Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ZaikovПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от ZaikovДали да не влизам на късо в EUR/USD вече
За сега с късмет.Но още съм дълъг спокойноFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от kritelinНяма НЕВЪЗМОЖНИ неща,особенно когато сме в 3та в седмична и месечна.Направи си един курс отново този път само за тебе и стига приказва глупости
Хехдобре богаташче :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от kritelinАз спокойно си чакам нивото - 1.4310.Там ми е селл ордера и края по моите сметки на 5-та вълна.Като време днеска ми се пада за връх.Ще поживеем ще видим
Влизам с малък обем и добавките са разположени по следния начин
селл @ 1.4195
селл @ 1.4133
АКО това наистина е корекция, защо си рапределяш така ордерите?
В смисъл, ако ще очакваш подновяване на тренда от някъде... по-надолу, не е ли по добре да влезнеш сега с по-голям обем и постепенно да разтоварваш, отколкото да почнеш с малък, да товариш обем, да сваляш средната цена и ако обърне около последната добавка ще се чувстваш като пълен дебил - хванал цялата корекция и с минимален плюс, ако не минус....
Това е по-скоро въпросFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinНяма НЕВЪЗМОЖНИ неща,особенно когато сме в 3та в седмична и месечна.Направи си един курс отново този път само за тебе и стига приказва глупости[/quote]
Да ти предложа книгата си за вълните на Елиът, но 100лв. едва ли ще намериш за да си я купиш ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от BNBBЕ това вече ми е твърде фантастично. 1,45 преди сериозна корекция е невъзможно да видиме, освен ако не очакваш атентати в САЩНаправи си един курс отново този път само за тебе и стига приказва глупости
Коментар
-
[quote="vhk"][quote="BNBB"]Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkЕ това вече ми е твърде фантастично. 1,45 преди сериозна корекция е невъзможно да видиме, освен ако не очакваш атентати в САЩ
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от kritelinАз спокойно си чакам нивото - 1.4310.Там ми е селл ордера и края по моите сметки на 5-та вълна.Като време днеска ми се пада за връх.Ще поживеем ще видим
селл @ 1.4195
селл @ 1.4133
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkПри тази конфигурация на часова ми се струва че днес ще тестваме 1.4280 при Е/Д и е вероятно да го пробием.
Отиграване на корекции и чакане на такива, а не игра по тренда!
Защо да не иде до 1.45 без корекция??? Точно това е идеалния сценарии за големите. Те са се хванали, а малките все ще скъсяват, защото им е скъпо да купят, очаквайки, че "това е върхът и започва корекция/нов тренд" :!:From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
[quote="BNBB"][quote="vhk"]Първоначално изпратено от vhkЕ това вече ми е твърде фантастично. 1,45 преди сериозна корекция е невъзможно да видиме, освен ако не очакваш атентати в САЩ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBПървоначално изпратено от kritelinАз спокойно си чакам нивото - 1.4310.Там ми е селл ордера и края по моите сметки на 5-та вълна.Като време днеска ми се пада за връх.Ще поживеем ще видим
селл @ 1.4195
селл @ 1.4133
Коментар
Коментар