IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До акционерите на София Комерс Заложни къщи АД,

поради невъзможност протоколът и решенията от Общото Събрание на акционерите на София Комерс Заложни къщи АД проведено на 28.06.2013г. да бъдат вписани в Търговски регистър, Дружеството ще обяви дата за провеждане на ново Годишно Общото Събрание на акционерите.
    Предвид гореизложените факти, решението за изплащане на дивидент на привилегированите акции е невалидно и същите ще се търгуват с натрупания дивидент до Новото Годишно Общото Събрание на акционерите. Условията и датите за изплащане на дивидент ще бъдат обявени след гласуване на събранието.

Коментар

• Камене - за да имат ресурс да реинвестиране.

Тотов - заложни къщи ного, но не всички предлагат добра услуга, не всички имат достъп до кредити, законотворците нямат причина да мачкат бизнеса, а падащото злато е нож с две остриета.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
        1.Заложни къщи на всеки ъгъл
        2.Банките трябва да свалят още лихвите
        3. Златото върви надолу , ато е основното обезпечение
        4.Законотворците /разбирай бамките/ не са решили не са го смачкали тоз бизнес
        5.
        6.
        1.Защо НЕ разпределят дивидент за обикновенните?!

Коментар

• 1.Заложни къщи на всеки ъгъл
          2.Банките трябва да свалят още лихвите
          3. Златото върви надолу , ато е основното обезпечение
          4.Законотворците /разбирай бамките/ не са решили не са го смачкали тоз бизнес
          5.
          6.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            тоя бизнес със затихващи ф-ии ,те за разширение мислят..
            Защо ти мислиш така.

Коментар

• тоя бизнес със затихващи ф-ии ,те за разширение мислят..

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                пак ни отсрами значи да събирам кеш за облизвации евенутално
                При 12% лихва - няма лошо човекът да има някоя и друга жабешка облизвация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Ето - връщам се от криптата.

Сборището - проведено, прекрасният дивидент - гласуван - браво на Ценето, който пъкна на.

Компанията се развива добре - скоро и облизвациите ще бъдат пуснати.

Останалата част от печалбата (малко над 1 КБ) остава неразпределена, та евентуално да бъде реинвестирана, ако излезе нещо сгодно.
                  пак ни отсрами значи да събирам кеш за облизвации евенутално

Коментар

• Ето - връщам се от криптата.

Сборището - проведено, прекрасният дивидент - гласуван - браво на Ценето, който пъкна на.

Компанията се развива добре - скоро и облизвациите ще бъдат пуснати.

Останалата част от печалбата (малко над 1 КБ) остава неразпределена, та евентуално да бъде реинвестирана, ако излезе нещо сгодно.

Коментар

Много ясно: цената е смешнто ниска, а утре е сборището.

Аре утре:

11:38 часът - в криптата !!!

Нокеров - на мен не ми е проблем - аз прости акции нямам.
                      и сам войнът е войн

Коментар

• Много ясно: цената е смешнто ниска, а утре е сборището.

Аре утре:

11:38 часът - в криптата !!!

Нокеров - на мен не ми е проблем - аз прости акции нямам.

Коментар

• някой се налапа с жабоци все пак е единствената привилегирована която се търгува под обикновената

Коментар

Дори след емитирането на облизвациите, ще остават достатъчно пари за дивидент по простите акции - поне по половин лев... а дали ще раздават - друга работа.

Кой от вас ще пъкне - след седмица - в 11.38 - в Криптата?
                            По-скоро ще измислят някое реинвестиране на печалбата и ще има дивиденти през крив макарон.

Коментар

Дори след емитирането на облизвациите, ще остават достатъчно пари за дивидент по простите акции - поне по половин лев... а дали ще раздават - друга работа.

Ако бизнесът е твой ще мислиш по друг начин.

Имаш и някакъв маинтенанс капекс
                              Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                                След облигационната забравете за дивидент по обикновените

Коментар

X