IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• чудя се защо още не ми е пристигнал дивидента по привилигированите акции? Дали трябва да се обърна към посредника си?

Коментар

• Дивидентът по простите го платиха на два пъти, но вече го има тоже, даже аз го похарчих един вид.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Някое малко лешоядче от 2-3 дни си кълве по малко ама си трайка.
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          Пъкнал се е и при мене, императоре. Блага акция е тази и много благо ми идва и дивидента. Мисля, че това е най-дивидентската компания. На другите им се случваше да се отмятат. А дори някои даваха и обещания за дивиденти, като при софарма - преди да се листне на полска борса. А след листването - все едно че нищо не са обещавали Може би и монбат и повечето дружества на стара планина са като цяло постоянни, но техния дивидент е доста по-малък от тукашния. Дано не спират и занапред, да са все така добри с дивидента, а пазара в един момента ще се усети и ще го оцени подобаващо
          От скоро и аз пълня от привилегированите , затова се надявам пазара да ги оцени ама малко по-късно

Не е препоръка.
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            И при мене е пъкнал, но само от привилегированите акции, не от простите.

Някой има ли от простите?
            Пъкнал се е и при мене, императоре. Блага акция е тази и много благо ми идва и дивидента. Мисля, че това е най-дивидентската компания. На другите им се случваше да се отмятат. А дори някои даваха и обещания за дивиденти, като при софарма - преди да се листне на полска борса. А след листването - все едно че нищо не са обещавали Може би и монбат и повечето дружества на стара планина са като цяло постоянни, но техния дивидент е доста по-малък от тукашния. Дано не спират и занапред, да са все така добри с дивидента, а пазара в един момента ще се усети и ще го оцени подобаващо

Коментар

• И при мене е пъкнал, но само от привилегированите акции, не от простите.

Някой има ли от простите?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                Да, днес го получих.
                Мерси. Значи и при мен ще дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                  Получихте ли дивидента ?
                  При мен още го няма.
                  А бяха писали - 1,август.
                  Да, днес го получих.

Коментар

• Получихте ли дивидента ?
                    При мен още го няма.
                    А бяха писали - 1,август.

Коментар

• А, може и още, ако исках да пиша свободни съченения щях да спомена и евентуален ръст на разходите за заплати.

Коментар

• Тука го ударихте на свободни съчинения !

Коментар

Не знам . Като за последно - какво имаш в предвид ????
                          Представи си го като кеш близо до 0 и 3 млн. пасиви- колко ще е справедливата стойност на акцията тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                            Не, нямам предвид нещо специално. Просто догодина ми се струва като удобен момент за висок дивидент по обикновените.
                            Мед ти на устата....

Коментар

Не, нямам предвид нещо специално. Просто догодина ми се струва като удобен момент за висок дивидент по обикновените.

Коментар

Сигурно има предвид затворения кръжок от хора притежаващи обикновени, който след време ще се отвори.
                                Всъщност и аз съм в него, ма моето са си мизерни трохи.

Коментар

Working...
                                X