Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНе ти казвам,че не трябва да предприемаме нищо,а просто че висенето по банки няма да помогне с нищо.Някой юрист може да даде работеща идея, около която да се обединим част от депозантите.
Коментар
-
... Поради липса на съгласие относно предложения от централната банка и правителството законодателен подход, обсъден преди това с експерти на основните парламентарни политически сили, за намиране разрешение на проблемите в банковата група КТБ и за фирмите и гражданите, които имат депозити в нея над 196 хиляди лева, Българската народна банка продължава работа по процедурата на специален надзор. Съгласно сега действащата законова база (чл. 115, ал.3 от Закона за кредитните институции), максималният срок на специалния надзор е до 6 месеца, но в конкретния случай БНБ е наложила срок от 3 месеца...
Няма смисъл утре да се бутате по банките. Надзорът продължава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от abv1 Разгледай мнениеТе точно на това разчитат - "файда няма".Така да си кажем и да се откажем тотално.На тях не им пука че пари в банка хората нямало да държат.Нали Боко се скъса да хули колко много депозити имало.Така че добре дошло им е това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abv1 Разгледай мнениеТака ще влязат и в зоната на здрача.
Аз утре чинно отивам офис на КТБ и настоятелно започвам да си искам парите, след като бъда изгонен отивам в БНБ и така всеки ден, докато не ми писне и не отида с някои помощни средства.
Аз не съм с депозити над 196 000лева, просто искам да се изпълни това което трябва!Като нямат решение на това, да дадат парите на дребните вложители, а после да мислят какво да правят с големите.
Толкова ли е трудно отрепки малоумни.Като щял да бъде отнет лиценза, защо не е направено, какъв срок се дали на т.н акционери за реакция?А за защитниците на Василев, като няма дупки да вдигат надзора и банката да заработи.Ясно е че от това вече банка не става, ако ще Уорън Бъфет да стане акционер на 100% от акциите.
Коментар
-
Няколко въпроса от страна на Стефан Гамизов :
Казват, че често "познавам" и нещата казани от мен се "оказвали" истина...Днес имам два прости и страшни въпроси, на които знам гнусните отговори: Вярно ли е, че тази седмица т.н квесторите на КТБ са "извадили" парите на определени политици от банката за да не "изгорят" и са заличили следите от сметките им? И също така през цялата седмица са "замитали" всичко свързано с Пеевски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИ аз съм в твоето положение,но за "щастие" българските закони позволяват съвсем спокойно гаврата с гражданите да бъде напълно безнаказана и възможна.И да ходим утре в КТБ и БНБ - файда никаква,на никой няма да му пука.Ще се занимаваме само с най-ниските нива - разни лелки,от които нищо не зависи и ще ни цитират едни прессъобщения.Тъпото е,че не можем и да заведем колективен иск,жалба или нещо подобно,т.к. всичко е разписано чинно в закона.След този цирк пари в бг банка - никога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abv1 Разгледай мнениеТака ще влязат и в зоната на здрача.
Аз утре чинно отивам офис на КТБ и настоятелно започвам да си искам парите, след като бъда изгонен отивам в БНБ и така всеки ден, докато не ми писне и не отида с някои помощни средства.
Аз не съм с депозити над 196 000лева, просто искам да се изпълни това което трябва!Като нямат решение на това, да дадат парите на дребните вложители, а после да мислят какво да правят с големите.
Толкова ли е трудно отрепки малоумни.Като щял да бъде отнет лиценза, защо не е направено, какъв срок се дали на т.н акционери за реакция?А за защитниците на Василев, като няма дупки да вдигат надзора и банката да заработи.Ясно е че от това вече банка не става, ако ще Уорън Бъфет да стане акционер на 100% от акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнениеИскаш да кажеш , че така ще влязат в Евро Зоната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнениеНе притежавам средства в КТБ - просто проява на съчувствие .
Коментар
-
Първоначално изпратено от abv1 Разгледай мнениеРазбира се че ще се поднови.Това е нов надзор, нов срок, нови 6 месеца.После следва отново.Според мен просто ще променят закона и ще подменят 6 месеца, със 6 години и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abv1 Разгледай мнениеРазбира се че ще се поднови.Това е нов надзор, нов срок, нови 6 месеца.После следва отново.Според мен просто ще променят закона и ще подменят 6 месеца, със 6 години и това е.
Ама Вие за къде бързате, бавно и още по-бавно.... че сам да се откаже човекКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от abv1 Разгледай мнениеВ крайна сметка времето си минава, никой не дава информация, а реакция от заинтересованите никаква.Наистина сме овчи народ и нищо чудно никой да не си види парите никога, включително и уж гарантираните.Ще ни дадат някакви гаранции като лихвоточките и само който няма други пари или е безработен ще му дадат 10% от това което има на депозит и това е.Ще псуваме няколко месеца и всичко ще се забрави.
Аз ако начин бих цедирал, продал депозита или там както се нарича операцията, но незнам дали някой би се хванал на този риск.
Явно е че и политиците се усетиха че всичко си продължава, протести няма, казаха си, абе защо и гарантирани да плащаме.Да ги вкараме тези вложители-престъпници в едни дългогодишни процедури, те сами ще се откажат.
Last edited by gtomm; 20.07.2014, 15:13.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
Коментар