IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kiril123
    Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Я, Forex Master!

Кабела нали щеше да ходи под 1.99, бе, кво прави 6 фигури по-нагоре? Колко жалко - Forex Master и руските вълновици за пръв път сбъркаха
    Не злорадствай , не е колегиално
    Не е колегиално, но ако някой ме беше питал "Ксероксов, кво мислиш за паунда?" вчера, или преди една седмица, аз щях да кажа с точно цифри какво мисля. Помниш че аз все говорех "купувайте паунд, не продавайте паунд", нали? А някои хора се чудеха защо не пада и предсказваха страшен срив. Аз можех технически да се обоснова перфектно и в момента също мога, но вече е безсмислено, при такава цена, да обяснявам каквото и да е.

Успех!

Крити, скайпа го изтрих оня ден щото пак се прецака и не съм го реинсталвал, дай по ЛС.

Коментар

• Форекс Форексов влез малко в скайпа братле

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
        Я, Forex Master!

Кабела нали щеше да ходи под 1.99, бе, кво прави 6 фигури по-нагоре? Колко жалко - Forex Master и руските вълновици за пръв път сбъркаха
        Не злорадствай , не е колегиално
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Ордерът е активиран.

Коментар

• Я, Forex Master!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Заковал съм си едно ниво 1.87 след много "рисуване" по графиката, но ............много вода има да изтече до тогава.
              Когато пазарът капитулира и се започне с бомбастичните изказвания, това е верен показател че сме достигнали средносрочна граница. Продължавам да залагам на виждането си, че ще видим 1,38 преди 1,45.

Коментар

Първоначално изпратено от Ajax4o
                Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                В зоната 1.63-1.69 някъде в близките 1-2г.
                Петър, това го повтаряш от... много години... Когато го казваше и 1.43 се виждаше като невъзможно, но факт е, че го достинга. Аз съм малко скиптично настроен относно такава кутировка, НО ако се случи, то това броене ще се е изчерпало, към 1.85/90?!?!
                Заковал съм си едно ниво 1.87 след много "рисуване" по графиката, но ............много вода има да изтече до тогава.
                много добре , но дали имаш позиция за това или .......
                А между другото кабела проби и ми се вида че от тук ще иде 2.5 фигуи нагоре и то бърз профит .

засега съм на нздта стабилно с очакване на 1 фигура бърза много бърза дори .

успех
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Петър, това го повтаряш от... много години... Когато го казваше и 1.43 се виждаше като невъзможно, но факт е, че го достинга. Аз съм малко скиптично настроен относно такава кутировка, НО ако се случи, то това броене ще се е изчерпало, към 1.85/90?!?!

Коментар

• Хехе!

При такъв курс на еврото у кабела, даже не ми е и до подигравки!

Надявам се вазелина да е бил от полза на някой.

Паунда ще си продължи тихо и кротко нагоре - 2.0550, 2.06/0620 и евентуален тест на върха.

Съжалявам, Пламеншо, за късите ти паунди

Коментар

From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                        Първоначално изпратено от kritelin
                        Ajax4o аз не съм феномен,че да мога да кажа на 100% - да това е корекцията,която очаквам и ще слезем под 1.39.Трябва ми потвърждаване,а такова търся в задействането на селл зони.
                        И ти си прав, но.... аз не бих играл така... доста рисково ми се струва
                        Бих влезнал със среден на 3-те поръчки обем от началото и ако тръгне в моята посока бих държал с трейлинг стоп... но както казах - ТОВА АЗ
                        Поздрави!
                        Твоят вариянт е също добър.Всичко зависи от това колко дълга очаква човек да е движението,а аз очаквам да е много дълго.
                        Адаш - не ти ходи нито на годините нито претенциите държанието.Трябва да се уважава всяко мнение,а не да се отхвърля,защото така винаги ще останеш на едно константно ниво ( въпреки,че като те слушам ти за себе си имаш много високи претенции ).Точно за това и не можеш да замъкнеш хора във форумчето си,че да ти плащат повече за банерчета.
                        Форексът,като твърдиш,че толкова го разбираш потърси малко за social engineering и Маркетинг информация и се пообразовай и там,че ти куцат здраво.
                        Поздрави и успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Ajax4o аз не съм феномен,че да мога да кажа на 100% - да това е корекцията,която очаквам и ще слезем под 1.39.Трябва ми потвърждаване,а такова търся в задействането на селл зони.
                          И ти си прав, но.... аз не бих играл така... доста рисково ми се струва
                          Бих влезнал със среден на 3-те поръчки обем от началото и ако тръгне в моята посока бих държал с трейлинг стоп... но както казах - ТОВА АЗ
                          Поздрави!
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от griffin
                            Няма НЕВЪЗМОЖНИ неща,особенно когато сме в 3та в седмична и месечна.
                            Петър, къде според теб свършва тази трета вълна?[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от griffin
                              Първоначално изпратено от BNBB
                              Е това вече ми е твърде фантастично. 1,45 преди сериозна корекция е невъзможно да видиме, освен ако не очакваш атентати в САЩ
                              Няма НЕВЪЗМОЖНИ неща,особенно когато сме в 3та в седмична и месечна.
                              Петър, къде според теб свършва тази трета вълна?
                              Що за въпрос ? Евро/долар като стане 3.0 тогава ще свърши - Петър с книгата каза

Коментар

• kritelin - пак не схвана.Не е важно дали съм богаташче или не, а че на теб тези 100лв. ще ти трябват за усредняване на къси позиции в Е/$ и игра срещу тренда.

Коментар

Working...
                                X