IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karakondjul
    Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от kritelin
    Дано сега като се кротне пазара при ниската волалитност да върне нагоре и да ни направи подарък.
    Няма да има ниска волатилност... Твърде е възможно през нощта да пробие 4100 а утре да го заварим отново над 4250. А защо не и над 4350?
    Фактс, ако отидем под 1.41 и пасле над 1.43 съвсем ще ми се объркат вълните, по-добре директно към 1.45
    Ееее, не може директно... Обещал съм на Форексов да види 1,99 при кабела преди това... Винаги си изпълнявам обещанията, особено ако са дадени на представители от подрастващото поколение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Дано сега като се кротне пазара при ниската волалитност да върне нагоре и да ни направи подарък.
      Няма да има ниска волатилност... Твърде е възможно през нощта да пробие 4100 а утре да го заварим отново над 4250. А защо не и над 4350?
      Фактс, ако отидем под 1.41 и пасле над 1.43 съвсем ще ми се объркат вълните, по-добре директно към 1.45

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin

Коментар

• Дано сега като се кротне пазара при ниската волалитност да върне нагоре и да ни направи подарък.
          Стига толкова от мен за днеска.
          Приятна почивка на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
            Под 4140 се удря в стена. Смятам че си заслужава риска тук с краткосрочна покупка с цели от поне 4220 до утре сутринта.
            Избягах последната тъпа добавка в късите на нула ( тя беше от 1.4140) и добавката от 1.4213 на +73 пип-а.Късата от 1.4310 си остава.Искам утре по-високи нива,че да набухам пак къси при сигнал

Коментар

• Под 4140 се удря в стена. Смятам че си заслужава риска тук с краткосрочна покупка с цели от поне 4220 до утре сутринта.

Коментар

• айде на отката сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Първоначално изпратено от kaloian
                  причините са - черен понеделник (за някои светъл) и начало на края на падащия $
                  Начало на края на долара или начало на края на спада на долара имаш предвид, Щирлиц?

На мен от Гестапо ми дават едни обезпокоително ниво на $IND, мисля че ще си обърне тренда, ама утре-вдругиден, не днес. 8)
                  на тренда ще да е края, ама обръщането май ще е май или юни или поне след няколко месеца нерви, а тук само началото (може би не връх още а може и да е) ....кога ли беше последното дневно движение в Е/У 2 фигури срещу тренда ?

Коментар

Фактс написа нещо много интересно..ако върнеш назад из мненията ще го прочетеш
                    Да, дедо Фактс като не си пие хаповете и почва да пише още по-интересни неща от обикновено :lol:

Аре, приятно!

Коментар

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      Kiyosi Ito мисля,че разтоварват керитата.Причината за това е страх от забавяне на глобалният ръст на икономиката.Ако е така днес сме видяли само 1-ви епизод
                      евро/долар не е керитрейд, а аз предимно за него питах...ако намекваш за евро/йена то не би трябвало ефекта да е толкова голяма върху евро/долар колкото върху долар/йена, но тъй като долар/йена се качва съм склонен да мисля че новината е про-доларова, защото както виждам долара се качва здраво по всички фронтове, а и златото пада, само петрола не знам кде е. а дали е 1ви епизод, мога да кажа само че такива дълги барове почти никога не са сами
                      Аз зяпах предните дни и се чудех какво става,когато долар/йена падаше здраво и мъкнеш след себе си мързеливите кросове с йената.Първите признаци за слабост ги усетих снощи,когато ауд-а отвори засилен надолу и си мислех,че ще разтоварят днеска керитата здраво.
                      Петролът и той пада,доколкото знам.
                      Успех
                      при такъв импулсен понеделник и видимите дивергенции на дневна (за които моля Happy68 да кометира) това 1,40 може до края на седмицата да е факт и история но зависи и от това какво е породило днешния импулс...
                      започвам да си изграждам мнение, което гравитира около обръщане поне на времемнния тренд, но тази седмица не съм на линия и няма да мога да участвам и да коментирам отблизо...
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                        Първоначално изпратено от kaloian
                        Начало на края на долара или начало на края на спада на долара имаш предвид, Щирлиц?

На мен от Гестапо ми дават едни обезпокоително ниво на $IND, мисля че ще си обърне тренда, ама утре-вдругиден, не днес. 8)
                        Мусад рулз
                        Не слушаш правилните хора момко... нали знаеш, че еврейте са в основата на мафията :lol:
                        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                        България Над Всичко

Коментар

• Re: AUD/USD

Първоначално изпратено от Ajax4o
                          Баце, аз съм си харесал 8680 да си затворя късата, после ще го мислим пак

Готино е по константния тренд - дългосрочна цел 0.0012 8)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            Kiyosi Ito мисля,че разтоварват керитата.Причината за това е страх от забавяне на глобалният ръст на икономиката.Ако е така днес сме видяли само 1-ви епизод
                            евро/долар не е керитрейд, а аз предимно за него питах...ако намекваш за евро/йена то не би трябвало ефекта да е толкова голяма върху евро/долар колкото върху долар/йена, но тъй като долар/йена се качва съм склонен да мисля че новината е про-доларова, защото както виждам долара се качва здраво по всички фронтове, а и златото пада, само петрола не знам кде е. а дали е 1ви епизод, мога да кажа само че такива дълги барове почти никога не са сами
                            Аз зяпах предните дни и се чудех какво става,когато долар/йена падаше здраво и мъкнеш след себе си мързеливите кросове с йената.Първите признаци за слабост ги усетих снощи,когато ауд-а отвори засилен надолу и си мислех,че ще разтоварят днеска керитата здраво.
                            Петролът и той пада,доколкото знам.
                            Успех

Коментар

Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian

Коментар

Working...
                                X