чудя се защо още не ми е пристигнал дивидента по привилигированите акции? Дали трябва да се обърна към посредника си?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеПъкнал се е и при мене, императоре. Блага акция е тази и много благо ми идва и дивидента.Мисля, че това е най-дивидентската компания. На другите им се случваше да се отмятат. А дори някои даваха и обещания за дивиденти, като при софарма - преди да се листне на полска борса. А след листването - все едно че нищо не са обещавали
Може би и монбат и повечето дружества на стара планина са като цяло постоянни, но техния дивидент е доста по-малък от тукашния. Дано не спират и занапред, да са все така добри с дивидента, а пазара в един момента ще се усети и ще го оцени подобаващо
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ при мене е пъкнал, но само от привилегированите акции, не от простите.
Някой има ли от простите?Мисля, че това е най-дивидентската компания. На другите им се случваше да се отмятат. А дори някои даваха и обещания за дивиденти, като при софарма - преди да се листне на полска борса. А след листването - все едно че нищо не са обещавали
Може би и монбат и повечето дружества на стара планина са като цяло постоянни, но техния дивидент е доста по-малък от тукашния. Дано не спират и занапред, да са все така добри с дивидента, а пазара в един момента ще се усети и ще го оцени подобаващо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеДа, днес го получих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеПолучихте ли дивидента ?
При мен още го няма.
А бяха писали - 1,август.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНе знам . Като за последно - какво имаш в предвид ????
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеНе, нямам предвид нещо специално. Просто догодина ми се струва като удобен момент за висок дивидент по обикновените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНе знам . Като за последно - какво имаш в предвид ????
Коментар
-
Всъщност и аз съм в него, ма моето са си мизерни трохи.
Коментар
Коментар