IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еее, те за това и го копнах ! -пак ти първи го отрази - бравос

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      - Начална дата за изплащане на дивидент на София Комерс-Заложни къщи АД.
      Тия от Инфосток защо подвеждат хората? Как може дивидентът да се изплаща от днес, при положение, че сборището бе вчера, а акциите се търгуват с дивидент 14 дни?

По-долу аз написах кога.
      Last edited by X_Y; 20.08.2013, 12:16.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• - Начална дата за изплащане на дивидент на София Комерс-Заложни къщи АД.
        infostock.bg/infostock/control/news/details/46907
        Last edited by X_Y; 20.08.2013, 12:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Какво: Енергони?

Тук заплаха има само от евентуален катастрофален спад в цената на жлътото.
          Ти си знаеш, най-вероятно греша.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Импе, имай 1 на ум тук! Нямам предвид само спадовете в отчетите.
            Колкото и тъпо да ви звуча днес, не изключвам вариант Енергони и др. след време.
            Какво: Енергони?

Тук заплаха има само от евентуален катастрофален спад в цената на жлътото.

Коментар

Що избяга бе - ти избяга отвред.
              Импе, имай 1 на ум тук! Нямам предвид само спадовете в отчетите.
              Колкото и тъпо да ви звуча днес, не изключвам вариант Енергони и др. след време.
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Небеден...

ама сигурно вече си почти само от Софарма
                не само, неееее!
                като съм готов ще кажа - някъде декември

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  ха ха ха "отвред"
                  Не съм отвред
                  ами търся си шанса под слънцето ама все още съм беден!
                  Поздрави!
                  Небеден...

ама сигурно вече си почти само от Софарма

Коментар

Ми хората - на почивка - имали си резервации отперди отдавна - може да са в Мадагаскар (напримерно) - да се върнат за едно сборище ли?

Не ме притеснява нищо - облизвациите ще бъдат в лева и евро - за кеф и на КФН и на инвеститорите - това е.
                    ха ха ха "отвред"
                    Не съм отвред
                    ами търся си шанса под слънцето ама все още съм беден!
                    Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Баш бакан Директорката в отпуск?!?!
                      Това е като ОСА на СФАРМ без чичо Оги!!!
                      Успех аз вече нямам тук но кеширах на добра печалба и няколко поредни дивидента
                      Споделяй какво те притеснява - те КФН не си говорят не знаят в коя сграда на работа да ходят - абе направо мазало, а пък ти се притесняваш!!!

Ми хората - на почивка - имали си резервации отперди отдавна - може да са в Мадагаскар (напримерно) - да се върнат за едно сборище ли?

Не ме притеснява нищо - облизвациите ще бъдат в лева и евро - за кеф и на КФН и на инвеститорите - това е.

Коментар

Днес сборището проведено успешно, макар и в драстическо намален състав: г-н Вачев и Ирен - в отпуск. Дивидентът ще бъде изплатен вероятно около 15-ий.

Новини и покрай облизвациите, но не зная имам ли право да споделям тази информация - и дали не е още конфиденциална.

Баш бакан Директорката в отпуск?!?!
                        Това е като ОСА на СФАРМ без чичо Оги!!!
                        Успех аз вече нямам тук но кеширах на добра печалба и няколко поредни дивидента
                        Споделяй какво те притеснява - те КФН не си говорят не знаят в коя сграда на работа да ходят - абе направо мазало, а пък ти се притесняваш!!!

Коментар

• Днес сборището проведено успешно, макар и в драстическо намален състав: г-н Вачев и Ирен - в отпуск. Дивидентът ще бъде изплатен вероятно около 15-ий.

Новини и покрай облизвациите, но не зная имам ли право да споделям тази информация - и дали не е още конфиденциална.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                            Според мен трябва да ги забранят със закон, като се узакони максимален размер на лихвата. Тези са бъдещия тумор на обществото. Кръвопийците, които доизцеждат и последната какпа кръв на българина. Аз лично ги оприличавам на лешояди, които са се струпали върху оглозгания от жиените труп, за да довършат и последните късчета месо от болното ни общество.
                            Перко наумов, прецакал си сметките. Пак!
                            Трябва по твоята логика да забранят най-напред банките. Ще излезе, че са най-големите кръвопийци, според мащабността на оглозганите трупове. Що не се логнеш в некой литературен форум, където нема смисъл да се броят постовете !???
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
                              Бързите кожодери (кредити) май им изяждат хляба ,много са се навъдили напоследък .
                              Според мен трябва да ги забранят със закон, като се узакони максимален размер на лихвата. Тези са бъдещия тумор на обществото. Кръвопийците, които доизцеждат и последната какпа кръв на българина. Аз лично ги оприличавам на лешояди, които са се струпали върху оглозгания от жиените труп, за да довършат и последните късчета месо от болното ни общество.

Коментар

• Ха-ха-ха-ха - кой прави тия заешки работи туканка, бе?

Хора - акциите още са с дивидент, защото трябва да повторим сборището !!!

Коментар

Working...
                                X