IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Еврото набира материал за рибени консерви :lol: Но все още няма нищо обезпокоително, което да отменя целта 1.4452 8)
    И аз така мисля и се надявам да съм прав, че имам лимитирана покупка на S&P500 от 1498 и то ясно, че ще се изпълни от по-ниско, ама да не продължи по тоя водопад надолу, че ще ме заболи главата...
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Ами аз не бях прав вчера, очаквах да коригираме към 4282 а тя каква стана... но това беше краткосрочно виждане и ми костваше един стоп.

Но пък сам съм си виновен, защото не се доверих на контра-индикаторите, които винаги работят Все пак днес имахме рекордче при еврото, бонаровият тренд още не е почнал!

Коментар

• karakondjul хайде сега без да се заяждаш ми кажи не ти ли намирисва,че ще се окажа прав и всичките подигравки бяха излишни

Коментар

• kritelin

Жълтите ще си почистят касичките от всякакви хартиики - това са им вдянали без да искат на Г7. Е просто не изгарят от желание да правят подаръци ...нормално е. Лъсва голата истина че другите икономики без ръст на цените на суровините и имотите са много...много студени и лихвите ще отидат на кино - затова подпукват скъпите валути - няма вече събиране на лихви , а долара е стабиляга понеже толкова е обезценен:-)
          D.Y.F-091066

Коментар

• Красота! Поздравления 4х!!!!!

Коментар

• Здравейте колеги, днес приключих с дългосрочната позиция в евро/долар. След около 2 месеца добавяне по тренда, това е резултата:

Разбира се, не изключвам възможността да ударим 1.45 до края на годината, но предпочитам на този етап да си прибера профита.

Коментар

• Форексов, имаш ли вече навършени 25 или догодина ще празнуваш тази скромна годишнина?

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                  психологически и по маркетрейдърски май се очертава една консолидация
                  Кво значи това?

Facts, дърт комунисте-русофиле :lol:, в лудницата трябва да ви спрат интернета. Преди да се удавиш в пяната си, ще ти кажа че всичките паунди, които имам, а някои бяха и от под 2.02, си ги затворих на 2.0500. Едно от основните причини беше тъпата ти прогноза, че долара щял да пада.... Която е в противовес с предишните ти изцепвания за паунда - под 1.99.

Фактс прогнозира, че паунда ще се качва, но може и да пада - ето как всичките му прогнози, с 2-3 годишен соц.-цикъл се сбъдват. Какъв спец! 8)

Направи услуга на себе си и на нас, пий си хапчетата за олигофренията редовно, целувай портрета на Сталин на стената и се разкарай от форума че се разсмивам съвсем като се сетя за това

Първоначално изпратено от Facts
                  През първите 5 години на този пазар не може да се печели! Поне аз не познавам човек, който е спечелил нещо от Форекс за първите 5 години!
                  =========================================

Не всичко се прави на петилетки, другарю!
                  :lol: :lol: :lol:

Еврото набира материал за рибени консерви :lol: Но все още няма нищо обезпокоително, което да отменя целта 1.4452 8)

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                    Да, прав си, след като слезна под 4285 отива на 4255. Като в петък.
                    Изпълнихме волалитността,която има обикновено към 1 часа.Сега чакам леко нагоре и после,като отворят американците ще видим накъде ще ходи

Коментар

• Да, прав си, след като слезна под 4285 отива на 4255. Като в петък.

Коментар

• 1.4264 - 20 ема на 4 часа.Натам се е запътило за сега

Коментар

4286 е добро ниво, какво мислите?!
                          Според мен е за дълго над 1.4310

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                            Първоначално изпратено от karakondjul
                            Зависи за какво, аз имам бай лимит 4285 със стоп на 4261
                            Всичко е 50 на 50 - север и юг. Технически отиваме до 1,4450 и после 1,45, но психологически и по маркетрейдърски май се очертава една консолидация, а ако пробие 1,42 - една хубава корекцийка. Не си падам днес по хазарта. Затова днес и утре ще съм настрана. Нека пазарът сам свърши работата.
                            Успешна седмица.

Коментар

Зависи за какво, аз имам бай лимит 4285 със стоп на 4261

Коментар

• 4286 е добро ниво, какво мислите?!

Коментар

X