IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айде късо AUD/USD на 0.9718

Успех!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
      Днеска гледах едно анализче :
      http://trader.beta-corp.com/index.ph...kaundzhiev-rss
      За сега гледам че са познали нивата, мислите ли че и за напред ще се окажат верни ?
      Вярно ще е 10 пъти и на десетия ще те излъже.
      Най-добре сам си прави анализите, за да не се оплакваш после.
      Ако сам не можеш, не търгувай.

Успешна търговия!

Коментар

• Днеска гледах едно анализче :
        http://trader.beta-corp.com/index.ph...kaundzhiev-rss
        За сега гледам че са познали нивата, мислите ли че и за напред ще се окажат верни ?

Коментар

• Изхода от късо AUD/USD на 95.80....

Айде честито 140 пиписа

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Късо AUD/USD на 0.9720!

Успех!

Коментар

• Късо AUD/USD на 0.9720!

Успех!

Коментар

• Излезнал съм на 0.9639... супер!

пак ще скъся скоро

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Късо AUD/USD на 0.9703!

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от
                Пичове,току-що яко австралиец на 0.9690,цел 0.9999
                Мотивация: ами да фана последните 3 фигури от онези 10,за които се канех преди време,ама изпуснах моменто
                Ти верно обърна тренда
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Късо AUD/USD на 0.9703!

Успех!

Коментар

• SC,

в много рисков момент влизаш... сега като излезнат данните от САЩ в 15:30 и по-късно... да не се окаже, че си влезнал на върха ... Т.ч. внимавай... следи данните и прецени ...

Първоначално изпратено от
                    Пичове,току-що яко австралиец на 0.9690,цел 0.9999
                    Мотивация: ами да фана последните 3 фигури от онези 10,за които се канех преди време,ама изпуснах моменто

Коментар

• Глей са как ше обърне тренда ...
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        pippluspip,

мерси ясно... аз не съм по техническите анализи и такива GAP-s и т.н. не са ми в анализите, аз съм фундаменталист ..., но и мен ми се струва, че тук ще има още съвсем малко скок и ще е време за влизане в къси ама яко... но нека да видим какво ще стане в Китай и Япония, за да знам колко яко и кога да натоваря каручката... има още време да се почака... ... аз купувам и държа до 1-2-3 месеца спокойно... за да си направя 500-600 пипса... не съм трейдър-intraday и т.н..........

мерси много за препоръката!
                        Не ми благодари, този гап за който ти споменах, в другите платформи не го виждам
                        Но пък логично ми се струва да има тест на върха . Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от pippluspip Разгледай мнение
                          Има гапче за попълване при австралиеца от юли 2008, точно 100 пипсово гапче. Там е и последния връх на aud/usd (от наличната ми история). Мисълта ми е, че е малко избързано да скъсяваш. Преди 0.91 по-вероятно е да видим 0.9706
                          Аз върха от 2008-ма го виждам на 0.9849.Искаш да кажеш,че ще опита да го атакува ли?

Коментар

• pippluspip,

мерси ясно... аз не съм по техническите анализи и такива GAP-s и т.н. не са ми в анализите, аз съм фундаменталист ..., но и мен ми се струва, че тук ще има още съвсем малко скок и ще е време за влизане в къси ама яко... но нека да видим какво ще стане в Китай и Япония, за да знам колко яко и кога да натоваря каручката... има още време да се почака... ... аз купувам и държа до 1-2-3 месеца спокойно... за да си направя 500-600 пипса... не съм трейдър-intraday и т.н..........

мерси много за препоръката!

Първоначално изпратено от pippluspip Разгледай мнение
                            Има гапче за попълване при австралиеца от юли 2008, точно 100 пипсово гапче. Там е и последния връх на aud/usd (от наличната ми история). Мисълта ми е, че е малко избързано да скъсяваш. Преди 0.91 по-вероятно е да видим 0.9706

Коментар

• Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнение
                              Схема,австрала е откровено за сел,влизай смело на моя отговорност!!!Цел-0.91(първоначална..)

Коментар

• Пич,

за какви фреймове за какви фигури ми приказваш... Това явно са някви технически глупости... мале малеееееее... колко мъка има по тоя свят

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                а ако хванеш дедовия ... освен това за какво ти е върха пич след като ще затвориш на 30-50 пипа максимум , а това е даже под дневната волатилност... отдавна трябва да се разбере едно - не ви трябват нито върхове , нито дъна , а просто да се метнеш по движението и според фрейма на който търгуваш , да са ти и пипсовете... а тези със "дългосрочните" мераци забравете ... На всички ви се иска да пипнете 20 фиг. за един ден - просто не става.
                                Тъй че заеби го върха...не ти и трябва

Коментар

Working...
                                X