IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Е ти ако наистина си очаквал да раздадат дивидент по обикновенните... ме разочароваш...

Епа, понеже са насъбрали кеш, мислех, че затова го пазят

Коментар

• След облигационната забравете за дивидент по обикновените
      Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
        Поканата за общото събрание е на сайта.

И тая година нема да се дават кинти на обикновените.

Че земем да ги продам, че мин. година купих 90 погрешка, докато се опитвах да допълвам с привилегированите.
        Е ти ако наистина си очаквал да раздадат дивидент по обикновенните... ме разочароваш...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Поканата за общото събрание е на сайта.

И тая година нема да се дават кинти на обикновените.

Че земем да ги продам, че мин. година купих 90 погрешка, докато се опитвах да допълвам с привилегированите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
            А тези 5 000 000 имате ли представа в какво смятат да ги инвестират?
            покупка на конкурентна верига заложни къщи и подобряване на текущата ликвидност но обектите, нещо от тоя сорт. пък може и да са размислили знам ли

Коментар

• А тези 5 000 000 имате ли представа в какво смятат да ги инвестират?
              Veni, Vidi, Vici

Коментар

• определено ако се издънят с парите от облигацията ще е проблем но пък то тогава какво ни остава.... миналата година са генерирали 1.7 млн кеш по спомени тая ще видим, но пък 2.4 млн акции по 5 лева са 12, та им трябват по 1.2 млн годишно към 2016 да дават по 10% и да сме доволни аз бях решил повече да не купувам ма днеска взех още малко като тръгна брефа и друго вече не остана

Коментар

• Да, така е. Но общите плащания (лихви + задължителен дивидент) са 0.9 КБ, а печалбата само за пръвото тримесечие е близо 0.6 КБ... а и нали тази емисия е за инвестиция, която също ще носи печалба?

Очевидно Жабокът няма да има проблем с плащанията по.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Като емитират облигационната емисия с 12% купон, ще има 600 000 лв годишно по-малко за разпределеня за акционерите съответно: превилегировани и обикновените.

А като гледам лека полека секторът на заложните къщи се свива.
                    Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                      Аз Ви се чудя на акъла к'во ви бърка това. Гледай си своята паничка (ако имаш).
                      Това е форум. Вземаш участие по темата или само четеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнение
                        Здравейте,

Според мен е по-логично да се слеят София Комерс ЗК и София Комерс Кредит Груп. Със заема да се отворят офиси и останалото за оборотен капитал.
                        Аз Ви се чудя на акъла к'во ви бърка това. Гледай си своята паничка (ако имаш).

Коментар

• Eх тиии, любовен посланник ! залюби е тази истинска М+С хилка

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Що избяга, бе? Ето - Пипбелов облажи.

Фортиссов - и що да не я заведа на плис-плис? Това да не е извратено?
                            при средна 4,3лв и два дивидента - мисля че не съм на загуба
                            Вече се запознах с 2-ма шефове на заложни къщи в зарата, които са изпофалиргали поради ред причини - една от които е спада на златото .
                            пренесох ср-та в друга компания , която мисля ще ми дава дивидент и след 4 години
                            успех на вас със Пиб!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Импе днес излязох от тук, приятел. Оставаме колеги във фармата.
                              Що избяга, бе? Ето - Пипбелов облажи.

Фортиссов - и що да не я заведа на плис-плис? Това да не е извратено?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Ха....а аз допълних още 200 днеска. Ти ли ми кихна на 5.82 ?
                                Жив и здрав да си .
                                дааааааааааааааааа - ей малък свят!

Коментар

Working...
                                X