IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от koko
    А относно безплатният достъп дай го на някой колега примерно ГГГ той обича такива неща, незнам дали си спомняш когато долу плюеше паунда и аз ти казах запомни си думите и поне той си изпълни целите които аз фиксирах, а аз съм много зле заради еврото от месец къде то ме връзва и се дърпам надолу много ми яде акаунта но пък това което ме дразни в теб е че ти ама винаги си на печалба е слез- малко от небесата човешко е да се губи не се изкарвай като бог щот със всички тия твой високомерности губиш и доверие и приятели. Аз си признавам имах перфектни зделки тия дни но това тъпо евро което е тежичко ми реже главата и съм ако затворя къде 5% загуба от цялата тая работа ако че хванах паундоподобните горили за много пипове е те ако не падне ще има да си сгубя косите и да работя после за михаля къде 2-3 месеца хехе. Е те това е живота
    Коко - не винаги печеля.Пак повтарям за може би хиляден път че аз от 5г. на спота не търгувам от свое име и за своя сметка, а от края на март вече не го правя и за клиенти.Само опции търгувам и така ще си остане.А там какво има да коментирам - в момента в който платя премията и съм назад със сумата за премията.Хубавото обаче е че 1 от 6 опции като излезе на профит покрива премиите от всички останали и остава по някой лев и за бира с картофи, а понякога и за цаца.
    Това за опциите явно съм тъп не го разбрах честно ти казвам, това говори много лошо за мен в предвид вишето ми с твоята специалност и неколкото сертификата дето имам дет говорят че уш трябва да го разбирам а като сложим практическият ми опит а той не е малък - маани какво съм сега преди време верно през мойте ръце минаха бая приватизации и прочие - значи е те това не разбрах значи примерно имаш 6 клиента дет ти дават пари за опцион трейдинг и ти ги хвърляш в джаза напосоки и аджеба само 1 ако е на далавера ти си доволен щот ония пият студена вода но ти си на плюс - аз така го разбирам иначе немога верно да си обясня твърдението - Хубавото обаче е че 1 от 6 опции като излезе на профит покрива премиите от всички останали и остава по някой лев и за бира с картофи, а понякога и за цаца, ама няма значение докато има балъци ще има и тарикати, имам два допълнителни въпроса
    1. Защо аджеба като не джиткаш форекс искаш по 100 кинта на месец да даваш акъл на другите как да играят.2. Кога ще ми дадеш 100те долара - които верно съм ги обещал на бнигхт и той ми писка хехе

А и трето но най-съществено що не вземеш да купиш един мениджър за идеите си - верно не малко си направил но повярвай ми не си ти човека просто е плати на някой да направи правилните неща правилно ти си се изчерпал

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
      Ochakvam da vidime 3400 dnes sled dannite ot USA.
      Ne se zbadnaha moite ochakvaniq, dannite sa loshi, da, no marketa ochakva potvrjdenie utre sledobed i utre vecher 3400 e nash

Коментар

• сега трябва малко пауза с охлаждане на говеждото към 118.50-60 пак-да го потвърдим за дъно и после нагоре над 119 задължително

Коментар

• аста ла виста, мечки в доларйена, ще ме чакате да си взема профита и после ще беснеем заедно към 115

Коментар

• и аз като теб си казвах така и ся влача едни долари да не казвам от къде, че малко срам - 1,3077 добре е че не ми пречат, но положително глупава работа. Затова вече прибирам част от печалбата и слагам стоп на 0 на остатъка. винаги пак мога да вляза. Поне да не ме е яд после.

Коментар

• освен за американските войници довечера ще има ли други новини от сорта на:
              "Днес камаз се вряза в СТС?"

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
                то вчера вечерта ходи там, днес може пак да го посети. знае ли човек. Скоро ще разберем. Чакам пък аз долар/йена към 118,30-40 та да купя и аз, а не само форексов да трупа пачки! :-)))

Форексов трябваше да затвори всичко горе на 119.06 - аз ЗНАЕХ че от там ще паднем но какво направих - викам си ще държа, защото има мегдан за по-голяма печалба, обаче излезе смотана дата от щатите и пазара изпадна в летаргия, сега ще видим как ще дойдат нещата обаче тук може би трябва да направим дъно - 118.40-50 трябва да удържи според 1 трендлиния, може и по-надолу но не е желателно, сега се чудя да местя ли стопа малко по надолу или не, но не е болка за умиране защото 15-20% месечно пак не ми мърдат

Коментар

• то вчера вечерта ходи там, днес може пак да го посети. знае ли човек. Скоро ще разберем. Чакам пък аз долар/йена към 118,30-40 та да купя и аз, а не само форексов да трупа пачки! :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                    Колега Форексов, наистина индикаторите не бяха точно за лонг, ама пусти очаквания със съответните последици....Май трябва да затварям на 0 и пак да погледам отстрани...Най-неприятното е, че може да пропусна шейната на паунд-йена.Вход сега от 234,50.

така е приятелю Танев, всъщност от връхчето горе над 119 си имахме лек мечи натиск

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
                      Първоначално изпратено от paci
                      иран ще освободи англйските войници
                      Това просто мнение ли е или си се докопал
                      до някаква вътрешна информация
                      Вашингтон. Американският президент Джордж Буш приветства съобщението за освобождаването на британските военнослужещи, задържани от Иран в Персийския залив, предаде АФП.
                      “Буш приветства новината”, заяви говорителят на Белия дом Дана Перино.
                      По-рано тя посочи, че Белия дом внимателно следи развитието на ситуацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
                        ордерче sell EUR/USD 1.3385 ...
                        SL 1.3410 TP 1.3320
                        Eй така заради пробата само ....
                        Малко оптимистично ми се вижда.
                        Аз също го желая, за да удължа. Че сега само гледам и ме е страх че ще хукне нагоре без мен.

Коментар

• е тва е - селнах и то взе да изсипва! ех, тия милиони! :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от benbi
                            имаше извънредни новини и обявиха че ги освобождават ,не видях по кой канал.

http://www.bgnes.com/index.php?o=vie...d=15&id=493951

Коментар

• ордерче sell EUR/USD 1.3385 ...
                              SL 1.3410 TP 1.3320
                              Eй така заради пробата само ....

Коментар

• айде едно селче на еурото да помогна за целта от 1,3317! :-)))

Коментар

Working...
                                X