IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BNBB
    Ееееееееееееееех красота с еврото. Честито на скъсилите
    Поздравления за Крителин.
    Видяхте ли че не всичко е техника. На графиката можеше да сочи категорично нагоре към 1,45, гапът беше много противоречив и се четеше повече като прозорец на растежа. А тя каква стана

Просто пазарът го е шубе и предпочита да касира преди да прави опити за нови рекорди.

Корекция или консолидация?!? Май вече е корекция! Къде ли ще се спре 1,41 според мене ще удари със сигурност.
    Thanks.Има още малко да се изяснява - трета вълна вече прехвърли удължение 2,618,сега гоним 4,618 (Д/Ш),а това е 1,1852....но може и оттук да върне към 1,1710 ,ако се окаже,че тези нива са край на трета вълна.Ама как пътува,а?

Коментар

• При кабела - 2.0240-70 е много важна зона.Тя трябва да го спре ако ще бяга за 2.06 иначе става мазало

Коментар

• Ееееееееееееееех красота с еврото. Честито на скъсилите
        Поздравления за Крителин.
        Видяхте ли че не всичко е техника. На графиката можеше да сочи категорично нагоре към 1,45, гапът беше много противоречив и се четеше повече като прозорец на растежа. А тя каква стана

Просто пазарът го е шубе и предпочита да касира преди да прави опити за нови рекорди.

Корекция или консолидация?!? Май вече е корекция! Къде ли ще се спре 1,41 според мене ще удари със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Мислех си за нещо колеги,но понеже незнам доколко може да е правилно то ще го напиша и очаквам някой по-запознат да изкоментира.Значи на Г7 се е обсъждало,че юанът е прекалено евтин и Китай трябва да избърза с монетарното си преустройство и т.н.
          Когато го четох това веднага си помислих - след като юантът е вързна към долара,а за пълното му развързване трябва да се чака още не е ли логично тогава просто доларът да стане по-скъп ?
          Причината за днешната разпродажба е, че американските хедж фондове мобилизират европейските си инвестиции и ги преструктурират в долари за да облекчат влошената си ликвидност у дома... Очаквайте тази седмица нови сривове на фондовата им борса...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
            През първите 5 години на този пазар не може да се печели! Поне аз не познавам човек, който е спечелил нещо от Форекс за първите 5 години!
            Разбрах те, Аяксчо. Аз затова предпочитам Форекса - заради постоянното работно време през седмицата и сравнително малките гапове след уикендите, когато въобще има гапове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Аяксчо, как така ще имаш позиция от неясно откъде открита?
              Имам поръчка от петък от 1498, ама понеже днес ще отворим с ГАП и ще прискочи това ниво, ще ми открият позицията след ГАП-а ... ако ме разбра де
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

Затворих дългите паунди на 2.05, след прогнозата му че долара ще пада. Абе готино е на спота
                Готино е я...! На едната демо сметка купуваш, а на другата продаваш... Току виж си закачил някой тренд и ти се усмихнал късмета за месечния ДЕМО-конкурс!

Коментар

• Мислех си за нещо колеги,но понеже незнам доколко може да е правилно то ще го напиша и очаквам някой по-запознат да изкоментира.Значи на Г7 се е обсъждало,че юанът е прекалено евтин и Китай трябва да избърза с монетарното си преустройство и т.н.
                  Когато го четох това веднага си помислих - след като юантът е вързна към долара,а за пълното му развързване трябва да се чака още не е ли логично тогава просто доларът да стане по-скъп ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                    Първоначално изпратено от kritelin
                    Аз стискам онези къси от 1.4310 все още
                    Затвори си ги сега на 4210 па като се върне на 60 пак ги скъси. Тази сутрин имахме нов дългосрочен връх и ако не сме стигнали още дъното за днес то със сигурност сме много близо. При това развитие до момента, утре ще сме в рейндж с потенциал до 4280... Едва след това сме надолу с пробив на 4180 - 4150.
                    Мне ..тези къси са ми с цел 1.40 минимум и ще ги стискам.Ще добавяам само към тях.Ще видим какво ще излезе

Коментар

Форекс Форексов

не мисля,че ще заформяме рейндж.Такава волалитност за понеделник и такива големи свещи са признак само за корекция и за нищо друго
                      Ще видим кой прав,кой крив до края на седмицата.Аз лично вече гледам сериозно надолу.
                      Поздрави
                      Говорим за различни фреймове май.

Аяксчо, как така ще имаш позиция от неясно откъде открита?

Коментар

Затвори си ги сега на 4210 па като се върне на 60 пак ги скъси. Тази сутрин имахме нов дългосрочен връх и ако не сме стигнали още дъното за днес то със сигурност сме много близо. При това развитие до момента, утре ще сме в рейндж с потенциал до 4280... Едва след това сме надолу с пробив на 4180 - 4150.

Коментар

Първоначално изпратено от Ajax4o
                          Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                          Еврото набира материал за рибени консерви :lol: Но все още няма нищо обезпокоително, което да отменя целта 1.4452 8)
                          И аз така мисля и се надявам да съм прав, че имам лимитирана покупка на S&P500 от 1498 и то ясно, че ще се изпълни от по-ниско, ама да не продължи по тоя водопад надолу, че ще ме заболи главата...
                          Батенце, няма какво да се учудваш. Фактс каза че долара щял да пада, един проектира 1.50, друг 1.87, ще падне малко циклене, докато индикаторите не обявят че долара ще качва, цел 0.5222 в еврото, и тогава ще продължим нагоре. Виж на мен Фактс каква работа ми свърши! :lol: Затворих дългите паунди на 2.05, след прогнозата му че долара ще пада. Абе готино е на спота 8)

Ще има рендосване в рейндж, не е за нас тая работа :?
                          И аз не харесвам рейнджовете, но ще се оглеждам за добри нива при златото... Лошото е, че на отваряне на борсата ще имам някаква позиция неясно от къде открита след някаква зверска корекция, кето хич не ми харесва...
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Форекс Форексов

не мисля,че ще заформяме рейндж.Такава волалитност за понеделник и такива големи свещи са признак само за корекция и за нищо друго
                            Ще видим кой прав,кой крив до края на седмицата.Аз лично вече гледам сериозно надолу.
                            Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                              Еврото набира материал за рибени консерви :lol: Но все още няма нищо обезпокоително, което да отменя целта 1.4452 8)
                              И аз така мисля и се надявам да съм прав, че имам лимитирана покупка на S&P500 от 1498 и то ясно, че ще се изпълни от по-ниско, ама да не продължи по тоя водопад надолу, че ще ме заболи главата...
                              Батенце, няма какво да се учудваш. Фактс каза че долара щял да пада, един проектира 1.50, друг 1.87, ще падне малко циклене, докато индикаторите не обявят че долара ще качва, цел 0.5222 в еврото, и тогава ще продължим нагоре. Виж на мен Фактс каква работа ми свърши! :lol: Затворих дългите паунди на 2.05, след прогнозата му че долара ще пада. Абе готино е на спота 8)

Ще има рендосване в рейндж, не е за нас тая работа :?

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                                Ами аз не бях прав вчера, очаквах да коригираме към 4282 а тя каква стана... но това беше краткосрочно виждане и ми костваше един стоп.

Но пък сам съм си виновен, защото не се доверих на контра-индикаторите, които винаги работят Все пак днес имахме рекордче при еврото, бонаровият тренд още не е почнал!
                                За тренд никой не говори,а за голяма корекция.Потвърждение за нея аз ще имам ако слезем под 1.4140 ..там чакам да е пълно със стопчета на бичета.Трябва ни и пълзящите средни на 4 часа да обърнат,а към това ниво някъде 9 ема ще пресече 20-ката,което е първи сигнал.

Коментар

Working...
                                X