If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте на всички.
Е каде отидоха тези анализатори и най-вече какво ще кажат за следващите години ???
Довиждане, лек и печеливш ден на всички.
tez analizatori a i dosta svestni hora poleka leka se otegliha zaradi kenefi kato foreksov i sie.
sega slu6aite negovite analizi makar az takiva da ne sam vidql vse o6te de !!!!
засега спада(корекцията) при еврото се ограничи до 1.44 тя е в следствие на това, че 1-намалиха лихвата с очаквания размер и 2-че ФЕД поясни че следващи намаляния на лихвеното равнище няма да са много вероятно освен ако отново не се разрази ипотечна, ликвидна бура
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Здравейте на всички.
Чета началните постове в старата тема и видях това:
"Аз лично не смятам,че до края на март еврото ще пробие нивото от
0,96/7 тъй като до 30 март ще бъде под натиска на кроса евро/йена.
Там първият супорт е на 103,70/90,следвашият е на 101,10/20 и основният е на 98,30/40.От началото на април обаче се очакват сериозни транзакции от йени в евро.Това ше даде мошен тласък на еврото както в кросовете,така и спрямо долара.Не е изключено до средата на юни да станем свидетели на паритет евро-долар.Лично аз не смятам,че курсът ще се поддържа от Цент.банки.Основните фактори които ще движат пазара ще бъдат новините относно икономиката на САЩ.
Лично моето мнение е,че навлизаме във 5 годишен период на отслабващ долар.Причините да мисля така са две.Първо - ще издържи ли валутния борд в Аржентина и проблемите на южна Америка като цяло.Второ-за сега Европа се очертава като най -стабилното място за инвестиции,макар и не най-високодоходното.Япония е на прага на нова финансова криза(политическата там е циклична)и това ще се отрази на всички страни от региона."
Пуснато е от Гост на 20.02.2001 ->5-то мнение.
Е каде отидоха тези анализатори и най-вече какво ще кажат за следващите години ???
Федералният резерв на САЩ понижи лихвите в страната с 0,25 процентни пункта до 4,50 на сто. Този ход беше очакван от инвеститорите, тъй като данните за американската икономика за последните месеци показват, че страната е изправена пред сериозна криза.''
От Инвестор занят преди ФЕД,че лихвата ще бъде намалена и с колко
Браво на Андрей,той сигурно е много близък с Берананке
Е, браво!!! А за числата от тотото може ли една статийка?
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
Форекс Форексов
Много ясно че е така, браво за наблюдателността YNM!
BОE пък гледат тук как простаците правят фундаментални анализи на паунд/долар и искат да го свалят на 1.9999, и се чудят да им угодят ли, вазелин ли да им подадат, що ли да правят. Трише и той горкия, въпреки извънредно компетентните мнения в нашия форум, не иска да свали лихвите с 10% и да вкара еврото на паритет с долара за една седмица. ФЕД и другите ЦБ четат тук анализи и се объркват понякога, но това е щото са тъпи западняци.
Федералният резерв на САЩ понижи лихвите в страната с 0,25 процентни пункта до 4,50 на сто. Този ход беше очакван от инвеститорите, тъй като данните за американската икономика за последните месеци показват, че страната е изправена пред сериозна криза.''
От Инвестор занят преди ФЕД,че лихвата ще бъде намалена и с колко
Браво на Андрей,той сигурно е много близък с Берананке
А ти Хепи, не си права да не защитиш позицията на Петър. Въпрос на принципи, а не на его или някаква скрита комерсиална политика за налагане на конкуретна интернет медиа. Петър не иска пари за авторски права, нито призовава да се ходи в сайта му. Всичко е просто едната пуста справедливост и чест. Ако така си плюем на сурата и махаме с ръце и гледаме безучастно, то накъде отиваме като общество. Затва умната, русата и не ми противоречи
BNBB, не ми се занимава повече с тези неща. Имам право да си кажа мнението и го направих. Ако някой иска, да чете и да се опита да разбере какво казвам, който не - нищо лошо, всеки има право на избор.
mariane, kade sa 100000 posta ot temata valutna turgoviq i 6to pi6e , 4e ti si q osnoval?
nqmam ni6to ob6to s pe6o, no i takiva krajbi ne sa mi po vkusa.
Има ли изненадани от решението на ФЕД - 0,25 б.п. - точно толкова колкото очаквах, а и посоката на еврото също не ме изненадва. Ще трябва да добавям пак, съобразно плана ми за търговия.
Следваща гара за еврото до края на месеца - 1,4690 - 1,4720 долара и оттам сериозна корекция.
Като гледам май само аз си седя с призива
ВЪРНЕТЕ ТЕМАТА НА ПЕТЪР КАРАИВАНОВ.
Малко последователи няма да навредят за успеха на каузата, напротив.
Марияне, нищо лично, но не ти прави чест. Най-вече щото си журналист-редактор на престижен портал за бизнес новини и форум арена и се изявяваш като съдник за бизнес морал и етика, уж защитаваш честната игра на пазара. Тогава що се спотайваш и не излезеш с публично обяснение. Ако не ти, началниците да кажат публично кви ги вършат, та да не те псуват хората тук.
Сори, но като чета името ти като автор на темата Валутна търговия, не можеш по никакъв начин ме убеди, че ти си само един АДМИНИСТРАТОР. Очевидно има и друга умисъл. Не се гаси, туй що не гасне.
Гафът е голям и е редно да го поправиш. Сериозно!
Какъв по дяволите е проблемът да смениш името като създател АВТОР на темата Валутна търговия, ако имаш обструкция да върнеш отново като създател на темата Петър Караиванов, то поне напиши там администратор на Инвестор.бг. Понякога и двете страни трябва да направят компромиси.
А ти Хепи, не си права да не защитиш позицията на Петър. Въпрос на принципи, а не на его или някаква скрита комерсиална политика за налагане на конкуретна интернет медиа. Петър не иска пари за авторски права, нито призовава да се ходи в сайта му. Всичко е просто едната пуста справедливост и чест. Ако така си плюем на сурата и махаме с ръце и гледаме безучастно, то накъде отиваме като общество. Затва умната, русата и не ми противоречи
Модератор,
Май нещо не се изказах правилно, че да ми изтриеш последните две съобщения....
С риска да се повторя, изпрати ми на моя личен адрес който имаш в базата данни, е-майла, телефона или факса на личния си началник, за да обсъдим това което става в този форум напоследък...
Не искам да се стига до ексесии да влизам в контакт с спонсорите на този форум, за да им обърна внимание на вулгарния език който се позволява в този форум от модератора... Гарантирам че половината не ще са щастливи да са свързани с този форум по какъвто и да е начин...
Време е нещо да се направи тук!!!
Коментар