IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Първоначално изпратено от koko
    Сус бря форексов след 3п на 119 имам ТП на долархиена, не си прав за камарилата и фиботата добре са си те ами ние сме зле хехе

те вярно са си добре ама цената е най-важна-аз съм интрадеец и без фибомибота мога да си направя 20% месечно без да се напъвам много-да ти е честит тп на 119 ама стопа от там не го местя, знам че ще гръмне ама не та не

kакъв е извода - като знаете че ще и гръмне стопа - вземет го преместете. Тоя стоп гръмна с точност до пипс така че не правете това у дома си а коко да ме черпи една студена бира за спонсорството че още си ме е яд за тъпотията

Коментар

• eh, vijdam che i dvata mi ordera EURCHF kasi na 6298 i 5317 sa udarili, to chovek da ne otide do magazina

Pribiram pechalbata ot 6317 na 6307 i si chakam reda, taka sme "kvit" s EURCHF

PS. izvinqvam se che ne obqvih 6317, smqtah da napish tuk, no... nadqvam se vse pak da ste uspeli da reznete po parche.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов

за да скочим до там трябва да се накопаят още дълги позиции и затова казвам че допускам още един малък спад - после там трябва да направим тоя тест

обаче - нота бене

импулсното движение в двойката е нагоре с тотално прецакана 50% корекция-тоест даунимпулсът е анулиран, засега сме във вълна 4 от една последна петица нагоре - тоест сега коригираме и ни трябва импулс да довършим нагоре, който много ясно се вижда на 4ч - имаме 2 вълни нагоре от дъното 116.50 и тъй като импулса е нагоре, то ни трябва последно движение нагоре което се надявам да е голямо и да отвори голям вакуум за надолу
        Снощи като споменах, че правим пробив да фигура на дневна, някой ми каза, че греша. Сега май вече не изглежда така
        А за движението надолу предлагам да го мислим когато дойдат индикации за това. Дотогава - лонг.

Весели празници и приятна почивка на всички

Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от karakondjul
          Това за опциите не го разбрах
          http://www.investopedia.com/terms/s/strangle.asp
          Абе колега това ясно какво е опция и има ли почва у нас но не ми стана ясно следното твърдение - пускаш 6 опции да пасът трева, сега верно не е уточнено в пари извън пари путкински колски ама няма значение та 1 от тях излиза и всичко е ОК - е те това е светият граал нема как да загубиш в предвид факта че нещо си или ходи горе или долу или леко в десно хехе
          Коко много зависи от коефицентите.Ако не ги огледаш добре може и да познаеш посоката на пазара и пак нищо да не направиш.Те при опциите са толкова важни,колкото и самата посока на пазара

Коментар

Ей аз пак много взех да пиша ще ви оставя малко на спокойствие щот съм бесен на това евро и почвам да се заяждам със всеки срещнат а това хич не е добре - ааааа ако падне еврото къде 3184 ке се оправя хехе

Не майтапа настрана Успех ви желая.

Форексов хиеното добре я виждаш - 61.8 на спада от 121.60 е интересно ще държи ли тоест това твойто около 119.2

за да скочим до там трябва да се накопаят още дълги позиции и затова казвам че допускам още един малък спад - после там трябва да направим тоя тест

обаче - нота бене

импулсното движение в двойката е нагоре с тотално прецакана 50% корекция-тоест даунимпулсът е анулиран, засега сме във вълна 4 от една последна петица нагоре - тоест сега коригираме и ни трябва импулс да довършим нагоре, който много ясно се вижда на 4ч - имаме 2 вълни нагоре от дъното 116.50 и тъй като импулса е нагоре, то ни трябва последно движение нагоре което се надявам да е голямо и да отвори голям вакуум за надолу

Коментар

• технически си отскочихме от МА50 на 1ч и сега допускам малко успокояване и още един малък спад 118.60 някъде най ниско, после сме в лонг джаз

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                Долар-йена спокойно може при настоящето положение да тества до петък 61,8% на 119,47.Обмислям вариант с каква позиция да го чакам до там, или поне до 119,33 - за 50-ина пипса профит.Петрола обаче поне за момента пада и това не е в полза на по-дългосрочен лонг.

Мисля че пазара е с ясно становище за бъдещето на двойката - само ме е яд че долу в дъното не хвърлих още товар в каруцата, но над 119 пак съм с добра цифра финансово симпатичен, а над 119 ще има може би към малко под 120 - при пробив над 119.15 ще има покачване още 50-60 п пълзящ тренд

Коментар

Първоначално изпратено от karakondjul
                  Абе колега това ясно какво е опция и има ли почва у нас но не ми стана ясно следното твърдение - пускаш 6 опции да пасът трева, сега верно не е уточнено в пари извън пари путкински колски ама няма значение та 1 от тях излиза и всичко е ОК - е те това е светият граал нема как да загубиш в предвид факта че нещо си или ходи горе или долу или леко в десно хехе
                  Коко - незнам какви сертификати и за какво имаш но най-добре е когато не разбираш от нещо да си замълчиш.Далеч по авторитетно е, но очевидно и това не си го проумял.Но пък човек се учи докато е жив.

На теб повече няма да отговарям - нивото ти е махленско.Трябва да поработиш върху себе си.Това е просто добронамерен съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Колеги гледайте ауда на 1 ч за 2В
                    Верно е това лимитиран сел под свеща била предният връх - значи лимит сел 8170 стоп над върхът който стане таргет нот сет за сега не е ясен ей пак се разприказвах успех

Коментар

• Долар-йена спокойно може при настоящето положение да тества до петък 61,8% на 119,47.Обмислям вариант с каква позиция да го чакам до там, или поне до 119,33 - за 50-ина пипса профит.Петрола обаче поне за момента пада и това не е в полза на по-дългосрочен лонг.

Коментар

• Ей аз пак много взех да пиша ще ви оставя малко на спокойствие щот съм бесен на това евро и почвам да се заяждам със всеки срещнат а това хич не е добре - ааааа ако падне еврото къде 3184 ке се оправя хехе

Не майтапа настрана Успех ви желая.

Форексов хиеното добре я виждаш - 61.8 на спада от 121.60 е интересно ще държи ли тоест това твойто около 119.2

Коментар

• Колеги гледайте ауда на 1 ч за 2В

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul

Коментар

Коментар

• Колеги, дали не е време вече за скъсяване на австралиеца?
                                Аз поне мисля, че сега е момента-шорт от 0,8189 със СЛ-0,8214.Цел- поне 60п. за затваряне на първите 1/3 от позицията.

Коментар

Working...
                                X