IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късички 10 мини лота на 1.2961.
    Стискам дупе до 1,2930 и ги развързвам.
    От там пак десятка минилотове дълги, ако мога да ги купя на 1,2930 ще съм хепи.
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• На 2930 (тгт1) ще мога да кажа, че късите евра от 2975 са били идеални. Развитието на текущата бича дивергенция на малките графики ще ни даде отговора на въпроса.

Кабела го отървах (трябва и да се спи все някога).

А долар хиена има да обира тлъсти стопове над 121,40. Нещо, което се кани от доста време и ще стане през следващите 6 месеца статистически погледнато. БОЖ потвърдиха този сценарии тази нощ. С голям % сигурност Фори е прав, очаквайки нещо подобно преди по- сериозно контрадвижение до втората половина на февруари/март месец, но дотогава ми се привижда един хубав фълшив пробив на седмична с потенциал за 100тина пипса на първо време. Неудобството на евентуална дълга в $/хиена са текущите високи нива.

Коментар

• Евро/долар остана под 1.3000, но завръщането в низходящия тренд канал на дневна база дава надежди за формирано временно дъно на 1.2865 и фалшив пробив на канала. Завръщането над психологическото 1.3000 ще отвори пътя към 1.3052 – дъно от 18.12.2006 и 1.3116 – 50% Фибо на корективния спад от 1.3368 до 1.2865. Подкрепата за днес е на 1.2925 – 50% Фибо на качването от 1.2482 до 1.3368, следвана от 1.2880 – 100-дневна МА и 1.2820 – 61.8% корекция на качването от 1.2482 до 1.3367.

Съпротива 1.3000 1.3050 1.3116
        Подкрепа 1.2925 1.2880 1.2820

Кукувица, така добре ли е стила ми ?
        Закона на 5 П
        Перфектната
        Подготовка
        Предотвратява
        Провала на

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Първоначално изпратено от Mackata
          Късмета е за аматьорите.
          )))
          Да бе, същите дет правят по 2-3 сделки на ден с по 1 (един) лот...
          Така се почва колега........всички сме били малки деца и сме цапали дупето.
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на

Коментар

• Molia wizde ikonomiceskia kalendar za denia.
            Poweceto prognozi sa dobri za $.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
              Късмета е за аматьорите.
              )))
              Да бе, същите дет правят по 2-3 сделки на ден с по 1 (един) лот...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                Клоуз на 1,2963, дет са вика тейкнах си профита щото тоя долар ме нерви.
                Мнооооого разумно... Ашколсун.
                Късметлийче си тииии. Ама кросовете на йената към еврото и паунда няма се така да се издуват яяяя.
                Късмета е за аматьорите.
                )))
                Всичко е въпрос на следене на тенденции, анализи и четене на новини.
                Няма нищо случайно на този свят.
                Закона на 5 П
                Перфектната
                Подготовка
                Предотвратява
                Провала на

Коментар

• EUR/USD

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                    Първоначално изпратено от kukuvicata
                    добро утро.

сигурно ти доставя удоволствие да пишеш така, но в този форум мисля че се уважава по-сериозният стил на говорене.

успешен ден на всички.
                    Не намирам логика в това което каза, но щом не се допуска такъв тон тук няма да пиша.
                    Беше ми приятно.
                    прочети пак какво написах
                    не съм казал че не се допуска, а че не се уважава

има разлика
                    Значи ли, че мога да си продължа да си пиша как си знам ?
                    А относно сериозността, всеки сам ще си направи извода дали съм сериозен от това което съм писал като позиции.
                    Закона на 5 П
                    Перфектната
                    Подготовка
                    Предотвратява
                    Провала на

Коментар

• Добро утро и от мене.
                      Не бързайте да продавате паунд да не се натъкнете на някоя изненада.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Долар/йена при евентуален пробив на 121.35 имаме пробив на 100% фибо на големия спад и се откриват космически цели.От тук очаквам големи катаклизми.Чудно ми е само кога ще последва една по-дълбока корекция при кросовете с йената ..
                        Джапанките пак си изиграха номера :-)
                        Успешен ден на всички
                        Може много скоро да се очаква подобно нещо. Лично аз като собственик на страхотни дълги позиции в долар/йена мисля че наближава момента за профит тейк. Като цяло края на финансовата година в Япония е предпоставка за поскъпване на японската валута предвид нарастване на търсенето на тази валута. Около средата на февруари до края на март мисля че може да се очаква корекция във тези двойки и тогава е момента да се започне отново изграждане на дълги позиции във въпросните двойки особено в долар/йена където 2 месечната ми дълга позиция ми е донесла слап в размер на 1000$. А това е при позиция едва 2 лота.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• SELL GBP/USD

Коментар

• [quote="индианец"]Ей затова расте кабела! Май 2 ще му е малко.[/quSELL GBP/USDote]

Коментар

• Re: kritelin

Първоначално изпратено от supertrader
                              Между другото погледни при евро индикации за големи подвизи няма и максимума - целите там са цена която малцина биха предположили и смятам че там ще се скъсат да го удължават , а края ще е там също на седмичен таймфрем ако се случи.
                              здравейте, успешна търговия!

supertrader, а какви са целите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                                Първоначално изпратено от kukuvicata
                                добро утро.

сигурно ти доставя удоволствие да пишеш така, но в този форум мисля че се уважава по-сериозният стил на говорене.

успешен ден на всички.
                                Не намирам логика в това което каза, но щом не се допуска такъв тон тук няма да пиша.
                                Беше ми приятно.
                                прочети пак какво написах
                                не съм казал че не се допуска, а че не се уважава

има разлика

Коментар

Working...
                                X