If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си ! Не бива да се влияе от чужди мнения. (така не се правиии) аз съм скъсил от 1.4245 с x3 обема ми от вчера ,вече съм на зелено и е така защото вярвам в себе си и не съм слушал чужди мнения ,които бяха срещу моето
Споко за тва кибичиме в форума да се четат и дискутират мнения а всеки сам преценява кое е за него и кое не попитах кво следва просто защото по начина ти на изказване очаквах да изцепиш нещо грандиозно
Уста, много се влияеш от хорските мнения. Ще береш ядове
Прав си ! Не бива да се влияе от чужди мнения. (така не се правиии) аз съм скъсил от 1.4245 с x3 обема ми от вчера ,вече съм на зелено и е така защото вярвам в себе си и не съм слушал чужди мнения ,които бяха срещу моето
Не си му чел главното упътване на Руки А в него пише че в петък се четат само Упътвания в кръчмите
КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
днеска е поизлезнал в планината
и сега се препича на сенчицe, седнал
на каса бира(пълна все още) и отпива ли отпива http://www.youtube.com/watch?v=Eubf1UkwZfg
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Чел съм го и се опитвам да го спазвам
има една подробност че тои не играе в петък щото е силно валотилен с много изненади ама аз играя само скалпиращо щото немога да играя по ваще схеми и затова при мен петък е горе дол удачен
не съм прочел някъде да е написал,че (играе)
до колкото съм прочел го уважаваш.не го обиждай човека.
той търгува. не играе.
успех
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
вчера направи почти 400 пипа , днеска петък .....на мен ми звучи кат поредното '' изнасилване '' , ще видим .....
за мен ще е изненада ,ако корегира ....
успех ,ПЛП
Ако удари дебелите стопчета на 1.4155/50 гледай какво знае гущера!
Credit Suisse: EUR/USD на път към 1.4500
Анализатори на Credit Suisse очакват валутната двойка EUR/USD да продължи възходящото си движение към 1.4500, което да отрази по-скоро настроението сред участниците на пазара. Те обаче предупреждават, че рисковете от прилагане на споразумението между лидерите на ЕС са високи и засега предпочитат да не заемат позиция в двойката.
Коментар