IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://pippluspip.blog.bg/biznes/201...-0-9330.584764

http://pippluspip.wordpress.com/2010...aususd-0-9330/

Коментар

• Първоначално изпратено от
      Тия трендове от 2002 ги забрави,те не са отражение на некакви дългосрочни тенденции - ората тогава не са и предполагали,че ще се стигне до такава криза и са си купували на принципа щом е нещо ново дай да купуваме,ама мислиш ли,че има някакви дългосрочни инвеститори,които още държат дълги позиции в евро и чакат едно евро да стане 2 долара?
      Има,има
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Звучиш ми некак си много авторитетно бе,пич,некак си така големо самочуствие блика от думите ти,да не би да си изкарал курсо на бат Пешо,а?
        не моето момче , бат ти Пешо е идвал при мен на курсове ,.лошото е че той на нищо не се научи, но това е друга тема.
        А на теб ти давам безплатни съветчета ,защото си ми симпатичен , пък и нали тренда е твоя приятел...следвай го.
        А за тренда от 2002 г. схвана ли за какво ти говоря или пак да повторя.

Коментар

Звучиш ми некак си много авторитетно бе,пич,некак си така големо самочуствие блика от думите ти,да не би да си изкарал курсо на бат Пешо,а?
          Звучи ти на тебе мухата дето причинява въртоглавост при уфсети(овцете) в главата. Това , дето ти го казва човека си е самата истина , ама тя тая няма да ти е нито първата нито последната сделка на живота я - докато има кво да се продава - ръгай чушки за 10-20 фигури и това е . Държиш ли късите евра от 1.27

Коментар

Стоилов,да ти кажа много мислих тия дни и сметам,че най-после дойде момента - австралиецо тръгна към паритето!
            Значи това на картинката,което се е формирало за мен си е флаг,макар и доста изчанчен,дори по-скоро е някакъв хибрид между флаг и разширяващ се триъгълник,което запазва бичия му характер,а потенциалът му е достатъчен,за да стигне до 1.0000.
            Така че аз почвам да чакам удобен вход за дълго кенгуру,като ще товаря постепенно позицията в продължение на 10-тина фигури нагоре,от текущите нива.Това ще е ударът на живота ми,усещам го!!!
            Пикасо, продавай апартаменто и ръгай всичко у форексо

Принтнах ти картината, достойна е за музея на трейдърите
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Стоилов,да ти кажа много мислих тия дни и сметам,че най-после дойде момента - австралиецо тръгна към паритето!
              Значи това на картинката,което се е формирало за мен си е флаг,макар и доста изчанчен,дори по-скоро е някакъв хибрид между флаг и разширяващ се триъгълник,което запазва бичия му характер,а потенциалът му е достатъчен,за да стигне до 1.0000.
              Така че аз почвам да чакам удобен вход за дълго кенгуру,като ще товаря постепенно позицията в продължение на 10-тина фигури нагоре,от текущите нива.Това ще е ударът на живота ми,усещам го!!!
              за година и половина движение туй ли измисли браточка...И като чакаш 10 фиг. какво значение има къде ще влезеш текущо...
              сега да те светна ..това което се вижда на чертежчето ти е че само пробив над 0,94 може да се мисли за таргети към паритета и нагоре ..за сега сме си в консолидацията под това ниво и толкоз ...
              Last edited by йосиф; 27.07.2010, 12:55.

Коментар

• мисля да го селна от ,91112

Коментар

• Не е лошо като идея - 200 МА + горен 50 ББ.

Вероятността да обърне надолу е голяма.

Коментар

• Колеги,
                    дайте мнение за валутната двойка AUD/USD т.к преди малко скъсих на 0.8966
                    Как ги виждате нещата тук?
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Аз се утешавам с това, че aud/jpy ми е на сериозен плюс, след добавките миналата седмица. Току що кеширах част , с надежди за 80.00 за останалото.

Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                      Прав си - страха надделя! Затворих поръчката на реалния акаунт с минимална печалба още в петък , преди края на пазара ,но оставих тази на демото и ето резултата

http://www.prikachi.com/images/434/2345434A.jpg

Май имам нужда от шамаросване

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                        Излишно е да се ядосваш Пийни си водичка да се успокоиш и ще се почувстваш по-добре. Е може и като кръгъл идиот, но ако не знаеш какво правиш е по-добре да не го правиш
                        Абе люскам бирчоци , но чувството за идиотизъм е доста силно. Със сигурност няма да влизам в пазара , макар че съм почти сигурен за цели надолу 1,4760-70 (200 МА на 1 Н) , 1,4450 - 60 (200 МА на 4 Н) и 1,4200-50 (долната граница на канала )

http://www.prikachi.com/images/532/2345532F.jpg

ПП. Неволна грешка : 200 МА на 1Н е на 1,4570 и вече е почти достигната
                        Last edited by rado 42; 21.07.2010, 00:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                          Прав си - страха надделя! Затворих поръчката на реалния акаунт с минимална печалба още в петък , преди края на пазара ,но оставих тази на демото и ето резултата

Излишно е да се ядосваш Пийни си водичка да се успокоиш и ще се почувстваш по-добре. Е може и като кръгъл идиот, но ако не знаеш какво правиш е по-добре да не го правиш
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Прав си - страха надделя! Затворих поръчката на реалния акаунт с минимална печалба още в петък , преди края на пазара ,но оставих тази на демото и ето резултата

Коментар

• По принцип и аз се блазня , ама страха надделява засега. Няма да влизам къси под 1.50

Коментар

• Много неща се събраха на това ниво - чертичките , дивергенцията на Н4 на RSI и MACD , лихвата за уйкенда. Направо си е изкушение.

http://www.prikachi.com/images/713/2331713p.jpg

Още 2Тор на 5 мин , див. на 1Н , и трите бири . Последните наклониха везните , въпреки всички принципи.
                                Last edited by rado 42; 16.07.2010, 22:40.

Коментар

Working...
                                X