IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фактс,при паундйена има само един консервативен принцип - "играй само дълги"

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
      Първо правило: Когато си на + дръж до дупка.
      да, много вярно

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
        Здравейте колеги,включвам се извънредно,защото при паундйена настъпиха интересни събития,които заслужават специален коментар.
        Струва ми се доста преждевременно!

Трябва да имаме едно от 3 условия за да твърдим пробит дългосрочен канал.
        - 2% от стойността на валутата е над/под пробива
        - завършен бар над/под пробива. Ако е на седмична графика чакаме края на седмицата ако е месечна края на месеца. Линията се тегли не по екстремните стойности /хай, лоу/ а по нивата на отваряне и затваряне за съответния бар.
        - два поредни бара търговия изцяло над/под пробива

Това е най-консервативния начин за маркиране и съответно отиграване на пробив.

Личното ми мнение е че паунда ще падне като зряла круша. Еврото където и да ходим днес и утре /около 1,28 най-вероятно/ ще приключи седмицата около 1,29 +/- 30 пипса.

Коментар

• Ади още малко да изпълни плана за днес
          Мечо Пух каде е да натиска.

Опалаааа....май ще има преизпълнение на плана.
          Първо правило: Когато си на + дръж до дупка.
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
            Първоначално изпратено от kukuvicata
            http://kukuvicata.blog.bg - performance news
            [/size]
            Ей така се ловят балъци
            Цял месец си поства сделките и беше на скромен минус, ама като пусна сигналите и 500 пипа за 10 дни не са проблем.
            Това което демонстрираш е всичко друго но не и факти.
            Но като гледам 2те минути между двете мнения не ми е трудо да се сетя.

Лошият късмет в случая на това мнение е, че то не е подплатено с факти.
            И доколкото знам във форума пишат над 15 човека, които са клиенти на услугата и може да потвърдят дали това което съм публикувал във блог-а е истина или не.

Сделките до миналия петък са публикувани също в блог-а.

Балъците май друг се опитва да ги лови... Или просто си злобее.
            Пожелавам ти успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Картината взе да се изяснява
              Еврото певтинява = картината е мътна и кървава
              Еврото поскъпва = картината се изяснява
              Или нещо бъркам?

Коментар

• Здравейте колеги,включвам се извънредно,защото при паундйена настъпиха интересни събития,които заслужават специален коментар.Точно преди месец бях обявил целта за 2007 при този забележителен крос (първата картинка),но тази цел беше достигната твърде бързо,което налага ревизия на дългосрочната ми концепция.На втората картинка съм показал основните елементи,върху които я изграждам - това е формацията 1-2-3 и възходящият мегаканал(същият от първата картинка).Като най-близка цел се очертава тест на ниво 241,при ппробив на което тръгваме към реализация на формацията 1-2-3,чиято цел е ниво 341.Преди това обаче ще имаме тест на мегаканала,на ниво около 271 -това е първата ясна техническа цел,която очаквам да се изпълни до края на 2007.Това е засега от мен,успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                  Първоначално изпратено от Mackata
                  Така се почва колега........всички сме били малки деца и сме цапали дупето.
                  Да де, и аз това казвам. До вчера цапаше дупето с по 2-3 сделки на ден с по един лот. Днес вече виждам си ми станал колега... почваш да правиш сделки и с по 10 лота наведнъж...
                  Това е колега когато си несигурен....за спорта.
                  Когато съм шуър така се цака...с по 10 а може и повече понякога.
                  Кат гепиш вълната........
                  Закона на 5 П
                  Перфектната
                  Подготовка
                  Предотвратява
                  Провала на
                  Представлението/Престъплението

Коментар

• Здравейте Спекуланти.

Картината взе да се изяснява

Успешен ден на всички Спекуланти

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                      [/size]
                      Ей така се ловят балъци
                      Цял месец си поства сделките и беше на скромен минус, ама като пусна сигналите и 500 пипа за 10 дни не са проблем.
                      ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• гледам си гбп/шв и забелязвам че в момента на дневна, седмична и 4 часова на ниво 2.41 се покриват доста фибота. Мисля че ще има корекция до там, но откога ли...?
                        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Така се почва колега........всички сме били малки деца и сме цапали дупето.
                          Да де, и аз това казвам. До вчера цапаше дупето с по 2-3 сделки на ден с по един лот. Днес вече виждам си ми станал колега... почваш да правиш сделки и с по 10 лота наведнъж...

Коментар

• Маската, аз не съм ти редактор, за да ме питаш.

http://zip.bg/user/?id=3003 - my zip.bg profile
                            http://www.signalsfx.net

Коментар

Късички 10 мини лота на 1.2961.
                              Стискам дупе до 1,2930 и ги развързвам.
                              От там пак десятка минилотове дълги, ако мога да ги купя на 1,2930 ще съм хепи.
                              генерално мисля че от тук не е за къси. По скоро е добър момент след към 10-тина пипса да купуваш яко със стоп под 1.2960 за сега. Ето какво имахме до тук като развите 2Б конфигурация на 1.2868 следвана от покачване до 1.2980 (цифрите са груби че не ми се гледа графика) последва корекция завършила за малко под 1.29. От където започна ново възходящо движение на което таргета в момента е около 1.3030 на първо време до края на деня. От там евентуална нова корекция до 1.2960 където ще се реши дали сме надоло или нагоре. Все пак 1.2960 би трябвало да удържи и да ни изтреля за 1.3130. Така че в текущата ситуация бай със стоп 30 пипс-а и тагрет 1.3030 там излизаме за кратко за връщане в зоната 1.2960-70 от където ребай със стоп 30 пипс и таргет 1.3130. Успех.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Късички 10 мини лота на 1.2961.
                                Стискам дупе до 1,2930 и ги развързвам.
                                От там пак десятка минилотове дълги, ако мога да ги купя на 1,2930 ще съм хепи.
                                Стискам палци! Важното е и днес да си подсвиркаме!

Коментар

Working...
                                X