IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Напълно подкрепям. Без да излезем на улицата, работата няма да се уреди и ще се протака във времето. Еле пък, ако Баце вземе властта след 5 октомври, хич няма да си видим парите, гарантирани ли , не гарантирани, кой знае какви глупости ще натвори.
    Ако не ни бъдат върнати парите сега, когато ще им тече предизборната борба и са готови на всичко след изборите забравете.Парите ги пишете бегали.

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
      Всички вложители до 196 бона следва да се съберем пред БНБ и да останем там докато не ни изплатят парите.Иначе нищо няма да видим-преструктуриране, акции, облигации, мажоритари, ФГВ и куп бабини девитини и циркаджийски номера.
      Напълно подкрепям. Без да излезем на улицата, работата няма да се уреди и ще се протака във времето. Еле пък, ако Баце вземе властта след 5 октомври, хич няма да си видим парите, гарантирани ли , не гарантирани, кой знае какви глупости ще натвори.

Коментар

• Всички вложители до 196 бона следва да се съберем пред БНБ и да останем там докато не ни изплатят парите.Иначе нищо няма да видим-преструктуриране, акции, облигации, мажоритари, ФГВ и куп бабини девитини и циркаджийски номера.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Ако скролнеш назад ще видиш,че няколко пъти съм казал,че с активи от 13 млрд $ няма как да набият около 4 млрд лева кеш,за да бъдат изтеглени до 1 седмица.
          А и не са идиоти.
          Аз лично си го представям така - оманците+ФГВБ (ще получат акции)+депозантите над 196к да получат акции по номинал или някакви други дългови инструменти+продажба на големи и обслужвани кредити на други ТБ.Нещо такова.
          Има и друг вариант, превилигировани акции с дивидент. Като при наливането на ликвидност в BoA.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Иван Искров дължи публично обяснение, защо на 22 юни излезе и каза, че на 21 юли ще отвори КТБ!!! Не е въпросът в това, че публично излъга, а въпроса е какви са били мотивите му, да направи това изявление?

Коментар

• В КТБ фирми искат кредити за милиони и след часове ги получават

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4202966

Коментар

• Фалшив подпис оправя милионите на КТБ

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4202990

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                  Tцъ,нямат и не могат да имат.
                  Държавата сме всички и много от нас нямат намерение да плащат,между впрочем също както и оманците.
                  Няма кой да пита за нашето мнение.Защо сега не спретнат един референдум(между впрочем това е най-важния въпрос досега,за какви ли не тъпотии,където резултата беше ясен правиха такива два),да видим тогава дали ще плащаме?Да,ама не,системата е такава,ще си плащаме и за още ще питаме,та и хоро ще тропнеме накрая.За здравето на тези ,които ни крадат толкова нагло,пред очите ни,а ние седим и гледаме сеира.
                  Още преди много години един голям наш поет е написал ,с отвращение дори следното стихче:

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
                  хора, дето нищо не щат да вършат.
                  Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
                  "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
                  И не знаем, не можеме, не щеме
                  да работим за себе си със време.
                  Само знаем и можеме, и щеме
                  един други злобно да се ядеме...
                  Помежду си лихи, буйни, топорни,
                  пред други сме тихи, мирни, покорни...
                  Все нас тъпчат кой отдето завърне,
                  щот сме туткун, щото не сме кадърни...
                  Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
                  а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
                  пак ще кажа и с това ще да свърша."

"Това стихотворение на дядо Петко Р. Славейков, което е известно най-вече с последните си две строфи, е написано по повод на годишното събрание на Българското читалище в Цариград през 1875 г. От 37-те члена идват само 12 и изборът на ново настоятелство не се осъществява. Познато...
                  В литературната история не един поет ругае народа си. ,,Не е хубаво така... - ще кажете – и то заради някакъв кворум... Даже е смешно...“ Да, не е хубаво... И аз така мисля, но не е ли по-добре да помислим има ли нещо вярно и, ако има – кое е, преди да дойде последната строфа – тази тежка диагноза, присъда или просто емоционално избухване."...казва анализатора.

Написал го е човека,но лошото е,че разпознаваеми са абсолютно същите навици у нас и след точно 139 години!
                  Last edited by kig36; 21.07.2014, 10:19.
                  Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                    Що да е лъгал - денят тепърва започва, дайте шанс на човека
                    И Сашо Диков му даде шанс. Нарече си го "тъпак" В нас обаче, остава надеждата тарикатите бутачи на банки бордове и т.н. че ще се ползвате най-вече и от предложенията на Любо Пенев
                    Не е препоръка
                    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Днес е денят Х в който БНБ загуби доверието градено през последните 17 години! 9 часа мина, а КТБ все още не е отворена!

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                        Колега, май си объркал форума - тук не е форум за фенове на Листопад и други турски сериали
                        Иначе и аз съм в подобно положение, половината ми пари са там и сега мислех да се оглеждам за апартамент, ама вече - йок апартамент
                        Играчорите от темата за НИ-тата - най-добре, не се правете на интересни
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
                          А ти как си представяш нещата? Оманците ще налеят едни пари, които ще се изтеглят от депозантите за не повече от седмица и после ще си чакат кредитите от Цецовите фирми години наред? Да, бе, ОК..
                          Ако скролнеш назад ще видиш,че няколко пъти съм казал,че с активи от 13 млрд $ няма как да набият около 4 млрд лева кеш,за да бъдат изтеглени до 1 седмица.
                          А и не са идиоти.
                          Аз лично си го представям така - оманците+ФГВБ (ще получат акции)+депозантите над 196к да получат акции по номинал или някакви други дългови инструменти+продажба на големи и обслужвани кредити на други ТБ.Нещо такова.

Коментар

• Що да е лъгал - денят тепърва започва, дайте шанс на човека

Коментар

• Искров ли беше Искренов ли беше къде е този боклук нещастен дето лъжеше за 21.07.2014г.

Коментар

• Колко са НЕобслужваните кредити през последният месец?

Разбирате какво означава, ако се окаже, че "неправомерно" раздадените кредити са обслужвани този месец

А е интересна и сумата, която е влезнала в банката?

Коментар

Working...
                                X