Първоначално изпратено от Ajax4o
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от karakondjulХан Круме като бием 4270 нали знаеш какво става?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Да се посмеем дружно :
Седя си пред монитора, гледам отварянето на борсата и си щракам по платформата. По-точно по отворените позиции. Явно съм щракнал два пъти на златото и ми излиза прозорец за затваряне на позицията... And guess what ?! Вместо "Затвори" щракнах "ИЗПЪЛНИ" по навик... ей малоумие....From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsДолар/канадец е отново за покупка в момента с цели до 0,9840/80 този път.
Кабела над 2,05 е за продаване и под 2,01 за купуване. Вътре в тази рамка не си струва, поне за мен, да се търгува с предварително планувани лимити. Ноември месец ще видим едно ходене под 1,99 и там ще е за купуване с цел над 2,10 около Коледа.
Високата волатилност ще продължи и утре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alekioПървоначално изпратено от karakondjulalekio, майтап, не следя кабеларката. Питай Форексов, че той и се отдава по-често. Вазелин имаш ли?
, ами питал съм го на ЛС форekосов ама не е писал нищо. Да не единствения спекулант от този форум, който отиграва кабела, я се покажете другите :lol:
Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Долар/канадец е отново за покупка в момента с цели до 0,9840/80 този път.
Кабела над 2,05 е за продаване и под 2,01 за купуване. Вътре в тази рамка не си струва, поне за мен, да се търгува с предварително планувани лимити. Ноември месец ще видим едно ходене под 1,99 и там ще е за купуване с цел над 2,10 около Коледа.
Високата волатилност ще продължи и утре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulalekio, майтап, не следя кабеларката. Питай Форексов, че той и се отдава по-често. Вазелин имаш ли?
, ами питал съм го на ЛС форekосов ама не е писал нищо. Да не единствения спекулант от този форум, който отиграва кабела, я се покажете другите :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulХахахаха, Шпеко, мисля, че го разочарова))
Коментар
Коментар