If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Начална дата за изплащане на дивидент на София Комерс-Заложни къщи АД.
Тия от Инфосток защо подвеждат хората? Как може дивидентът да се изплаща от днес, при положение, че сборището бе вчера, а акциите се търгуват с дивидент 14 дни?
Баш бакан Директорката в отпуск?!?!
Това е като ОСА на СФАРМ без чичо Оги!!!
Успех аз вече нямам тук но кеширах на добра печалба и няколко поредни дивидента
Споделяй какво те притеснява - те КФН не си говорят не знаят в коя сграда на работа да ходят - абе направо мазало, а пък ти се притесняваш!!!
Що избяга бе - ти избяга отвред.
Ми хората - на почивка - имали си резервации отперди отдавна - може да са в Мадагаскар (напримерно) - да се върнат за едно сборище ли?
Не ме притеснява нищо - облизвациите ще бъдат в лева и евро - за кеф и на КФН и на инвеститорите - това е.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Днес сборището проведено успешно, макар и в драстическо намален състав: г-н Вачев и Ирен - в отпуск. Дивидентът ще бъде изплатен вероятно около 15-ий.
Новини и покрай облизвациите, но не зная имам ли право да споделям тази информация - и дали не е още конфиденциална.
Баш бакан Директорката в отпуск?!?!
Това е като ОСА на СФАРМ без чичо Оги!!!
Успех аз вече нямам тук но кеширах на добра печалба и няколко поредни дивидента
Споделяй какво те притеснява - те КФН не си говорят не знаят в коя сграда на работа да ходят - абе направо мазало, а пък ти се притесняваш!!!
Според мен трябва да ги забранят със закон, като се узакони максимален размер на лихвата. Тези са бъдещия тумор на обществото. Кръвопийците, които доизцеждат и последната какпа кръв на българина. Аз лично ги оприличавам на лешояди, които са се струпали върху оглозгания от жиените труп, за да довършат и последните късчета месо от болното ни общество.
Перко наумов, прецакал си сметките. Пак!
Трябва по твоята логика да забранят най-напред банките. Ще излезе, че са най-големите кръвопийци, според мащабността на оглозганите трупове. Що не се логнеш в некой литературен форум, където нема смисъл да се броят постовете !???
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Бързите кожодери (кредити) май им изяждат хляба ,много са се навъдили напоследък .
Според мен трябва да ги забранят със закон, като се узакони максимален размер на лихвата. Тези са бъдещия тумор на обществото. Кръвопийците, които доизцеждат и последната какпа кръв на българина. Аз лично ги оприличавам на лешояди, които са се струпали върху оглозгания от жиените труп, за да довършат и последните късчета месо от болното ни общество.
Коментар