Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ами аз не бях прав вчера, очаквах да коригираме към 4282 а тя каква стана... но това беше краткосрочно виждане и ми костваше един стоп.
Но пък сам съм си виновен, защото не се доверих на контра-индикаторите, които винаги работятВсе пак днес имахме рекордче при еврото, бонаровият тренд още не е почнал!
Коментар
� -
kritelin
Жълтите ще си почистят касичките от всякакви хартиики - това са им вдянали без да искат на Г7. Е просто не изгарят от желание да правят подаръци ...нормално е. Лъсва голата истина че другите икономики без ръст на цените на суровините и имотите са много...много студени и лихвите ще отидат на кино - затова подпукват скъпите валути - няма вече събиране на лихви , а долара е стабиляга понеже толкова е обезценен:-)D.Y.F-091066
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от BNBBпсихологически и по маркетрейдърски май се очертава една консолидация
Facts, дърт комунисте-русофиле :lol:, в лудницата трябва да ви спрат интернета. Преди да се удавиш в пяната си, ще ти кажа че всичките паунди, които имам, а някои бяха и от под 2.02, си ги затворих на 2.0500. Едно от основните причини беше тъпата ти прогноза, че долара щял да пада.... Която е в противовес с предишните ти изцепвания за паунда - под 1.99.
Фактс прогнозира, че паунда ще се качва, но може и да пада - ето как всичките му прогнози, с 2-3 годишен соц.-цикъл се сбъдват. Какъв спец! 8)
Направи услуга на себе си и на нас, пий си хапчетата за олигофренията редовно, целувай портрета на Сталин на стената и се разкарай от форума че се разсмивам съвсем като се сетя за това
Първоначално изпратено от FactsПрез първите 5 години на този пазар не може да се печели! Поне аз не познавам човек, който е спечелил нещо от Форекс за първите 5 години!
Не всичко се прави на петилетки, другарю!
:lol: :lol: :lol:
Еврото набира материал за рибени консерви :lol: Но все още няма нищо обезпокоително, което да отменя целта 1.4452 8)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IblisПървоначално изпратено от karakondjul4286 е добро ниво, какво мислите?!
Успешна седмица.
Коментар
�
Коментар