IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
    При кабела е доста вероятно от тук да тръгнем за вълна С на дневна графика. Ако приемем, че движението от 1.99 до 1.92 е първата корективна с пет подвълни, то сега е моментът да скъсяваме . Правим и глава с рамене на седмична, а знаем, че колкото по голям е периодът- по сигурен сигналът. На 4Н имаме висящ човек ,сигнал от МАСD и затворихме под 50 МА смутид. На 1Н правим втора 123 формация и трябва да я пробием, затворихме под 50 МА и тук. Моята къса е от 1.9750 след висящия човек на едночасова, а добавка правя на 1.9685. Дългосрочната цел е 1.91 ама дотогава доста нива има да пробваме. Има ли бикове и защо ?
    За първи път чувам за корективна с 5 подвълни :lol:

Коментар

• При кабела е доста вероятно от тук да тръгнем за вълна С на дневна графика. Ако приемем, че движението от 1.99 до 1.92 е първата корективна с пет подвълни, то сега е моментът да скъсяваме . Правим и глава с рамене на седмична, а знаем, че колкото по голям е периодът- по сигурен сигналът. На 4Н имаме висящ човек ,сигнал от МАСD и затворихме под 50 МА смутид. На 1Н правим втора 123 формация и трябва да я пробием, затворихме под 50 МА и тук. Моята къса е от 1.9750 след висящия човек на едночасова, а добавка правя на 1.9685. Дългосрочната цел е 1.91 ама дотогава доста нива има да пробваме. Има ли бикове и защо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        А относно безплатният достъп дай го на някой колега примерно ГГГ той обича такива неща, незнам дали си спомняш когато долу плюеше паунда и аз ти казах запомни си думите и поне той си изпълни целите които аз фиксирах, а аз съм много зле заради еврото от месец къде то ме връзва и се дърпам надолу много ми яде акаунта но пък това което ме дразни в теб е че ти ама винаги си на печалба е слез- малко от небесата човешко е да се губи не се изкарвай като бог щот със всички тия твой високомерности губиш и доверие и приятели. Аз си признавам имах перфектни зделки тия дни но това тъпо евро което е тежичко ми реже главата и съм ако затворя къде 5% загуба от цялата тая работа ако че хванах паундоподобните горили за много пипове е те ако не падне ще има да си сгубя косите и да работя после за михаля къде 2-3 месеца хехе. Е те това е живота
        Коко - не винаги печеля.Пак повтарям за може би хиляден път че аз от 5г. на спота не търгувам от свое име и за своя сметка, а от края на март вече не го правя и за клиенти.Само опции търгувам и така ще си остане.А там какво има да коментирам - в момента в който платя премията и съм назад със сумата за премията.Хубавото обаче е че 1 от 6 опции като излезе на профит покрива премиите от всички останали и остава по някой лев и за бира с картофи, а понякога и за цаца.

Коментар

Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          добре бе какво е това нещо-доларйена да ми увисне на 1пип над добавката на 118.75 и няма падане-сега 15п нагоре за 1 минута
          Доларйена приятелю е виш пилотаж, просто следвай интуицията си забрави техника и фундамент, прави това което виждаш в съзнанието си, тя не се подава на систематика просто трябва да си развиеш нюх - но добре го даваш май и аз такива неща като теб надушвам и разбира се може да сме в грешка хехе, просто стоп ареята малко надолу май
          коко - сутринта като бяхме на 119.05 и се пробвахме за нагоре знаех че няма да го бием - като погледаш графиките и знаеш накъде може и накъде не може- значи на всяко движение му трябва време, горе на върна бях на добра цифра печалба и частично закрих, въпреки че знаех че ще се върнем тук и сега пак си стискам дълги, лошото е че сега сме зависими от палячовщините на фундамента но дори и да излезе лоша дата от янките и се лашнем надолу, което много ме съмнява, защото ако има надолу още с първото падане ще има як бай

на 118.40 е 50% на онова голямото търкаляне - виж цената как се теглеше през цялото време нагоре и прасна всички фибота подред които после я съпортваха, сега вълнаа надолу в блокирана от тая бита 50% корекция точно 118.40 и аз не искам да ходим натам, мисля че няма и да ходим, но щом сме прецакали даунмуува на голямата графика то би трябвало да търсим следващото фибо-малко над 119.10, но ако го минем се отваря една зона без съпротиви още 60-70п

лошото е че сега точно 4ч графика не ми допада и се надявам данните да са сносни и да си свършим плана по живо по здраво

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            добре бе какво е това нещо-доларйена да ми увисне на 1пип над добавката на 118.75 и няма падане-сега 15п нагоре за 1 минута
            Доларйена приятелю е виш пилотаж, просто следвай интуицията си забрави техника и фундамент, прави това което виждаш в съзнанието си, тя не се подава на систематика просто трябва да си развиеш нюх - но добре го даваш май и аз такива неща като теб надушвам и разбира се може да сме в грешка хехе, просто стоп ареята малко надолу май

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
              Първоначално изпратено от karakondjul
              Zdravo short na golda na 673
              Maliiii 5x lot na 675, skasah mu g..a na zlatoto, boooi, booooi, 350 pipa za 2 min
              Olele na batko, samo si idva pak )))

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                Zdravo short na golda na 673
                Maliiii 5x lot na 675, skasah mu g..a na zlatoto, boooi, booooi, 350 pipa za 2 min

Коментар

Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  важно е да мине юс датата
                  Хиената имаш добре за сега във виждането си а да видим кон боб яде ли но стопа според мен трябва да е 118.30 някъде

ако тръгнем надолу заради шит юс дата ще хеджирам или не знам какво ще правя точно, но тая йена ме нервира-вчера гръмва стоп с точност до пип-това ще го помня цял живот да му -------- нали... и после изпускане на 40п профит, обаче сега много се лакомят на тая двойка и я купуват безобразно веднага щом падне - в началото на седмицата като беше 117.60 аз викам бай бе - народа се ослушва ама на 150п чисто движение за 2 дена

Коментар

• Като стана дума за стопа значи това животно стоп е най-големият враг на трейдъра трябва да го забранят, лошото е че и трябва да разрешат неограничени акаунти, така че правилното решение е стоп да се слага там където си мислиш че би отворил в другата посока и чак после на тая база съгласно твоят ММ да определиш с колко да влезеш тоест при всяко влизане първото нещо е да решиш колко ще загубиш хехе

Коментар

• добре бе какво е това нещо-доларйена да ми увисне на 1пип над добавката на 118.75 и няма падане-сега 15п нагоре за 1 минута

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                        важно е да мине юс датата
                        Хиената имаш добре за сега във виждането си а да видим кон боб яде ли но стопа според мен трябва да е 118.30 някъде

Коментар

• важно е да мине юс датата

Коментар

• Zdravo short na golda na 673

Коментар

• Аз си мисля че целта за днес е 1.3273

В общи линии нещо от сорта сел 1.3369 стоп 1.3379 ТП 1.3273

Коментар

• А относно безплатният достъп дай го на някой колега примерно ГГГ той обича такива неща, незнам дали си спомняш когато долу плюеше паунда и аз ти казах запомни си думите и поне той си изпълни целите които аз фиксирах, а аз съм много зле заради еврото от месец къде то ме връзва и се дърпам надолу много ми яде акаунта но пък това което ме дразни в теб е че ти ама винаги си на печалба е слез- малко от небесата човешко е да се губи не се изкарвай като бог щот със всички тия твой високомерности губиш и доверие и приятели. Аз си признавам имах перфектни зделки тия дни но това тъпо евро което е тежичко ми реже главата и съм ако затворя къде 5% загуба от цялата тая работа ако че хванах паундоподобните горили за много пипове е те ако не падне ще има да си сгубя косите и да работя после за михаля къде 2-3 месеца хехе. Е те това е живота

Коментар

X