Първоначално изпратено от karakondjul
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kritelinДано сега като се кротне пазара при ниската волалитност да върне нагоре и да ни направи подарък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПод 4140 се удря в стена. Смятам че си заслужава риска тук с краткосрочна покупка с цели от поне 4220 до утре сутринта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от kaloianпричините са - черен понеделник (за някои светъл)и начало на края на падащия $
На мен от Гестапо ми дават едни обезпокоително ниво на $IND, мисля че ще си обърне тренда, ама утре-вдругиден, не днес. 8)....кога ли беше последното дневно движение в Е/У 2 фигури срещу тренда ?
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kritelinФактс написа нещо много интересно..ако върнеш назад из мненията ще го прочетеш
Аре, приятно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от kritelinKiyosi Ito мисля,че разтоварват керитата.Причината за това е страх от забавяне на глобалният ръст на икономиката.Ако е така днес сме видяли само 1-ви епизод
Петролът и той пада,доколкото знам.
Фактс написа нещо много интересно..ако върнеш назад из мненията ще го прочетеш
Успехно зависи и от това какво е породило днешния импулс...
започвам да си изграждам мнение, което гравитира около обръщане поне на времемнния тренд, но тази седмица не съм на линия и няма да мога да участвам и да коментирам отблизо...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от kaloianпричините са - черен понеделник (за някои светъл)и начало на края на падащия $
На мен от Гестапо ми дават едни обезпокоително ниво на $IND, мисля че ще си обърне тренда, ама утре-вдругиден, не днес. 8)
Не слушаш правилните хора момко... нали знаеш, че еврейте са в основата на мафията :lol:From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
Re: AUD/USD
Първоначално изпратено от Ajax4o
Готино е по константния тренд - дългосрочна цел 0.0012 8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от kritelinKiyosi Ito мисля,че разтоварват керитата.Причината за това е страх от забавяне на глобалният ръст на икономиката.Ако е така днес сме видяли само 1-ви епизод
Петролът и той пада,доколкото знам.
Фактс написа нещо много интересно..ако върнеш назад из мненията ще го прочетеш
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinKiyosi Ito мисля,че разтоварват керитата.Причината за това е страх от забавяне на глобалният ръст на икономиката.Ако е така днес сме видяли само 1-ви епизодТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kaloianпричините са - черен понеделник (за някои светъл)и начало на края на падащия $
На мен от Гестапо ми дават едни обезпокоително ниво на $IND, мисля че ще си обърне тренда, ама утре-вдругиден, не днес. 8)
Коментар
Коментар