ръчкаш такваз сизифовска материя кат' форекса .
                              Написал съм ти източника бре Офцерино

Коментар

Не си сигурен я Ми Цицко и Микрософт?
                                а ти сигурен ли си , че не са в дау? я пак проверка, че ти е мноу старо инфото
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X