IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Крити аз си мисля че ако човек има точна графика а не фалшиви като на брокерите то чисто технически тая зона 1.4470-1.4540 трябва да е здрава, на база рекордното дъно на дойче марката към долара от 95 година което преизчислено е точно тук някъде курса 1.3450 тогава на долардем излиза точно къде 1.4537 еурдол, но ако падне аз наистина не виждам сериозна техническа преграда преди 1.50

Коментар

• Първоначално изпратено от onasis
      Първоначално изпратено от kritelin
      Първоначално изпратено от boreto
      при евро долар, ако това е 5-ти последен връх то той ще завърши с голям шип до 1.4470 мисля си аз, от там ...
      абра-кадабра ..шипът ще е леко кривнат в ляво :lol:
      така като гледам имаме сравнително точна прогноза за 1.4470 направена на нива около 1.4200 на 15.10.2007 в между 21и 22 часа. там крителинчо се е направил на остроумен само дано не е играл по начина по който се очаква от коментара му, и все пак някой хвана ли ги тия 270 пипа или не.
      Онасис - никой ама НИКОЙ не може да предвиди,че някое движение ще завърши с шип до еди кое си нови ..това е несериозно.
      Не виждам и шип никъде по графиките,иначе адмирации на борето за нивата

Коментар

• Като гледам как играчите, разтоварват А$ и купуват йената, нищо чудно и К$ да отскокне 100+ пипс.
        Аз държа дълък К$ за цел 0.97+

Коментар

• Първоначално изпратено от geomaster
          Гледайте на дневна и седмична 1.45 !!!!!!!!! Ако го преминем,работата ще стане тунтава

Аха и на мен на големите графики ми се струва че ако минем 1.4537 следващо сериозно нещо е чак 1.5043

http://golohoro.hit.bg/eurr.png

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            има ли още ентусиасти относно усд/кад? т.е. такива с живи портфейли със съответната двойка (дълги). В момента никой нв съветва за правене на опит за хващане на дъното тъй като тренда е много силен и има много силна подкрепа от странана петрола, който най-вероятно ще удари 100 а ако мине и нагоре...
            йената днес направи добра разходка (засега) като слизането последния час се дължи на по-ниския очакван старт на индексите показван от фючърсите, което пък е заради пробудилото се и набиращо скорост избягване на риска...
            това са последните новини и анализи най-общо казано хехех
            Niamam positsia v USDCAD. Mislia 4e ima goliam potentsial i ia sledia ot 1.03. mislia 4e niakade tuk e danoto, no shte iz4akam za po-sigurno.

Коментар

има ли още ентусиасти относно усд/кад? т.е. такива с живи портфейли със съответната двойка (дълги). В момента никой нв съветва за правене на опит за хващане на дъното тъй като тренда е много силен и има много силна подкрепа от странана петрола, който най-вероятно ще удари 100 а ако мине и нагоре...
              йената днес направи добра разходка (засега) като слизането последния час се дължи на по-ниския очакван старт на индексите показван от фючърсите, което пък е заради пробудилото се и набиращо скорост избягване на риска...
              Има,имааааааааааа аз съм на дълги -вече не помня откъде .

Коментар

• ...за йените .. просто Ситигруп кихна....

Коментар

• има ли още ентусиасти относно усд/кад? т.е. такива с живи портфейли със съответната двойка (дълги). В момента никой нв съветва за правене на опит за хващане на дъното тъй като тренда е много силен и има много силна подкрепа от странана петрола, който най-вероятно ще удари 100 а ако мине и нагоре...
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Гледайте на дневна и седмична 1.45 !!!!!!!!! Ако го преминем,работата ще стане тунтава

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Много правилно си забелязал, анализи пред галфони не публикувам.
                      галфон е баща ти и оня тъпак пред огледалото

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                        Много правилно си забелязал, анализи пред галфони не публикувам.
                        Модераторе,
                        След като вчера най-надлежно ми изтри "обръшението" към "почетаемия" Форекс Форексов очаквам да продължиш в същия дух и днес...
                        Иначе ще го смятам за double standard...
                        А това хич не говори добре за тебе (който и да си ти...)

Коментар

аз пък галфони тук не виждам а кабела си гони 2.10
                          Галфоните не са като Болинджъра - няма ги на графиката.

А за кабела си прав, не знам с какви аргументи, но си прав.

Коментар

• аз пък галфони тук не виждам както и не виждам смисъл от обидите, те са израз на слаби ангели така да се каже а кабела си гони 2.10 така или иначе, Happy68 отпадна ли фигурата ти която цели 2.0790 или вече има нова фигура? в смисъл пречи ли нещо на 2.1 по твое виждане?
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Първоначално изпратено от boreto
                              при евро долар, ако това е 5-ти последен връх то той ще завърши с голям шип до 1.4470 мисля си аз, от там ...
                              абра-кадабра ..шипът ще е леко кривнат в ляво :lol:
                              така като гледам имаме сравнително точна прогноза за 1.4470 направена на нива около 1.4200 на 15.10.2007 в между 21и 22 часа. там крителинчо се е направил на остроумен само дано не е играл по начина по който се очаква от коментара му, и все пак някой хвана ли ги тия 270 пипа или не.

Коментар

• Много правилно си забелязал, анализи пред галфони не публикувам.

Коментар

Working...
                                X