IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kig36

Когато от ЕС решат да възнановят плащанията по европрограмите собствениците на КТБ ще решат да възнановят банката. Оманците затова дрънкат глупости за след 3 месеца - избори, някой на който от ЕС имат доверие, идват парите и КТБ възкръсва. Друг начин няма.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      За кво са ви тия удостоверения. Да не очаквате чистачката за залее с вода главния сървър и да затрие депозитните "досиета"
      Нотариус ще ти завери това, което ти показва онлайн банкирането веднага и за по-малко пари
      ОООО, забравих, КТБ нямали онлайн банкиране
      А имаше времена, когато наистина бе банка за ограничен кръг клиенти
      Още като видях бабичките по опашките и си спомних за ДЗИ банк, ПИБ и т.н.
      Което пък не значи, че партийните функционери, които са налазили темата има депозит там. Нямаше да говорят измислици, ако бяха
      Last edited by onakilev; 23.07.2014, 23:51.
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Неее, не се радвам, дори срещу всички депозити на света
        Ами радвай се тогава на СтаниШеф и резаните пушки,те ни оправиха за една година,колкото ББ няма да може и за 10.
        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
          Мога да кажа само,радвайте се ,че ГЕРБ ще дойдат на власт!
          Неее, не се радвам, дори срещу всички депозити на света

Коментар

Между другото днес бях до офис на КТБ и помолих за удостоверение по сумата на депозита.Отговориха ми,че се подава молба до квесторите и след като ме одобрят заплащам 36лв. и го получавам.Тогава им теглих една п*ка майна и ги попитах дали не са леко нагли след като не мога да разполагам с парите си и отгоре на това ми искат и още.Директора излезе и след 1 мин. имах документа,който според мен е ненужен,но ми беше интересно как ще въртят
            За кво са ви тия удостоверения. Да не очаквате чистачката за залее с вода главния сървър и да затрие депозитните "досиета"

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Ako да бе толкова елуегантно защо никой на пазара не го е приложил до сега. Цесията е позната от Римско насам...
              Пък и не е казано, че Другите банки ще откажат обезпечение - депозит, а лихвата по депозитите вътре си тече. Някой да е пробвал? Не ги мислете дребните в БГ -те са живи дяволи

Нееее, "експертите" на Тиквоча не могат да измислят нищо по-добро!
              Те са по ваканциите
              Мога да кажа само,радвайте се ,че ГЕРБ ще дойдат на власт,за да придвижат бързо въпроса и да започнат плащания,ако не други то поне законовите.Иначе тия престъпници ще ги чакахме до края на мандата!Кога ще имаме тука Пиночет,е това е големия въпрос,дано да съм жив да го видя,за да умра спокоен,че всички долни грабители на държавата са си получили заслуженото!
              п.п.Не съм фен на ГЕРБ след последните изказвания на ББ,но такива са фактите..само ТЕ могат да върнат доверието на българина към държавата.За целта са нужни поне два мандата и никога повече власт за комунягите и турците!
              Last edited by kig36; 23.07.2014, 23:34.

Коментар

Има 5-6 големи финансисти,като тоя неугледник,дето обикалят всички телевизии и бръщолевят само глупости.Специално тоя тъпак го гледах 5 пъти последния месец на живо и няма нито едно сходно мнение.Всички журналисти ли са купени питам аз?
                Нещастници!
                По едно време гледах реклама на КТБ в Банкеръ и като цяло статиите им са в подкрепа на ЦВ. Освен това те лансираха версията че Цветан Гунев са го заплашвали за да разхлаби надзора върху КТБ ама той не не щял и затова му спретнали активното мероприятие с прокуратурата. Версия която в момента доста издиша. Та мойта теория е че са на хранилка при ЦВ и си имам едно наум като ги чета.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                  Няма да бъда учуден ако това забавяне на плащанията се усети и в ръста на БВП за тази година.

Ako да бе толкова елуегантно защо никой на пазара не го е приложил до сега. Цесията е позната от Римско насам...
                  Пък и не е казано, че Другите банки ще откажат обезпечение - депозит, а лихвата по депозитите вътре си тече. Някой да е пробвал? Не ги мислете дребните в БГ -те са живи дяволи
                  А пък гарантираните депозити не се връщат от държавата, а от ФГВБГ... Пак закони ли ще променяме...

Нееее, "експертите" на Тиквоча не могат да измислят нищо по-добро!
                  Те са по ваканциите
                  Last edited by onakilev; 23.07.2014, 23:31.

Коментар

• Имаше един елегантен вариант, който можеше да го приложи този парламент за да успокои малко топката с КТБ. В парламента трябваше да гласуват закон с който за първите 100 000 евро държавата прави суап с депозантите, като им дава депозит в избрана от тях банка, а държавата застава на тяхно място като депозант в КТБ. Така можеше да почне изплащането на депозитите до 100 000 евро без да има нужда да бъде обявен фалит за банката и задействана процедурата по ликвидация на КТБ.

Бавенето на изплатането на гарантираните 100 000 евро руши много доверието в стабилността на системата! Да не говорим, че на много дребни вложити, фирми и т.н. им създава сериозни ликвидни проблеми, които се усещат в цялата икономика! Няма да бъда учуден ако това забавяне на плащанията се усети и в ръста на БВП за тази година.

Коментар

Директора излезе и след 1 мин. имах документа,който според мен е ненужен,но ми беше интересно как ще въртят
                      Брей, браво. Трябваше и аз да се развикам, щото никаква молба няма да им подавам

Между другото, как директора на клона има квесторски печат?
                      Last edited by aslan; 23.07.2014, 23:15.

Коментар

• Между другото днес бях до офис на КТБ и помолих за удостоверение по сумата на депозита.Отговориха ми,че се подава молба до квесторите и след като ме одобрят заплащам 36лв. и го получавам.Тогава им теглих една п*ка майна и ги попитах дали не са леко нагли след като не мога да разполагам с парите си и отгоре на това ми искат и още.Директора излезе и след 1 мин. имах документа,който според мен е ненужен,но ми беше интересно как ще въртят

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                          Петър Илиев от в. Банкер: Атаката срещу КТБ е била с цел затваряне на банката

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%...l#.U9ADY7Enbl8
                          Има 5-6 големи финансисти,като тоя неугледник,дето обикалят всички телевизии и бръщолевят само глупости.Специално тоя тъпак го гледах 5 пъти последния месец на живо и няма нито едно сходно мнение.Всички журналисти ли са купени питам аз?
                          Нещастници!

Коментар

• Всички пишат и говорят,че задкулисни играчи отсранили Цветан Василев от бизнеса,
                            направили това,направили онова и никой не ги назовава по име.Американци ли са,
                            руснаци ли са или са извънземни диверсанти или са от българите регенерат много
                            несериозно изглежда като не можем да ги покажем в целия им блясък.

.

Коментар

• То, ако иде реч за Русия, тя интереси има и в петрола.

Коментар

• Петър Илиев от в. Банкер: Атаката срещу КТБ е била с цел затваряне на банката

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%...l#.U9ADY7Enbl8

Коментар

Working...
                                X