Първоначално изпратено от BNBB
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ееееееееееееееех красота с еврото. Честито на скъсилите
Поздравления за Крителин.
Видяхте ли че не всичко е техника. На графиката можеше да сочи категорично нагоре към 1,45, гапът беше много противоречив и се четеше повече като прозорец на растежа. А тя каква стана
Просто пазарът го е шубе и предпочита да касира преди да прави опити за нови рекорди.
Корекция или консолидация?!? Май вече е корекция! Къде ли ще се спре 1,41 според мене ще удари със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinМислех си за нещо колеги,но понеже незнам доколко може да е правилно то ще го напиша и очаквам някой по-запознат да изкоментира.Значи на Г7 се е обсъждало,че юанът е прекалено евтин и Китай трябва да избърза с монетарното си преустройство и т.н.
Когато го четох това веднага си помислих - след като юантът е вързна към долара,а за пълното му развързване трябва да се чака още не е ли логично тогава просто доларът да стане по-скъп ?
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от FactsПрез първите 5 години на този пазар не може да се печели! Поне аз не познавам човек, който е спечелил нещо от Форекс за първите 5 години!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовАяксчо, как така ще имаш позиция от неясно откъде открита?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Мислех си за нещо колеги,но понеже незнам доколко може да е правилно то ще го напиша и очаквам някой по-запознат да изкоментира.Значи на Г7 се е обсъждало,че юанът е прекалено евтин и Китай трябва да избърза с монетарното си преустройство и т.н.
Когато го четох това веднага си помислих - след като юантът е вързна към долара,а за пълното му развързване трябва да се чака още не е ли логично тогава просто доларът да стане по-скъп ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kritelinАз стискам онези къси от 1.4310 все още
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kritelinФорекс Форексов
не мисля,че ще заформяме рейндж.Такава волалитност за понеделник и такива големи свещи са признак само за корекция и за нищо друго
Ще видим кой прав,кой крив до края на седмицата.Аз лично вече гледам сериозно надолу.
Поздрави
Аяксчо, как така ще имаш позиция от неясно откъде открита?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinАз стискам онези къси от 1.4310 все още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Форекс ФорексовЕврото набира материал за рибени консерви :lol: Но все още няма нищо обезпокоително, което да отменя целта 1.4452 8)
Ще има рендосване в рейндж, не е за нас тая работа :?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Форекс ФорексовЕврото набира материал за рибени консерви :lol: Но все още няма нищо обезпокоително, което да отменя целта 1.4452 8)
Ще има рендосване в рейндж, не е за нас тая работа :?
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulАми аз не бях прав вчера, очаквах да коригираме към 4282 а тя каква стана... но това беше краткосрочно виждане и ми костваше един стоп.
Но пък сам съм си виновен, защото не се доверих на контра-индикаторите, които винаги работятВсе пак днес имахме рекордче при еврото, бонаровият тренд още не е почнал!
Аз стискам онези къси от 1.4310 все още
Коментар
Коментар