If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кабела нали щеше да ходи под 1.99, бе, кво прави 6 фигури по-нагоре? Колко жалко - Forex Master и руските вълновици за пръв път сбъркаха
Не злорадствай , не е колегиално
Не е колегиално, но ако някой ме беше питал "Ксероксов, кво мислиш за паунда?" вчера, или преди една седмица, аз щях да кажа с точно цифри какво мисля. Помниш че аз все говорех "купувайте паунд, не продавайте паунд", нали? А някои хора се чудеха защо не пада и предсказваха страшен срив. Аз можех технически да се обоснова перфектно и в момента също мога, но вече е безсмислено, при такава цена, да обяснявам каквото и да е.
Успех!
Крити, скайпа го изтрих оня ден щото пак се прецака и не съм го реинсталвал, дай по ЛС.
Заковал съм си едно ниво 1.87 след много "рисуване" по графиката, но ............много вода има да изтече до тогава.
Когато пазарът капитулира и се започне с бомбастичните изказвания, това е верен показател че сме достигнали средносрочна граница. Продължавам да залагам на виждането си, че ще видим 1,38 преди 1,45.
Петър, това го повтаряш от... много години... Когато го казваше и 1.43 се виждаше като невъзможно, но факт е, че го достинга. Аз съм малко скиптично настроен относно такава кутировка, НО ако се случи, то това броене ще се е изчерпало, към 1.85/90?!?!
Заковал съм си едно ниво 1.87 след много "рисуване" по графиката, но ............много вода има да изтече до тогава.
много добре , но дали имаш позиция за това или .......
А между другото кабела проби и ми се вида че от тук ще иде 2.5 фигуи нагоре и то бърз профит .
засега съм на нздта стабилно с очакване на 1 фигура бърза много бърза дори .
Петър, това го повтаряш от... много години... Когато го казваше и 1.43 се виждаше като невъзможно, но факт е, че го достинга. Аз съм малко скиптично настроен относно такава кутировка, НО ако се случи, то това броене ще се е изчерпало, към 1.85/90?!?!
Коментар
Форекс Форексов
Хехе!
При такъв курс на еврото у кабела, даже не ми е и до подигравки!
Надявам се вазелина да е бил от полза на някой.
Паунда ще си продължи тихо и кротко нагоре - 2.0550, 2.06/0620 и евентуален тест на върха.
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Ajax4o аз не съм феномен,че да мога да кажа на 100% - да това е корекцията,която очаквам и ще слезем под 1.39.Трябва ми потвърждаване,а такова търся в задействането на селл зони.
И ти си прав, но.... аз не бих играл така... доста рисково ми се струва
Бих влезнал със среден на 3-те поръчки обем от началото и ако тръгне в моята посока бих държал с трейлинг стоп... но както казах - ТОВА АЗ
Поздрави!
Твоят вариянт е също добър.Всичко зависи от това колко дълга очаква човек да е движението,а аз очаквам да е много дълго.
Адаш - не ти ходи нито на годините нито претенциите държанието.Трябва да се уважава всяко мнение,а не да се отхвърля,защото така винаги ще останеш на едно константно ниво ( въпреки,че като те слушам ти за себе си имаш много високи претенции ).Точно за това и не можеш да замъкнеш хора във форумчето си,че да ти плащат повече за банерчета.
Форексът,като твърдиш,че толкова го разбираш потърси малко за social engineering и Маркетинг информация и се пообразовай и там,че ти куцат здраво.
Поздрави и успехи
Ajax4o аз не съм феномен,че да мога да кажа на 100% - да това е корекцията,която очаквам и ще слезем под 1.39.Трябва ми потвърждаване,а такова търся в задействането на селл зони.
И ти си прав, но.... аз не бих играл така... доста рисково ми се струва
Бих влезнал със среден на 3-те поръчки обем от началото и ако тръгне в моята посока бих държал с трейлинг стоп... но както казах - ТОВА АЗ
Поздрави!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
kritelin - пак не схвана.Не е важно дали съм богаташче или не, а че на теб тези 100лв. ще ти трябват за усредняване на къси позиции в Е/$ и игра срещу тренда.
Коментар