Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение50 кинта - а лихвата - същата - 12%.
За къв ти са облизвации 12% де не можеш да си ползваш главницата при положение че междувременно излезе нещо друго супер сгодно ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение50 ЕВРАКА ЛИ, А ЗА КОЛКО ГОДИНИ- КОГА щЕ Е ПАДЕЖА
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеИМПЕ А КАКВА щЕ Е ЦЕНАТА НА ЕДНА В ЕВРО И КОЛКО СЕ ПРЕДВИЖДА ДА Е ГОДИШНАТА ЛИХВАМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Аз мисля така:
- 2 400 000 акции.
- Стойност на облизвационната емисия - 5 КБ.
- При номинал на облизвацията 100 кинта, това са 50 000 облизвации.
- 2 400 000:50 000=48
Значи би трябвало на всеки 48 акции да се пада по една облизвация, т.е. 48 права за една.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПолучава
Имат ли одобрен проспект за облигациите ?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеНе ми е много ясно следното: Някой, който има привилегировани акции, ще получи ли права за записване на облигации?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеправ си ама не знам обикновени хора дали ще се доредят до облигациите, той 15% ни наплаши с тия приказки за боко и енергониМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе - благодаря на който ми купи акциите, дето бях пуснал. Развалих си хубавата бройчичка, ама и новата пак е нелоша.
После според зависи ще видя дали да си купя пак акции на около 5.18 - или (по-вероятно) да си купя облизвации. То при цена от 6 лв доходоносността на акциите е равна на тази на облизвациите.
Коментар
-
Хе-хе - благодаря на който ми купи акциите, дето бях пуснал. Развалих си хубавата бройчичка, ама и новата пак е нелоша.
После според зависи ще видя дали да си купя пак акции на около 5.18 - или (по-вероятно) да си купя облизвации. То при цена от 6 лв доходоносността на акциите е равна на тази на облизвациите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар