If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове,току-що яко австралиец на 0.9690,цел 0.9999
Мотивация: ами да фана последните 3 фигури от онези 10,за които се канех преди време,ама изпуснах моменто
в много рисков момент влизаш... сега като излезнат данните от САЩ в 15:30 и по-късно... да не се окаже, че си влезнал на върха ... Т.ч. внимавай... следи данните и прецени ...
Първоначално изпратено от SС
Пичове,току-що яко австралиец на 0.9690,цел 0.9999
Мотивация: ами да фана последните 3 фигури от онези 10,за които се канех преди време,ама изпуснах моменто
мерси ясно... аз не съм по техническите анализи и такива GAP-s и т.н. не са ми в анализите, аз съм фундаменталист ..., но и мен ми се струва, че тук ще има още съвсем малко скок и ще е време за влизане в къси ама яко... но нека да видим какво ще стане в Китай и Япония, за да знам колко яко и кога да натоваря каручката... има още време да се почака... ... аз купувам и държа до 1-2-3 месеца спокойно... за да си направя 500-600 пипса... не съм трейдър-intraday и т.н..........
мерси много за препоръката!
Не ми благодари, този гап за който ти споменах, в другите платформи не го виждам
Но пък логично ми се струва да има тест на върха . Успех!
Има гапче за попълване при австралиеца от юли 2008, точно 100 пипсово гапче. Там е и последния връх на aud/usd (от наличната ми история). Мисълта ми е, че е малко избързано да скъсяваш. Преди 0.91 по-вероятно е да видим 0.9706
Аз върха от 2008-ма го виждам на 0.9849.Искаш да кажеш,че ще опита да го атакува ли?
мерси ясно... аз не съм по техническите анализи и такива GAP-s и т.н. не са ми в анализите, аз съм фундаменталист ..., но и мен ми се струва, че тук ще има още съвсем малко скок и ще е време за влизане в къси ама яко... но нека да видим какво ще стане в Китай и Япония, за да знам колко яко и кога да натоваря каручката... има още време да се почака... ... аз купувам и държа до 1-2-3 месеца спокойно... за да си направя 500-600 пипса... не съм трейдър-intraday и т.н..........
Има гапче за попълване при австралиеца от юли 2008, точно 100 пипсово гапче. Там е и последния връх на aud/usd (от наличната ми история). Мисълта ми е, че е малко избързано да скъсяваш. Преди 0.91 по-вероятно е да видим 0.9706
Схема,австрала е откровено за сел,влизай смело на моя отговорност!!!Цел-0.91(първоначална..)
а ако хванеш дедовия ... освен това за какво ти е върха пич след като ще затвориш на 30-50 пипа максимум , а това е даже под дневната волатилност... отдавна трябва да се разбере едно - не ви трябват нито върхове , нито дъна , а просто да се метнеш по движението и според фрейма на който търгуваш , да са ти и пипсовете... а тези със "дългосрочните" мераци забравете ... На всички ви се иска да пипнете 20 фиг. за един ден - просто не става.
Тъй че заеби го върха...не ти и трябва
Коментар