IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...
    In your head, in your head,
    zombie, zombile, what's in your head
    zombie, zombie, zombie
    ...

The Cranberries - Zombie
    http://www.youtube.com/watch?v=HJEySrDerj0

Коментар

• Форекс Форексов

Не да търгуваме на Л2 , айде там някой да направи такъв шип или пък да резне и филтрира истински дето го е имало.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от
        Добрутро колеги,малко нагледен материал по горещата тема "за и против стоповете".Всеки може да си направи сам изводите...
        Изводите да не слагаме стоп ли са?

Коментар

• Първоначално изпратено от lz1kka
          Колегата SC... Точно това наблюдавах и аз моментално след като се събутих и все още се чудя как се е случило! За щастие в този момент нямах никакви отворени позиции при тази валутна двойка.
          Това ви го написах вчера към 17 часа:

Първоначално изпратено от Facts
          От психологическа гледна точка също не е добре, тъй като едно 99% от гръмналите стопове над 1,4270 са се метнали първосигнално на кивито с "рационалното" предположение че то ще навакса... Само че двигателят в последно време е кери търговията и затова движенията на йената и високодоходните валути спрямо долара са срещуположни!

Затова очаквам едно блиц-обиране на стоповете при кивито докъм 0,7430 преди да има потенциал за някакво по-сериозно движение над 0,75...

Коментар

• Колегата SC... Точно това наблюдавах и аз моментално след като се събутих и все още се чудя как се е случило! За щастие в този момент нямах никакви отворени позиции при тази валутна двойка.

Коментар

• Скофти ситуация,и аз се опарих със стоп.

Коментар

• Добрутро колеги,малко нагледен материал по горещата тема "за и против стоповете".Всеки може да си направи сам изводите...

Послепис
                И четирите графики са от платформи,на които търгувам реално.

Коментар

• EUR/USD

EUR/USD

Според този ми вариант, при пробив на сегашното ниво на север, следващите цели са 1.4360 , а в случай, че го подминем то 1.4560

Ето стария ми вариант от 2 - 9 ти Окт.: http://images21.snimka.bg/004205012.jpg който актуализирах края на миналата седмица (11 Октомври .... Ако откараме 5-та вълна, най-веротно ще е дълга. Значи джентълмени, този вариант (графиката) още е валиден, но вече съм малко в съмнения за къси и затова не закривам дългите си, а само слагам пълзящ), но определено вълните на Волф, които Дмитрий (с водката ) от Алпари видя, и кометирахме тук преди време, ги няма никъде.
                  .......
                  Наздраве на печелившите Аз съм на Jameson с много лед
                  .......
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• При еврото 2В идеята може и да се изпълни но дали ще се активира е друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Аз спечелих, ти се издъни. Само това има значение, Forex Master
                      От няколко твои поста насам ми правеше впечатление че разговаряш задочно с Форекс Мастър... Мислех че нещо си прегрял и се бъркаш. Явно обаче визираш моя милост. Грешиш. Не съм въпросния човек макар че познавам Форекс Мастър.

Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Прибра ли си парите от ДЕМО-конкурса на Делтите не разбрах?
                      Доколкото си спомням въпросният конкурс е за реална търговия по реална сметка с гаранционен депозит от 1500 долара нагоре. Не зная за какъв "ДЕМО-конкурс" бълнуваш?

Коментар

• Аз спечелих, ти се издъни. Само това има значение, Forex Master

Прибра ли си парите от ДЕМО-конкурса на Делтите не разбрах? Щото заради тях огърмя форума преди време ...

Пробвай да предсказваш времето - там като се дъниш, няма да губиш ДЕМО-пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                          Не е колегиално, но ако някой ме беше питал "Ксероксов, кво мислиш за паунда?" вчера, или преди една седмица, аз щях да кажа с точно цифри какво мисля.
                          Какъв е смисъла да те пита някой, какво мислиш след като и от самолет се вижда че не мислиш...

От всичките ти писания се вижда, каква каша от озлобена недоказаност ти е в главата... Споко бе човек... Храниш ли се редовно? Яж храни с повече целулоза и и фибри. Почивай си повече... Добра храна и спокойствие му е майката... За форекса не се притеснявай, никъде няма да избяга... Утре пак ще има... и други ден... и по-други ден!

Коментар

• Май наистина така изглеждат нещата! :lol:

Еврото и паунда ако не днес, утре ще продължат още нагоре, над днените върхове. За паунда казах какво мисля, еврото утре ще го умуваме :lol: Трябва да бягам по задачи, чао и успехи :!:

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                              засега съм на нздта стабилно с очакване на 1 фигура бърза много бърза дори .
                              Не бих го правил. Ако смяташ да контриш, по-принципната игра е покупка в киви/йена, но не бих посъветвал никого тъй като на седмична графика се образува структура показваща, че разпродажбите при киви/йена едва сега започват. Същата е картината и при паунд/йена. Довечера жълтите ще подкрепят долар/йена и това ще ускори низходящото движение в кросовете на йената.

От психологическа гледна точка също не е добре, тъй като едно 99% от гръмналите стопове над 1,4270 са се метнали първосигнално на кивито с "рационалното" предположение че то ще навакса... Само че двигателят в последно време е кери търговията и затова движенията на йената и високодоходните валути спрямо долара са срещуположни!

Затова очаквам едно блиц-обиране на стоповете при кивито докъм 0,7430 преди да има потенциал за някакво по-сериозно движение над 0,75...

Коментар

• Ще ти го пусна направо тука

Коментар

Working...
                                X