Първоначално изпратено от forexboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнениеНе бойте се деца, търпението е добродетел ! 0,5 едва ли ще видим, 0.75 ще е мисля още тази година .
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениетака е ... мафията е голяма ... затова всяка година глобяват големите банки за форекс манипулации... за жалост обаче не компенсират дребните риби .. аз затова след 3 фалита играя с марж до към 1:2 сметката за валута двойка или 1:4 за всички позиции... и да падне под 0.50 ще довнесем па след 4-5 години ще продадем на печалба ...
Коментар
-
така е ... мафията е голяма ... затова всяка година глобяват големите банки за форекс манипулации... за жалост обаче не компенсират дребните риби .. аз затова след 3 фалита играя с марж до към 1:2 сметката за валута двойка или 1:4 за всички позиции... и да падне под 0.50 ще довнесем па след 4-5 години ще продадем на печалба ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеПри този главоч с раменца на 1Н и 4Н, нещата се изясняват вече. Но да видим как ще го издокарат, все Мафията си е мафия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеИнформирам Ви. Не "търся клиенти".:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеИзабелче,
Щом търсиш клиенти по форумите, значи яко сте я закъсали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
Щом търсиш клиенти по форумите, значи яко сте я закъсали
Коментар
-
Обмен на поуки между трейдъри
Та 10 юни ще се проведе Мастър клас "FX стратегии и поуки от първо лице".
Коментар
-
aud/usd
Ако успее да се задържи над 0,7260/80 може да се разходи до към 0,74
https://www.mql5.com/en/charts/52108...ctivtrades-plc
Коментар
Коментар