If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз не съм казвал кое е връх, кое не, защото не смятам че това е целта на един трейдър - да определя върхове и дъна.
Zdravej otnovo
S tazi replika sum ne 100 a 200 % saglasen s teb!
Razbira se che ima veroqtnost da tragne pazara v drugata posoka ot tazi koqto az mislq za tova sam go slojil tozi stop loss az sum zadal che priemam zaguba oste v nachalnite parametri na vhodat mi.Poneje ne riskuvam poveche ot 1 % v porachka dori da zagubq ne e tolkowa ot znachenie.
Хоска, не знам дали са били смешни коментарите, но ти вчера здраво се изложи.
Хайде пак погледни къде написах че ще се движи паунд/йена, от която според теб нищо не разбирам, и къде се е движила.
Samo 2 dumichki da kaja otnosno GBP/JPY. Az susto sam dulag kato kolegata Xockata no imam SL kojto e na 236,20. Vse pak e oste malko rano ot 2 dena da se vadqt generalni izvodi.V momenta vse oste se namirame v koreciq koqto edvam e dokosnala 38% ot poslednoto dvijenie na gore. Da se kaje che tova e vrah e leko pribarzano dori da e taka na istina. Predvaritelno se izvinqwam ako nqkoj se pochustva zasegnat ot mnenieto mi nqmam namerenie da draznq nikoj.Neka badem tarpelivi pazarat ste pokaje.
Regards
Vladimir.
здравей
не оспорвам идеите ти. нито на който и да е.
по моя пост:
аз казах нещо, което както виждам се случи.
аз не съм казвал кое е връх, кое не, защото не смятам че това е целта на един трейдър - да определя върхове и дъна.
нещо съвсем различно казах, то го има надолу по темата, който иска, може да си спомни или да го прочете.
Хайде пак погледни къде написах че ще се движи паунд/йена, от която според теб нищо не разбирам, и къде се е движила.
Samo 2 dumichki da kaja otnosno GBP/JPY. Az susto sam dulag kato kolegata Xockata no imam SL kojto e na 236,20. Vse pak e oste malko rano ot 2 dena da se vadqt generalni izvodi.V momenta vse oste se namirame v koreciq koqto edvam e dokosnala 38% ot poslednoto dvijenie na gore. Da se kaje che tova e vrah e leko pribarzano dori da e taka na istina. Predvaritelno se izvinqwam ako nqkoj se pochustva zasegnat ot mnenieto mi nqmam namerenie da draznq nikoj.Neka badem tarpelivi pazarat ste pokaje.
Аз съм за 233 грубо.Кофтито е,че паунд/йена ..много трудно се играе късо заради гадния суап и за това трябва яко да се изреже,че по-малко да боли докато чакам.Аз вече го чакам 4-ти ден лично :-) и не мисля да затварям преди 235 най-малко.
след това имам нова дълга добавка на ниво 238.40,което е на 50п под предната добавка и малко над стабилната бай-зона 238.30.При евентуален спад под тази бай-зона имам чакащи поръчки на по-долните съпорти,показани на картинката.
До 220 е пълно с бай зони и съпорти. А под 210 следва една голяма сел зона за обиране на служебните стопове на балъците дето купуват върховете... и правят добавки.
Стамбето,на 239.90 имах задействан тейкпрофит на една междинна поръчка,отворена вчера сутринта-такива поръчки често отварям,според поведението на пазара и те са допълнение към основната ми система за развитие на дългосрочна позиция.
Относно играта без стопове мога да кажа,че това не е манжда за всеки и са единици тези,които могат да я прилагат с успех.Връщайки се назад във времето ще споделя,че и аз като начинаещ почнах със стопове и това доведе до зануляване на акаунта ми,след това си взех поуките,разработих си система за игра без стопове и оттогава съм само нагоре и напред.Все пак не искам да убеждавам никого как е по-правилно,всеки си преценявам сам,аз само излагам моята система
Коментар