IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май накрая ще го отнесе Искров. Политиците разбира се както винаги нямат никаква вина.

http://novinite.bg/articles/74485/Bo...im-Ivan-Iskrov

http://novinite.bg/articles/74482/Cv...stroish-koliba

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Откажи се от сделката и кажи на брокерите да ти върнат комисионната ! Ако не я върнат заведи дело и ще я върнат заедно със съдебните разходи.
      Имам няколко сделки с имоти и никога не съм плащал на брокери преди финализирането на покупко-продажбата.Много интересно как давате пари предварително?
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        1-ва възможност - руснаците да върнат парите
        2-ра възможност - пак руснаците да върнат парите на хората..
        ....въобще възможности да искаш.
        Големи разбирачи сте бе,браво,добре че има някой да ни светне ква е схемата.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
          Пиши после какво е станало, че ми е интересно.
          Както и други хора ако имат подобни преживявания - нека споделят!

За целта има турски сериали,бива ли такова "нагло" любопитство

Коментар

• diletant

1-ва възможност - руснаците да върнат парите
            2-ра възможност - пак руснаците да върнат парите на хората..
            ....въобще възможности да искаш.
            D.Y.F-091066

Коментар

• http://novinite.bg/articles/74482/Cv...stroish-koliba

Коментар

• Хърсев.....?

Търговско саниране
                Има достатъчно възможности за спасяване на КТБ, без да се харчат парите на данъкоплатците
                http://www.segabg.com/article.php?id=708804

Коментар

• Първоначално изпратено от abv1 Разгледай мнение
                  Утре ще ходя да се моля в банката-кредитор дали мога да им продам депозита си от 70 000евро за 60 000евро или да ми дадат допълнителен кредит като го обезпечат с депозита в КТБ.
                  Пиши после какво е станало, че ми е интересно.
                  Както и други хора ако имат подобни преживявания - нека споделят!

Коментар

• abv1

Откажи се от сделката и кажи на брокерите да ти върнат комисионната ! Ако не я върнат заведи дело и ще я върнат заедно със съдебните разходи.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• bnight

Руска банка която разчита да печели от финансиране на европроекти..познай коя е ?
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Разбери се със собствениците и направи анекс към договора - че могат да си го продават имота (те така или иначе могат) и ако реализират сделка преди да имаш възможност да изтеглиш депозита си от КТБ да ти върнат капарото от 6000евра.
                        Ако са хора ще се навият.
                        За брокерската комисионна - НИКАКЪВ шанс няма да ти я върнат. Не че в случая не са си я заслужили
                        Със сигурност ако бързаш да си продадеш влога ще загубиш много (в пъти) повече и 6000 евра ще ти се видят мижави.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Единствения проблем за гарантираните депозити е ако Бордът бъде премахнат и то не заради влизане в механизма ERM II.100 пъти го дъвкахме този въпрос.
                          Иначе септември отварят банката или отнемат лиценза.
                          Какъв септември утре ще отворят Искрата обеща.

Коментар

Много е ясно защо,поне според мен.Към момента няма читав одит,който казва :
                            - има/няма капиталова дупка
                            - единствения проблем е ликвидността
                            - трябват Х лева, за да отвори банката и да посрещне първата вълна депозанти и т.н.
                            Утре,ако не се лъжа, одиторите трябва да внесат доклад в БНБ.Дано не мълчат пак като мишки да говорят простотии от типа на "3,5 млрд без/с липсваща документация и 200 млн изнесени кеш".
                            кой им вярва на тези мърши вече

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                              Те ако/като премахнат борда тези депозити ще са ни най-малкият проблем

Все още не разбирам защо другите банки не искат да подкрепят КТБ ясно че банкерите по принцип си мълчат защото за разлика от Искров знаят че мълчанието е злато ама все пак.
                              Много е ясно защо,поне според мен.Към момента няма читав одит,който казва :
                              - има/няма капиталова дупка
                              - единствения проблем е ликвидността
                              - трябват Х лева, за да отвори банката и да посрещне първата вълна депозанти и т.н.
                              Утре,ако не се лъжа, одиторите трябва да внесат доклад в БНБ.Дано не мълчат пак като мишки да говорят простотии от типа на "3,5 млрд без/с липсваща документация и 200 млн изнесени кеш".

Коментар

Единствения проблем за гарантираните депозити е ако Бордът бъде премахнат и то не заради влизане в механизма ERM II.100 пъти го дъвкахме този въпрос.
                                Иначе септември отварят банката или отнемат лиценза.
                                Те ако/като премахнат борда тези депозити ще са ни най-малкият проблем

Все още не разбирам защо другите банки не искат да подкрепят КТБ ясно че банкерите по принцип си мълчат защото за разлика от Искров знаят че мълчанието е злато ама все пак.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X