Брех,за първи път качвам файл,много миниатюрен излезе...Сигурно е знак,че няма да се сбъдне прогнозата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнениеСхема,австрала е откровено за сел,влизай смело на моя отговорност!!!Цел-0.91(първоначална..)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАми ако хвана връх???...
знаеш ли колко печалба мога да направя за 1-2 седмици
Тъй че заеби го върха...не ти и трябва
Коментар
-
Ами ако хвана връх???...
знаеш ли колко печалба мога да направя за 1-2 седмици
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениекъс можеш да влизаш само под 0.946 ... в момента то хвърчи нагоре ти искаш да си чупиш зъбитеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолеги... заслужава ли си къс AUD/USD на текущите нива... 0,9585?
мерси предварително
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолеги... заслужава ли си къс AUD/USD на текущите нива... 0,9585?
мерси предварителноМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
поизпоти ме малко,4 фиг в грешната посока, така е при отваряне на позиция тип $келеш$, тук нейде смятам да пусна нова къса ,тоя път ще си чакам потвърждение
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеедно скромно сел-че за ози-то .90855
Коментар
-
сигурен бях, че избързах... излезнах днес сутринта на 85.13... а вече стигна 85.70 (USD/JPY)...а тренда като цяло е за спад на Йената спрямо $
... при очевиден тренд да избягам толкова рано е смешно + като си има навпредвид че тук съм държал около 4 седмици позицията... и толкова бързо да продам ... с доста нелепо
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИ аз излезнах днес сутринта от дългите USD/JPY ама имам чуство че избързах...
А съм ги държали почти месецМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Затварям всички остатъци между 80 и 80.50 , тъй като отгоре е 200 МА.
Явно го добутахме до 80
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеЗатварям следващата порция от дългата позиция @ 77.28 .
Малко се попрецаках миналата седмица , ама не ми е за пръв път
Остатъка от позицията ще затварям около 80 , ако го добутаме дотам.
Коментар
-
И аз излезнах днес сутринта от дългите USD/JPY ама имам чуство че избързах...
А съм ги държали почти месец
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЗатварям една трета от дългите на 80.07 с приятна печалбица и лихвицаслед интервенцията на BOJ. Да видим дали ще е достатъчна, за да предизвика масово затваряне на спекулативни позиции от дълги йени.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар