IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брех,за първи път качвам файл,много миниатюрен излезе...Сигурно е знак,че няма да се сбъдне прогнозата...

Коментар

• Нещо такова ми се върти в главата:
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнение
        Схема,австрала е откровено за сел,влизай смело на моя отговорност!!!Цел-0.91(първоначална..)
        точно ... абсолютно си прав ... учудвам се как пък никой не казва че е за бай , което в случая си е най вероятното движение..

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Ами ако хвана връх???...

знаеш ли колко печалба мога да направя за 1-2 седмици
          а ако хванеш дедовия ... освен това за какво ти е върха пич след като ще затвориш на 30-50 пипа максимум , а това е даже под дневната волатилност... отдавна трябва да се разбере едно - не ви трябват нито върхове , нито дъна , а просто да се метнеш по движението и според фрейма на който търгуваш , да са ти и пипсовете... а тези със "дългосрочните" мераци забравете ... На всички ви се иска да пипнете 20 фиг. за един ден - просто не става.
          Тъй че заеби го върха...не ти и трябва

Коментар

• Схема,австрала е откровено за сел,влизай смело на моя отговорност!!!Цел-0.91(първоначална..)

Коментар

• Ами ако хвана връх???...

знаеш ли колко печалба мога да направя за 1-2 седмици

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              къс можеш да влизаш само под 0.946 ... в момента то хвърчи нагоре ти искаш да си чупиш зъбите
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Колеги... заслужава ли си къс AUD/USD на текущите нива... 0,9585?

мерси предварително
                къс можеш да влизаш само под 0.946 ... в момента то хвърчи нагоре ти искаш да си чупиш зъбите

Коментар

Колеги... заслужава ли си къс AUD/USD на текущите нива... 0,9585?

мерси предварително
                  Ай стига контри тренда, не се ли научи вече
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• хехехехехе....

SC да ни би да си в дълги AUD/USD ???

Първоначално изпратено от
                    Само в случай,че искаш да правиш благотворителност

Коментар

• Колеги... заслужава ли си къс AUD/USD на текущите нива... 0,9585?

мерси предварително

Коментар

• Чубака, да не си прекалил със звездната ракия . Глей дългите како правят ти къса ше пускаш.
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• поизпоти ме малко,4 фиг в грешната посока, така е при отваряне на позиция тип $келеш$, тук нейде смятам да пусна нова къса ,тоя път ще си чакам потвърждение
                          Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          едно скромно сел-че за ози-то .90855

Коментар

• сигурен бях, че избързах ... излезнах днес сутринта на 85.13... а вече стигна 85.70 (USD/JPY)...а тренда като цяло е за спад на Йената спрямо $ ... при очевиден тренд да избягам толкова рано е смешно + като си има навпредвид че тук съм държал около 4 седмици позицията... и толкова бързо да продам ... с доста нелепо

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            И аз излезнах днес сутринта от дългите USD/JPY ама имам чуство че избързах...
                            А съм ги държали почти месец

Коментар

• Затварям всички остатъци между 80 и 80.50 , тъй като отгоре е 200 МА.

Явно го добутахме до 80

Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                              Затварям следващата порция от дългата позиция @ 77.28 .

Малко се попрецаках миналата седмица , ама не ми е за пръв път

Остатъка от позицията ще затварям около 80 , ако го добутаме дотам.

Коментар

• И аз излезнах днес сутринта от дългите USD/JPY ама имам чуство че избързах...
                                А съм ги държали почти месец

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Затварям една трета от дългите на 80.07 с приятна печалбица и лихвица след интервенцията на BOJ. Да видим дали ще е достатъчна, за да предизвика масово затваряне на спекулативни позиции от дълги йени.

Коментар

Working...
                                X